Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Dalo sa to pozerať, sem-tam bola aj sranda, keďže je to komédia, ale do kategórie film by som to neradil. Je to len osem poviedok o sexe, väčšinou trošku nezvyčajných. 2* ()

merlinovic odpad!

všechny recenze uživatele

Puritánská "komedie" o sexu, nudná od začátku do konce která se sestává z příběhů a problému několika různých párů které spolu nijak nesouvisí (v podstatě 8 krátkých filmů v 1 ). Jediné úsměvné bylo, když po sexu byli všichni oblečení nebo se hned schovali pod deku ;) Jediný příběh na který se aspon dalo dívat, je příběh lesbiček který ovšem ničí přístup k filmu. Nemůžu si pomoc, ale ve filmu o sexu sem čekal aspon nějaké erotické scény. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Film kterej jsem chtěl vidět je kvůli Mile Kunis která je v něm všeho všudy 8,41 minut +/-. Některý příběhy jsou celkem vtipný a dal bych jim i plnej počet, ale u některých čekáte až skončí. Takže průůůůůměr. 55% ()

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná podívaná, kde mě nejvíce pobavila právě poslední z osmi vyprávěných povídek. Co mě zklamalo? Tak zaprvé Mila Kunis (hrála sprostou lesbičku) a příliš moc gayů na jeden film! Ano, jsem homofóbní. Tak jako tak, dobrá komedie. :-) ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Pozornost to dokázalo udržet, ale celkově to byla naprostá blbost, výplod dokumentaristova málo kreativního mozku pravděpodobně, aspoň velké díky za čtverici krásných žen, hlavně Zoe Saldana. ()

Cikinko 

všechny recenze uživatele

Niektoré príbehy silné a niektoré úplne nezaujímavé a slabé. Chápem režisérové úmysly , ale ako celok to hodnotím ako podpriemer. Chválim že to má len dlžku 73 min. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Osm příběhů o někdy běžných, někdy rozhodně ne běžných konverzacích, které můžou nastat po sexuálním styku. Nic víc, nic míň. Člověk by čekal něco zajímavějšího, to je však podkopnuté tou strukturou, kdy je na každý příběh sotva 10 minut. Přesto to za shlédnutí asi stojí. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

O.M.G. těžce jsem naletěl a Milla Kunis mi právě dluží 73 minut života! Ty kchurvo proč hraješ v takovejch sračkách jako? Můžeš mně to říct? 2 scénky s gayama - OK říkám si. 1 s lesbičkama (ahoj Milo) - lepší se to. Ale ten straight zbytek to nezachránil a pokud si přeju, aby něco skončilo, není to průměr, ale má to blíž k odpadu sakra :D 2 a zdar, dál to nebudeme komentovat ()

Jirda_J 

všechny recenze uživatele

No asi takto, film mě zaujal i ne... Některé z příběhů byly naprosto šíleně nudné a zdlouhavé, za to u některých byl velmi pěkný důvtip, který diváka celkem ohromí. Nejvíce se mi asi líbil příběh s lesbičkami, který byl velmi vtipně pojat, dokázat vysvětlit jak nejsem lesba a jak moc se mi líbí když mi jí holka líže... opravdu to chce velké sousto zamyšlení a pořádný smysl pro humor. Jinak film se mi líbil i když mě místy zklamal proto 2 hvězdičky. ()

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Některé povídky byly velmi zábavné (Mila Kunis a Zoe, herečka a rádobyherec), zbytek tam byl jenom tak na doplnění. Ani žánr komedie to nevystihuje úplně nejlépe, třeba druhá povídka nebyla komediální ani zaměření. Z takovéhleho tématu šlo vytěžit mnohem víc.... ()

ynnel odpad!

všechny recenze uživatele

Úplná ztráta času. Vůbec žádný děj, místo toho zbytečné, přiblblé a příliš zdlouhavé dialogy naprosto o ničem. Odpad! ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

"Sex is the game where everyone wins a little prize, and no one goes home a loser. And love is the game that's really hard to win. But if you do, and you get to take home that life size stuffed rhinoceros, it feels a whole lot better than taking home a shitty little plastic key chain." Dobre dobre...možno to nie je na 4 hviezdy, ale mňa proste dostala hneď úvodná scéna s Christopherom and Leslie, milujem ju! .... ....domestic engineer ..You're right, you're an fuckin asshol :D ...plus scéna s Nikki a Kat tiež super :) ()

 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý nápad, nevleče se to jako většina filmů, je to mini, je to rychlé, je to milé a celkově něžné, nenavazuje to na sebe, takže to, co se vám zrovna nelíbí, můžete klidně přeskočit a nijak to neubere, ale většina těch příběhů je dost dobrá. Zároveň je tohle ideální styl pro ty, kteří si (podobně jako já) k obědu rádi dají i film, hodina je na oběd moc, ale dva až tři tyhle kousky byly ideální :) Souhlasím s Kleopatrou, novoten to vystihl. ()

Reklama

Reklama