Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle film v mém případě svou roli splnil. Pustit si ho v noci jako pozadí k pokeru rozhodně není špatný nápad, aspoň se u toho nasmějete. Tedy myslím pasáže s hadem, zbytek jsem ignoroval. Kdo viděl Děti anakondy nemůže být tímhle totálně brakovým filmem, kde had předjíždí auta, která bourají, když vjedou na krtinu, příliš šokován. Je to úplně to samé. První dva filmy považuji za čistě zábavné počiny a lidé, kteří jim dali odpad, by se měli kouknout i na tohle a pak až hodnotit. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Dvojka bola celkom fajn béčkom, trojka výplachové guilty pleasure zetko a štvorka? Nič z toho. Je zrejmé, že štvorka sa natáčala podobne ako trojka v Rumunsku(otrasné lokácie) a zrejme aj naraz aby sa ušetrili náklady. Vracia sa väčšina hercov z minulej casti (akurát ten najvýraznejší-David Hasselhoff tu nie je- veľká chyba) a dejovo sa plynule pokračuje tam, kde sme minule skončili. Samotná anakonda vyzerá trochu lepšie ako v trojke( avšak stále veľmi zle), no čo sa týka akcie a útokov je omnoho umiernenejšia. Skrátka, v štvorke nefunguje už nič. Ani herci, ani scenár a ani akcia. Je to len zlý a hlavne desivo nudný film s CGI hadom, ktorý občasne niekomu odkusne hlavu alebo niekoho zožerie. Radšej sa tomu vyhnite, naozaj tu nič nestojí za pozornosť. 15% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další otřesné pokračování o přerostlé Anakondě. V tomhle díle se tahle počítačová nestvůra dokáže dokonce regenerovat. Osobně nechápu proč do podobných paskvilů neustále cpou další a další prachy, místo aby natočili jeden pořádný film. Herecké výkony tragické, stejně jako speciální efekty. Tohle je tipický příklad odpadního braku, který si už nikdy nepustím. Nulu nedám jen kvůli herečce Crystal Allen, která alespoň předvedla průměrný výkon. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokud si ještě vzpomínáte na Anakondu s Jennifer Lopez, tak jste viděli nejlepší díl z celé série. Ostatní díly už nestály za moc, ale čtvrté pokračování je asi ze všech nejstupidnější. Jak by taky mohlo dopadnout, když se ho ujal béčkový režisér Don E.FauntLeRoy, mezi jehož nejlepší díla zkázy se počítají filmy se Seagalem! Děj tu pojednává o séru z orchidejí, které má schopnost regenerovat organismus a tím pádem léčit nevyléčitelné choroby. A tohle sérum v pokusné laboratoři pozře anakonda, která poté vyroste o desetinásobek své původní velikosti a začne zabíjet v Karpatech všechno živé. Tohle jsem si nevymyslel, to tam opravdu je a děj je fakt mimořádně stupidní, a stejně tak tomu odpovídají triky, které prezentují legračně digitální zmutovanou anakondu, kterak legračně zabíjí a požírá své oběti a lze ji jen těžko zabít asi jako Seagala. U filmu se vydatně zasmějete i béčkovým hercům, jako jsou Linden Ashby a Crystal Allen (ta jediná se snaží tvářit důstojně a vykoledovala si za to hvězdičku) a překvapivě tu najdete Johna Rhyse-Daviese, který je vůbec nejsměšnější tím, jak vážně svou roli pojal. Prostě hrozně slabý televizní film, který je tak stupidní až je zábavný. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to pěknej nesmysl. Scénář muselo psát ještě větší pako než ke trojce v trojce to aspon zachranoval Hasselhoff ted uz ve trojce neni a ta stojí za starou belu. Film je sám pěkná kravina některé scény hodně nepovedené a zase špatné efekty ze kterých se ani ze trojky nepoučily. Celej film je špatně. Sám sem tam našel asi sto chyb a to jsem je ani neměl chut zastihnout. Ženu střelí do prsu a ona se o pul minuty chová a pohybuje jak kdyby ji nikdo nestrelil, za to Johnny Cage z mortal combat byl zasažen také a rozhodně v pohode jako ta ženská nevypadal to je první nesmysl. Druhej nesmysl je ze kdyz tam prijely a videly ty mrtvoly proc to rovnou nezabalily takhle by to bylo aspo trochu realnejsi a kdyz v te oblasti je anakonda a on se tam zacne radovat a jásat pul hodiny taky kravina. Takhle bych mohl pokračovat až do nekonečna. Tu jednu jedinkou hvězdu jsem dal zakonec ale jinak je to fakt ta největší kokotina co bůh mohl stvořit. Kravina 1 stupně. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)

Reklama

Reklama