Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalá matka nevěří, že její dospívající syn spáchal sebevraždu a tak začala pátrat na vlastní pěst!  Alyssa Harris je 40letá úspěšná žena. Po smrti manžela se A. stará nejen o své dvě dospívající děti, 20letou dceru Danielle a 17letého syna Jasona, ale také o restauraci, která patřila manželovi. Alyssa vyrostla v chudobě a svým dětem chce zajistit krásný a bezproblémový život, takový, který ona sama neměla. Veškerý čas tráví v práci. Tento způsob života způsobí problémy mezi Alyssou a její dcerou. Ale i nadále se A. snaží dělat maximum, aby mohl její syn Jason jít na vysokou školu. Co Alyssa neví je... že Jason spolu s dalšími třemi chlapci je součástí něčeho, co navždy změní životy všech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Miska2712 

všechny recenze uživatele

Light film na light popoludnie. Z iného pohľadu je to taktiež jeden z tých smutných filmov. Smrť dieťaťa, ktoré prežije svoj rodič je myslím si dosť smutné. Neviem si to ja sama predstaviť. Spracovanie filmu o niečo slabšie, ale hlavné je to, že obsah a tá hlavná idea bola popísaná a vystihnutá. ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s vcelku slušným námětem. Škoda jen dlohé stopáže a hodně nudného začátku. Po dvaceti minutách jsem měla chuť film vypnout, vydržela jsem a nebylo to zase tak špatné. Chytlavý příběh, škoda jen, že nebyl lépe zpracován. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nedělat to tak lacině a průhledně, tak to nemuselo být vůbec špatné...moje hodnocení je 3,5 ale budu sedět nohama na zemi. 55% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama