Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Osem rôznych párov, osem rôznych rozhovorov - avšak všetky po rovnakej situácii (ako už názov filmu prezrádza)... Niektoré z tých krátkych "poviedok" boli fakt vynikajúce, niektoré zase vôbec nezaujali. Takže tam bol značný nepomer. Úplne najviac sa mi páčil hneď prvý pár (Marc Blucas & Charity Shea), hlavne tá úvaha o Láske a jej prirovnaní k skoku do bazénu, ktorého hĺbku dopredu nepoznáme :) Tie homosexuálne príbehy boli prekvapivo tiež celkom zaujímavé (až na ten v poradí šiesty príbeh), aj ten mladý pár a ich sexuálna premiéra neboli zlí, najmenej sa mi páčili úchylní starci, a najlepšou bodkou boli dve záverečné poviedky... Keby tie dva nie práve vydarené (piaty a šiesty príbeh) dali preč a tie ostatné by mali viac priestoru, tak by to bolo aj na 4 hviezdičky. No tie dva spomínané bohužiaľ stiahli celkovú úroveň. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Miluju povidkove filmy a jeste sem nevidel zadny, ktery by mne zklamal. Tohle je rozhodne jeden z nejrealistictejsich anejprirozenejsich filmu co sem kdy videl. Povidky nejsou nijak zvlast prikrasleny filmarstvim a pusobi jako vystrizene z opravdovych zivotu. Mozna by to nemuselo byt tak teply, ale i tak 80% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Já bych tedy rozhodně radši viděl Při sexu než po něm, ale autora holt zajímalo, o čem si mohou poklábosit po sexu páry různých složení. Takže pojďme na to: 1. Christopher a Leslie po přímočaře kamarádském sexu s obavami spějí k zamilovanosti. 2. Freddy a Jay po experimentálním gay sexu řeší problémy sexuální orientace jednoho z nich: "Homofobní frajírek, co to má rád do zadku, to nikomu nedokáže říct.". 3. Kristy a Sam po prvním sexu s obavami zjišťují stav: "Nějaká krev? - Nevypadá to. Kondom zůstal, kde měl? - Jo." 4. Nikki a Kat si vysvětlují, proč došlo k orálnímu sexu mezi slečnami: "Mám ráda, když mě někdo líže a ty ráda lížeš." 5. Trudy a Gene po důchodcovském sexu vzpomínají na mládí: "Dneska aby si děcka před každým špásováním navlíkly brnění." 6. Neil a Bob po rokenrolovém sexu dvou vyzrálých mužů řeší taťkovství a mamkovství v jejich vztahu. 7. David a Jordy po sexu bývalých partnerů zkoumají důvody svého rozchodu: "Mělas utkvělou představu, že tě podvádím. - Taky jsi mě podváděl. - No ale to jsi věděla." 8. Marco a Alanna po anonymním sexu zjišťují totožnost svého partnera: "Teď mi určitě shnije a upadne jazyk." Ve finále to není nebylo světoborného, ale nějaký ten vtípek jsem zaznamenal a nyní se vraťme k sexu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Název filmu možná někomu bude asociovat porno, ale nenechte se mýlit. Je to konverzační komedie - tedy spíš 8 nezávislých příběhů založených na dialozích, které jsou (ku prospěchu věci) podávány bez servítek. Žádná cenzura tu nepanuje a věci jsou nazývány pravými jmény. V duchu názvu filmu jsem čekal diskuze různých teen párů po sexu, ale k mému překvapení tu věk a orientace nehraje roli. Podstatné je, že polovina povídek není nic moc, zato u těch ostatních jsem se NÁRAMNĚ bavil. Tenhle "film" je neuvěřitelnou studnou výborných hlášek!! ●● -Why are you such an asshole? -I don't know, it's a gift. ●● Budu hodnotit jen ty nejlepší příběhy a s čistým svědomím dám 90%. ()

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

Osm povídek o osmi rozdílných vztazích, některé povídky výborné, jiné né tolik povedené, ale přesto je to originální a zajímavý nápad. 1 příběh- 4* jojo láska ach ta láska, 2- 1* nějak se mě ty dva nepáčily, 3-4* poprvé, 4- 4* holky byly obě dost sexy, 5- 3* láska ve starším vydání, 6-3* kdo bude taťka a kdo mamka?, 7-1* celkem o ničem, 8-3* jakže se jmenuješ?. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)
  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama