Reklama

Reklama

Filmová hvězda

  • USA Private Valentine: Blonde & Dangerous (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Když se filmová hvězdička třetí třídy Megan Valentinová náhle octne bez peněz a veřejně ponížená, odchází od vraku nabouraného auta a bez přemýšlení se přihlásí do americké armády v marné naději, že jí to změní život. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

sigf07 

všechny recenze uživatele

Docela zbytečný film parazitující na Vojínu Benjaminové a Pravé blondýnce. Ovšem Jessica Simpsonová zdaleka nedosahuje kvalit Reese Witherspoonové a Goldie Hawnové. Pokud ale patříte mezi Jessičiny obdivovatele a je vám fuk, že scénář ani herecké výkony nestojí za zlámanou grešli, klidně si majora Movie star pusťte. Čeká vás sterilní podívaná založená na jednoduchém konceptu "zhýčkaná kočka nafasuje ešus a uniformu a stává se z ní vojanda". Valná část vtipů je založená na tom, že Simpsonová padá na zadek, pro rozveselení družstva imituje své nadřízené a od těch samých nadřízených se pak nechává pěkně seřvat. Do toho pár vážnějších momentů, kdy se herečka pokouší pomoci svým spolubojovnicím řešit jejich problémy, nějaké to flirtování s pohledným seržantem a překvapivě vyhraný finální paintballový zápas. ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka Vojína Benjaminové, ale na pozdní sobotní večer to ušlo. Občas si to utahuje samo ze sebe, herectví nic extra, ale co taky od toho ansámblu čekat, že? Šokoval mě starý a odporný Steve Gutenberg, můj hrdina z Číslo 5... Občas jsem se zasmála, předvídatelné to bylo strašně, ale jako jednoduchý film na večer, proč ne. Bavilo mě sledovat, kdo má nejvíc vybělené zuby - občas v tom blátě to bylo jak pěst na oko. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

docela povedená komedie, kdy se filmová star rádoby hraje na vojandu, docela vtipné,ale myslímsi, že do výcviku ženy opravdu nepatří, jeto jiný svět, tvrdý trénink a jen hodně odolný člověk může tímto projít,a pakjítdo nesmyslné války, to už nechápu vůbec. Bylo to ale příjemný film, který nenudil, ale ani nijak nenadchnul ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Botox + make-up + vojačky = najhoršia možná kombinácia.Ozaj nie som zvedavá ako sa ženy prezlečené za vojačky zosmiešňujú,ale hlavne zosmiešňujú náš rod a tým pádom svojím prihlúplim správaním degradujú postavenie vojaka.Chytá ma zlosť a škrípem zubami.Blondína z cukru,ktorá zo zač.nezvláda zdanlivo banálne úlohy má ku koncu plno síl plniť ich viac ako dosť a ešte sa stáva ospevovanou hrdinkou.Ak by stálo v popise žánru sci-fi,bola by som v hodn.benevolentnejšia.Ale čo môžeme očakávať od filmov barbíny Jessicy Simpson?! Drsnejšie od tohto pôsobí už len krátke inštruktážne video (klip) od Katy Perry - Part Of Me.Smiešne,plytké,prízemné a zbytočné. ()

Tonula 

všechny recenze uživatele

FILMOVÁ HVĚZDA je jednoduchý čajíček na jeden večer, kdy nemáte vůbec nic na práci, nechce se Vám přemýšlet a rádi byste se pobavili. Není to nic, co by trhalo bránice, ale občas se pousmějete a to je tak všechno. Hvězda Jessica Simpson je pěkná, uniformy jí sluší, i když je zmazaná od bláta, ale člověk od tohoto představení nesmí téměř nic chtít. Herci příliš nehrají, děj se blíží nule a zápletka je hodně naivní Je to prostě jen film, který se skutečností nemá nic společného. Přesto je možné, že si i takové dílo občas najde svého fanouška. 30% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama