Reklama

Reklama

Filmová hvězda

  • USA Private Valentine: Blonde & Dangerous (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Když se filmová hvězdička třetí třídy Megan Valentinová náhle octne bez peněz a veřejně ponížená, odchází od vraku nabouraného auta a bez přemýšlení se přihlásí do americké armády v marné naději, že jí to změní život. (Filmbox)

Recenze (33)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Amerikanizmus, blbostí na druhú tam sú tiež ako vravím, veľa srandy, najviac sa mi však páčil ten nápad vojenského výcviku, či záverečná prehliadka bola pekná. Keby som mal hodnotiť Jessicu, hodnotím piatimi hviezdami, je nádherná, hrať blbú jej dokonca v tomto filme vyšlo, lebo som sa bavil, tá premena na rozumnú jej veľmi nevyšla, ale mám ju rád. Po dlhej dobe som videl hrať Stevea Guttenberga, čo som sa potešil, nevedel som si ho predstaviť doteraz v inej postave ako Mahoneyho z Policajnej akadémie, ale tu bol celkom dobrý. Ale koniec koncov tam boli hlúposti, hlúposti a ešte raz hlúposti. Nebudem to však veľmi špiniť, dalo sa s tým zabaviť. K obedu sa to dá pozrieť, ale celkovo slabota. Prepáč Jess :) - 20% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Komedie, která byla totálně nevtipná a zbytečná. Navnadil mě pohledný poster a dobře udělaný trailer. Samotný film je totální zhovadilost. Hollywoodská stár se vyseká v autě a pak vstoupí do armády. Super neoriginální příběh o fifince, která si musí prošlapat cestičku v "drsném" výcviku armády. Jessica Simpson hraje šíleně, sice vypadá hezoučce v uniformě, ale to je asi tak všechno, co předvedla. Měla by zůstat u zpěvu, případně ukazovat sexy naleštěný nohy v podobných filmech, jako Mistři hazardu. Tento příběh "amerického zlatíčka", byl totálně nudný. Když už se vyskytla nějáká vtipná scénka, nebo hláška, byla tak špatně natočená, že vyzněla do ztracena. Za celý film jsem se nezasmál ani jednou. Přitom to byl "ulítlý" příběh s nereálnýma postavama a každá druhá scéna byla záměrně přehnaná. Nevim komu se tohle může líbit, ženy se u toho budou nudit, muži dvojnásob. Malé holky možná pohltí podstata filmu, dbát na kamaradství a bla bla bla. Kluky možná vzruší Jessica, ale celkově je to nudná sračka s trapnou a tuctovou pointou, která nemůže obstát u zkušeného diváka, ani kdyby každých pět minut režisér předvedl šukací scénu všech vojaček a Simpson si to rozdávala s hlavní svojí M16ky. 40% 31.01. 2010 ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Myslím, že to nebylo uplně blbý ... náhodou celkem normální příjemná komedie. Ovšem ze scény požírání čokolády se mi chtělo zvracet a absolutně to tam nepatřilo. Nejradši bych za to strhla celou hvězdičku, ale tak nechme tedy dvě a půl hvězdičky. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy jednej z najhorších herečiek, pani Simpsonovej, sú skutočným nebezpečenstvom. Pre duševný rast a rozvoj. Odporúčam vynechať akýkoľvek snímok, kde sa objaví. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Už při podepsáni smlouvy je film jasný jak dopadne, což ani tak nevadí ale není moc co by měl film nabídnout no scéna s čokoládou je trapna až to bolí. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů zde je, ale na komedii je to celkem málo. Ale 4* dávám za to, že mě film bavil a příběh, který asi ničím nepřekvapí, chytil a nepustil. Za mě 70% :) ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Botox + make-up + vojačky = najhoršia možná kombinácia.Ozaj nie som zvedavá ako sa ženy prezlečené za vojačky zosmiešňujú,ale hlavne zosmiešňujú náš rod a tým pádom svojím prihlúplim správaním degradujú postavenie vojaka.Chytá ma zlosť a škrípem zubami.Blondína z cukru,ktorá zo zač.nezvláda zdanlivo banálne úlohy má ku koncu plno síl plniť ich viac ako dosť a ešte sa stáva ospevovanou hrdinkou.Ak by stálo v popise žánru sci-fi,bola by som v hodn.benevolentnejšia.Ale čo môžeme očakávať od filmov barbíny Jessicy Simpson?! Drsnejšie od tohto pôsobí už len krátke inštruktážne video (klip) od Katy Perry - Part Of Me.Smiešne,plytké,prízemné a zbytočné. ()

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Nebezpečne blonďavá je celkom sympatická jednoduchá komédia, kde sa ale pukať od smiechu asi nebudete. Je tu pár úsmevných momentov, ale vzhľadom na to ako je film ladený, som čakal, že sa aspoň raz poriadne zasmejem. No nestalo sa. Nevadí. Je to natočené veľmi jednoducho, a nejaké extra zvraty alebo inteligentné scénky od toho nečakajte. Skoro každá je trošku pritiahnutá za vlasy, a aj preto som čakal, že aspoň jedna ma prinúti sa z chuti zasmiať. Aj napriek tomu však musím priznať, že ma to bavilo. Keď to človek berie ako oddychovku a neberie to vážne (čo ani neodporúčam, lebo je tu veľa stupídností), dá sa na to úplne do pohody pozerať. Postavy si moje sympatie získali skoro hneď, či už kladné alebo záporné. Dokonca až tak, že pri pohľade na niektoré scénky som to doslova prežíval, a fandil im. Najviac si ma samozrejme získala Jessica a jej čata, ale pozadu nie je ani Vivica A. Fox, ktorá rolu nepríjemnej seržantky zahrala parádne. Koniec pre mňa, milovníka romantických filmov nemohol dopadnúť lepšie, takže aj keď som bol na vážkach, či dať 2 alebo 3 hviezdy, kvôli koncu dávam 3. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednorozměrné postavy s příběhem, který uhodnete za 5 minut celý, ale já se kupodivu bavil, tak půjdu trošku proti proudu a přihodím i tu třetí hvězdu, i když objektivně by to bylo jen na čistých 50%... ()

zuzzzh odpad!

všechny recenze uživatele

no a po takychto crapoch sa mozeme cudovat odkial maju dnesne decka ti ich tahy, ze smejem sa dakomu poza chrbat, robim si srandu zo vsetkych co nieco myslia vazne atd (myslim vseobecne) ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Docela zbytečný film parazitující na Vojínu Benjaminové a Pravé blondýnce. Ovšem Jessica Simpsonová zdaleka nedosahuje kvalit Reese Witherspoonové a Goldie Hawnové. Pokud ale patříte mezi Jessičiny obdivovatele a je vám fuk, že scénář ani herecké výkony nestojí za zlámanou grešli, klidně si majora Movie star pusťte. Čeká vás sterilní podívaná založená na jednoduchém konceptu "zhýčkaná kočka nafasuje ešus a uniformu a stává se z ní vojanda". Valná část vtipů je založená na tom, že Simpsonová padá na zadek, pro rozveselení družstva imituje své nadřízené a od těch samých nadřízených se pak nechává pěkně seřvat. Do toho pár vážnějších momentů, kdy se herečka pokouší pomoci svým spolubojovnicím řešit jejich problémy, nějaké to flirtování s pohledným seržantem a překvapivě vyhraný finální paintballový zápas. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Čaká vôbec niekto od tejto kategórie filmov niečo extra? Obyčajný pohodový film s jednoduchým predvídateľným dejom, akých je mnoho. Aspoň sa dalo pozerať na tých hercov a dialógy neboli až tak hrozné:) Chvíľami celkom vtipné. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Hvězdička pro Guttenberga - ten chlap i po těch letech dokáže stále zaručeně pobavit. Jinak je to bezvýznamná sloučenina klasické pohádky pro malé holky a jakési motivační agitky bez jakékoliv nadsázky protože tohle je vážný! 2/10 ()

diffside 

všechny recenze uživatele

Ehm, dal som jednu hviezdicku za jednu-dve podarene scenky. Inak prototyp trapnej americkej komedie, ktora bude bavit mozno pubertiacky :) ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

docela povedená komedie, kdy se filmová star rádoby hraje na vojandu, docela vtipné,ale myslímsi, že do výcviku ženy opravdu nepatří, jeto jiný svět, tvrdý trénink a jen hodně odolný člověk může tímto projít,a pakjítdo nesmyslné války, to už nechápu vůbec. Bylo to ale příjemný film, který nenudil, ale ani nijak nenadchnul ()

Reklama

Reklama