Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

cubajz 

všechny recenze uživatele

film víc "o hovně" už jsem dlouho neviděl - za plus považuji jedině únosnou délku a nádhernou Milu Kunis hrající v jedné z epizodek... ()

Lopic 

všechny recenze uživatele

Tak na hranici 3 a 4*. Je pravda, že některé scénky nejsou nic moc, ale ty horší se dají snést a ty lepší opravdu stojí za to. Narozdíl od mnoha uživatelů se mi hodně líbila scénka s teenageri, kteří přišli o panictví. Asi proto, že mi je toto téma blízké :). Jinak celkově bych řekl, že ty povedené scénky převažují, zmínil bych třeba První se dvěma kamarády, nebo s lesbičkami, kde to Mile Kunis neskutečně seklo. No když o tom tak přemejšlim, tak se mi dost líbily všechny až na páreček gayů v 2. scéně. Emmanuelle Chriqui ve spodním prádle docela trumfla všechny ostatní krásný holky v tomdle film. No a poslední scénka byla opravdu nejvtipnější, takovej bonbónek na závěr. No mám to takový na přeskáčku ten komentář, ale co :). No a na závěr musím říct, že podobně laděný film Young people fucking se mi líbil přece jenom o trochu víc. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Osm příběhů o rozhovorech po sexu o sexu. Osm rozdílných dvojic reší rozdílné problémy spojené se sexem. První z dvojic je kamarádské duo, které si volné chvilky vyplňují "kamarádským" sexem. Příčemž jeden druhého tajně miluje. Další dvojicí jsou dva mladíci z nichž jeden je gay a druhý si svojí orientací není jist. Třetím párem jsou dva teenageři, kteří spolu navzájem prožili svoje "poprvé" a jejích posexuální rozjímání narušila matka dívky. V další povídce jsou dvě dívky řesící lesbickou orientaci jedné z nich. Pátým párem je starý manželský pár, který prožil pestrý sexuální život a vzpomínají jaké to bylo a přemýšlí jaké by to bylo, kdyby to bývalo nebylo, tak jak to bylo. Jako šestý se ukáže homosexuální milenecký pár, který řeší kdo ve vztahu bude žena a kdo muž. Předposlení povídka ukazuje bývalý pár, kteří řeší důvod krachu jejich vztahu a popisují své současné vztahy. Poslední osmá povídka je o dvou mladých lidech, kteří se seznamili v klubu, vyspali se spolu a až poté zjištují o sobě potřebné informace. Všechny povídky jsou zábavné a řeší životně reálné situace, tudíž každý si ve filmu najde to co ho zajímá. Jako nejzdařilejší bych hodnotil první a poslední povídky celého filmu. V poslední se člověk spíše baví a nevěřícně kroutí hlavou nad cynickým chováním slečny. První povídka mě naopak zaujala svým krásným romantickým závěrem, kdy se kamarádi vyznají pod rouškou noci ze svých citů. Ostatní povídky však nijak výrazně nezaostávají za těmito dvěma, přičteme-li, až na pár vyjímek, sympatické obsazení (zvlášť ženská část se vyvedla- nádherná Emmanuelle Chriqui, dračice Mila Kunis, roztomilá Charity Shea), tak ve výsledku máme kvalitní podívanou nejen pro milovníky sexu.75% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Různá orientace a věková kategorie v různých situacích po sexu, ztvárněné dobrými herci. Přiznám se, že při prvních minutách jsem chtěl film vypnout, ale přežil jsem a potom si užil podle mého dost reálné diskuze. Pobaví, překvapí a zaujme. Nic jsem od filmu nečekal, nic moc mi nedal, ale těch 73 minut bych doporučil každému. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Mno teda musím přiznat že žádná sláva... Určitě existuje hodně slátanin, které tomuhle snímku nesahají ani po kolena, ale nějak se nemůžu zbavit pocitu, že se filmaři nemohli rozhodnout, co vlastně chtějí natočit - jestli vulgární komedii, slaďák nebo drama.... Ale tak pokud hledáte krátkej film na večer, asi vám neuškodí ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Tie reči sú natoľko filozofické, že ťažko uveriť, že by tie myšlienky dokázal hocikto vysloviť bez poriadnej prípravy.. V podstate sú to príbehy 8 párov mysliteľov a mysliteliek, ktorých názory majú hlavu a pätu. Príliš učené. ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

8 příběhů, 4 ze kterých jsem opravdu nadšená a 4 které se mi zas tak nelíbili, ale mají v tomto celkovém snímku své místo a společný bod, aspoň mě se to tak jeví, že vychází ze života a každému z nás se může jeden z příběhů opravdu přihodit. Já osobně znám pár, který řešil jeden z problémů. Naskýtá se mi otázka, která povídka byla nejlepší...mě se nejvíce líbila první. Především proto jak skončila. Kdo viděl pochopí a kdo ne tak se kouknite:-) P. S. Musím si zapamatovat tu Lesliinu teorii o lásce... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem povrchní. Kdyby nebylo těch dvou "zajímavých" hereček (Mila + Zoe), asi bych o tento film nezavadil. A byl bych ušetřen všeho toho laciného tlachání, a hezkých tvářiček, které se chtějí neupřímně zalíbit. První povídka má ještě příjemnou atmosféru, srší pohodou a má pointu, ale pak to jde rychle dolů. Musím opravdu poslouchat o homosexuálním vztahu C3PO a R2D2? 30 % ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem nad 3* a 4* a nakonec jsem se přiklonila k lepší variantě. Osm různých dialogů (a skutečně jenom dialogů, v nichž nějaký komplikovaný děj nečekejte), sem tam filosofující, o lásce, o sexu, o životě, většinou s pěknou pointou. Humoru není příliš, což mi zase tolik nevadilo, ještě bych snad vytkla, jak zde již zmiňoval ve svém komentáři Endlessly, trochu klišoidní rozhovory mezi dvěma mladými gayi (nebo jedním určitě) a dívkou a chlapcem, co právě přišli o pannenství/panictví. Takže - chápu, že to někoho nemusí bavit, mě ano + všichni herci (pro mě mimochodem neznámí) své party sehráli sympaticky, přesvědčivě a dobře. ()

anusha 

všechny recenze uživatele

celkom mile, mile je presne slovo ktore tento film najlepsie vystihuje a samozrejme ze najviac sa mi pacila ta s milou :) ()

Lenulinka 

všechny recenze uživatele

Začátek slibný, prostředek nudný, závěr výborný. Víc, než 3* si to asi nezaslouží, ale nelituju, že jsem se do toho pustila. Nenáročná oddychovka, která neurazí. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Poprvé, když jsem tam spatřil jiný než heterosexuální pár, jsem si řekl, že to je vcelku dobrý nápad... Naposledy už sem si řekl, že toho bylo trošku moc... V této chvíli (podle toho, co si po dvou dnech pamatuji) bych řekl, že se mi tam líbily dvě povídky... A to není moc... ()

janik.sk 

všechny recenze uživatele

Veľmi otvorený film o sexe a láske z pohľadu rôznych ľudí. U mňa vedú homo páry, ale úžasne ma pobavil aj nadržaný párik dôchodcov. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, jako by to dělalo x scénáristů, kteří se do toho museli nutit, a proto že to bylo takový - UMĚLÝ A NEPŘIROZENÝ - jaký to bylo. Teď koukám, že ve skutečnosti to je ještě horší, a že si všechny tyhle situace vycucal z prstu jeden jedinej člověk. Tedy vlastně nadčlověk, když si dokáže představit, o čem se po sexu baví dvě lesby, dva homouši, holka a kluk, zralá žena a muž... Dopadlo to, jak to dopadnout muselo. Jedna historka byla ze života (jeho), ta mohla jakž takž obstát. Všechno ostatní byly výmysly, a proto to nemohlo být dobrý. Ta skutečná podle mě mohla být o buzících, kteří se nemůžou dohodnout na rolích táta/máma. To mi nezavánělo falší. Všechno ostatní byla maloměšťácká sračka. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Osm kratkych povidek motajicich se kolem sexu, vztahu mezi starsimi lidmi, mladymi heterosexualy, lesbickami i homosexualy. Par jich je vyjimecnych, ale zbytek nevyleza z prumeru zapricineneho omylanim starych, alespon pro me, znamych veci a topornym herectvim nekterych mladych protagonistu. 60% ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Did you really fuck your uncle? - Yes, but I told you I thought it was my cousin. Hodnocení jednotlivých příběhů: 1.**** 2.***** 3.***** 4.*** 5.**** 6.*** 7.** 8.***** ()

Reklama

Reklama