Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi celebrity? Milujete drby? Chcete zhubnout do bikin za pár hodin? Tak se pozorně dívejte! Britský komediální seriál, který otevírá dveře do přísně střeženého světa slavných hollywoodských herců i mezinárodních hvězd pop music, je satirickou rekonstrukcí života i lásek obdivovaných párů včetně Davida a Victorie Beckhamových, Catheriny Zeta-Jonesové a Michaela Douglase, Jude Lawa a Sadie Frostové a mnoha dalších. Chcete vidět, kdo nosí kalhoty v domě Madonny a proč je George Michael nejvlivnějším umělcem u společnosti Twentieth Century? Pusťte si Příběhy hvězd a dozvíte se to! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

spacylemon

všechny recenze uživatele

...těžko hodnotit - viděl jsem jenom jeden very gay díl o Georeovi Michaelovi, kde zářil úchylný přízrak Boy George a samozřejmě hlavně Bono Vox, opovrhující Michaelem kvůli absenci poselství v písních Wham! (přitom Wake Me Up Before You Go-Go byla přece výzva k propuštění Nelsona Mandely!!!) Strašně blbé, absolutně vtipné. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Slovní hříčky, promyšlené pointy na pokračování, humor hrubšího ražení i geniální chvilky. Zkrátka britcom pro milovníky bulváru. Kvalita dílů kolísá, navíc některé díly jsou zajímavější pro Brity, kteří mají v oblibě celebrity, které nám tolik neříkají (Jude Law a Sadie Frost). Z první série je určitě nejlepší první (David Beckham a Spice Girls) a poslední díl (Brad Pitt, Jennifer Anistor a "total bitch" Angelina Jolie). Star Stories stojí za vidění, ale český dabing ho bohužel znovu pošle do kytek. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama