Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než třetí díl s Hasselhoffem. Bohužel ne o tolik, aby spatřil světlo světa film, na který by se pro jeho kvality stálo za to podívat, ale dost na to, aby prudce poklesl guilty-pleasure potenciál. Digitální anakonda tentokrát s trochou představivosti opravdu připomíná hada (úspěch! :-D), rumunský lesík však i nadále zůstává nezaměnitelným. Jinak je to samozřejmě hrozná kravina, u které musí divákovi vrtat hlavou, jakým zázrakem může mít takhle špatná sérii tolik dílů. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo hláškoidně, ale postupem času jsem přestal vnímat, co se ve filmu děje, protože tohle že nejenom byla sračka, ale člověk se ani nenasmál. Já jen fakt nechápu, co se ten John Rhys-Davies do takovejch sraček hrne, co z toho má? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý (a doufám že poslední) hřebík do rakve anakondí série. Obří plaz je opět vytvořen hnusnou CGI animací, pro zvýšení efektnosti místo polykání obětí je už rovnou trhá na cáry, a když se mrštně žene podzimním lesem za kořistí, nepohne se za ní ani list. Herci připomínají stádo zbloudilých ovcí, netušíc kam přesně se do záběru postavit, střílejí po sobě místo po nepříteli, a jeden voják se dokonce nechá roztrhat ručním granátem. Jenže tahle scéna byla záměrně vtipná, zbytek už je myšlen zatraceně vážně. Pro partičku kamarádů, co si dělaj prdel ze špatných filmů, by to ale mohla být dobrá volba. ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že komentář k tomuto skvostu napíšu ráno a tak tu už půl hoďky sedím, hledím a snažím si vzpomenout, o čem to vlastně bylo. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička šla do kin, slušně vydělala, měla pestré osazenstvo lodi včetně Jennifer Lopez i tajemně přitažlivý deštný prales s jedním gigantickým nebezpečím ve vodě. A na pultech videopůjčoven se tehdy moc neohřála. (Asi) čtvrté setkání s digitální hroznýšovitou potvorou je naopak „uměním“ v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Triviální scénář nabízí za přítomnosti neuvěřitelně tupých dialogů nezáživné požírání jedné postavy za druhou, přičemž nápady jako by si tvůrci nechávali v rukávu. Jenže oni vlastně žádné nemají. Tahle Anakonda je pouze nicotným výkřikem a divák u sklenky něčeho ostřejšího může jen přemýšlet, pro koho je to vlastně celé určené. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt tragedie! Člověk jednou za uherský rok pustí TV a hned tohle! Odporné digitální efekty - to už raději měli použít živého hada, nebo alespoň mechanického. Hnusná kamera - barvy jako když začalo barevné vysílání v TV. Sežrání jako stínohra na horizontu. Hovadské postavy. Já to sice tušil, ale stejně jsem se díval. Hnus. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na celém filmu byla počítačem stvořená Anakonda. Ta se plazí trávou a ani stéblo se nehne, je roztrhána granátem na stovky kousků a stejně se plazí dál, atd, atd. K tomu "výborní" herci, "nádherný" les, "vynikající" příběh a tak by se dalo pokračovat hodně dlouho. Ale i přes to všechno odpad nedám, protože jsem viděl již daleko větší zvěrstva. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokud si ještě vzpomínáte na Anakondu s Jennifer Lopez, tak jste viděli nejlepší díl z celé série. Ostatní díly už nestály za moc, ale čtvrté pokračování je asi ze všech nejstupidnější. Jak by taky mohlo dopadnout, když se ho ujal béčkový režisér Don E.FauntLeRoy, mezi jehož nejlepší díla zkázy se počítají filmy se Seagalem! Děj tu pojednává o séru z orchidejí, které má schopnost regenerovat organismus a tím pádem léčit nevyléčitelné choroby. A tohle sérum v pokusné laboratoři pozře anakonda, která poté vyroste o desetinásobek své původní velikosti a začne zabíjet v Karpatech všechno živé. Tohle jsem si nevymyslel, to tam opravdu je a děj je fakt mimořádně stupidní, a stejně tak tomu odpovídají triky, které prezentují legračně digitální zmutovanou anakondu, kterak legračně zabíjí a požírá své oběti a lze ji jen těžko zabít asi jako Seagala. U filmu se vydatně zasmějete i béčkovým hercům, jako jsou Linden Ashby a Crystal Allen (ta jediná se snaží tvářit důstojně a vykoledovala si za to hvězdičku) a překvapivě tu najdete Johna Rhyse-Daviese, který je vůbec nejsměšnější tím, jak vážně svou roli pojal. Prostě hrozně slabý televizní film, který je tak stupidní až je zábavný. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ždímat,ždímat,ždímat jak se to jen dá stejně jako u Hellraisra. V 80.letech by to bylo super béčko,ale v dnešní počítačové a nudé filmové době nic víc než jen další nuda. Jo dal jsem dvě hvězdy,ale jen proto,že se mi líbí blondýnky,takže Crystal Allen dostává jednu,jinak by to bylo za jednu hvězdičku. Stejně tak i ve trojce. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že niekto tu nadobro stratil rozum. Len čo sa mi trochu sa mi uľavilo, že v titulkoch neni Hasselhof, šokovali ma svojou účasťou pre zmenu rumunskí ochotníci. Navyše vodného hada, ktorého domovom je Amazonský dažďový prales nechali tvorcovia behať po rumunskom lese a asfaltkách. Aby utrpeniu diváka nebolo dosť, žerie ľudí na počkanie ako cukríky zo sáčka a po popálení kanistrom benzínu opäť splýva dokopy. Ok, ale ku žánru akčný horor si ešte treba doplniť fantasy. Ináč táto digi-konda na diváka nezapôsobí. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle film v mém případě svou roli splnil. Pustit si ho v noci jako pozadí k pokeru rozhodně není špatný nápad, aspoň se u toho nasmějete. Tedy myslím pasáže s hadem, zbytek jsem ignoroval. Kdo viděl Děti anakondy nemůže být tímhle totálně brakovým filmem, kde had předjíždí auta, která bourají, když vjedou na krtinu, příliš šokován. Je to úplně to samé. První dva filmy považuji za čistě zábavné počiny a lidé, kteří jim dali odpad, by se měli kouknout i na tohle a pak až hodnotit. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to pěknej nesmysl. Scénář muselo psát ještě větší pako než ke trojce v trojce to aspon zachranoval Hasselhoff ted uz ve trojce neni a ta stojí za starou belu. Film je sám pěkná kravina některé scény hodně nepovedené a zase špatné efekty ze kterých se ani ze trojky nepoučily. Celej film je špatně. Sám sem tam našel asi sto chyb a to jsem je ani neměl chut zastihnout. Ženu střelí do prsu a ona se o pul minuty chová a pohybuje jak kdyby ji nikdo nestrelil, za to Johnny Cage z mortal combat byl zasažen také a rozhodně v pohode jako ta ženská nevypadal to je první nesmysl. Druhej nesmysl je ze kdyz tam prijely a videly ty mrtvoly proc to rovnou nezabalily takhle by to bylo aspo trochu realnejsi a kdyz v te oblasti je anakonda a on se tam zacne radovat a jásat pul hodiny taky kravina. Takhle bych mohl pokračovat až do nekonečna. Tu jednu jedinkou hvězdu jsem dal zakonec ale jinak je to fakt ta největší kokotina co bůh mohl stvořit. Kravina 1 stupně. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Crystal Allen je sice docela sexy milfík, jenže to se můžete rovnou kouknout na nějaký péčko s Lisou Ann, kde jí protáhne skoro stejně velká Anakonda anakundu.Televizní mrdka z rumunskýho lesa na kraji Bukurešti točená za dolar padesát, s efekty her na první BellGame a tak mocnou demencí dialogů, že jste občas pochybovali otom, zda-li scénárista téhle kokotiny je opravdu člověk a ne gibon.Ve světle týhle pecky je jednička s dvojkou "luxusní" animal horor.0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další otřesné pokračování o přerostlé Anakondě. V tomhle díle se tahle počítačová nestvůra dokáže dokonce regenerovat. Osobně nechápu proč do podobných paskvilů neustále cpou další a další prachy, místo aby natočili jeden pořádný film. Herecké výkony tragické, stejně jako speciální efekty. Tohle je tipický příklad odpadního braku, který si už nikdy nepustím. Nulu nedám jen kvůli herečce Crystal Allen, která alespoň předvedla průměrný výkon. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"O hadovi nebyla řeč !!" - "Říkal jsem vám, že může mít v rukávu pár triků !!" - "Tak to je eufemismus roku !!" ;) ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to tady zase, film jako prase!!!!! Neposlechl jsem si svůj rozum a půjčil jsem si za 55 kč Anakondu 4 Cesta krve. Chyba!!! To je šílená stupidita, zlatá jednička a dvojka, to jsou skvosty na rozdíl od trojky a čtyřky. Konec komentáře, nebudu unavovat klávesnici takovým hnusem. ()

Reklama

Reklama