Reklama

Reklama

Filmová hvězda

  • USA Private Valentine: Blonde & Dangerous (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Když se filmová hvězdička třetí třídy Megan Valentinová náhle octne bez peněz a veřejně ponížená, odchází od vraku nabouraného auta a bez přemýšlení se přihlásí do americké armády v marné naději, že jí to změní život. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Tonula 

všechny recenze uživatele

FILMOVÁ HVĚZDA je jednoduchý čajíček na jeden večer, kdy nemáte vůbec nic na práci, nechce se Vám přemýšlet a rádi byste se pobavili. Není to nic, co by trhalo bránice, ale občas se pousmějete a to je tak všechno. Hvězda Jessica Simpson je pěkná, uniformy jí sluší, i když je zmazaná od bláta, ale člověk od tohoto představení nesmí téměř nic chtít. Herci příliš nehrají, děj se blíží nule a zápletka je hodně naivní Je to prostě jen film, který se skutečností nemá nic společného. Přesto je možné, že si i takové dílo občas najde svého fanouška. 30% ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Ále, vůbec to není tak špatné. Je to roztomilá komedie, Jessica tomu dává jednozačně šmrnc:). Originalitou tento snímek zrovna netrpí, ale dostkrát jsme se doma u filmu usmáli. Zajímavý byl nádech romantiky s kolegou vojákem, o který já tedy ve filmech nestojím, ale líbilo se mi, jak ho tam bylo málo - opravdu jen nádech :D. Klidně se mrknu znova. ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

"Moje babička dělá lepší kliky než vy!" "Tak to bych vaši babičku chtěla vidět." "Chcete to vzdát, vojíne?!" "Jo! Chci to vzdát! Nemám na to!" ... Vojín Benjaminová pro mě byl vždycky průměrný film. Ale že někdo vezme jeho myšlenku a vytáhne z ní tolik, jako se povedlo tady, by mě nenapadlo. Parádní filmek, VELMI správná ptákovina a až na některé klišé prakticky bezchybné. 4* ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Komedie, která byla totálně nevtipná a zbytečná. Navnadil mě pohledný poster a dobře udělaný trailer. Samotný film je totální zhovadilost. Hollywoodská stár se vyseká v autě a pak vstoupí do armády. Super neoriginální příběh o fifince, která si musí prošlapat cestičku v "drsném" výcviku armády. Jessica Simpson hraje šíleně, sice vypadá hezoučce v uniformě, ale to je asi tak všechno, co předvedla. Měla by zůstat u zpěvu, případně ukazovat sexy naleštěný nohy v podobných filmech, jako Mistři hazardu. Tento příběh "amerického zlatíčka", byl totálně nudný. Když už se vyskytla nějáká vtipná scénka, nebo hláška, byla tak špatně natočená, že vyzněla do ztracena. Za celý film jsem se nezasmál ani jednou. Přitom to byl "ulítlý" příběh s nereálnýma postavama a každá druhá scéna byla záměrně přehnaná. Nevim komu se tohle může líbit, ženy se u toho budou nudit, muži dvojnásob. Malé holky možná pohltí podstata filmu, dbát na kamaradství a bla bla bla. Kluky možná vzruší Jessica, ale celkově je to nudná sračka s trapnou a tuctovou pointou, která nemůže obstát u zkušeného diváka, ani kdyby každých pět minut režisér předvedl šukací scénu všech vojaček a Simpson si to rozdávala s hlavní svojí M16ky. 40% 31.01. 2010 ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka Vojína Benjaminové, ale na pozdní sobotní večer to ušlo. Občas si to utahuje samo ze sebe, herectví nic extra, ale co taky od toho ansámblu čekat, že? Šokoval mě starý a odporný Steve Gutenberg, můj hrdina z Číslo 5... Občas jsem se zasmála, předvídatelné to bylo strašně, ale jako jednoduchý film na večer, proč ne. Bavilo mě sledovat, kdo má nejvíc vybělené zuby - občas v tom blátě to bylo jak pěst na oko. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama