Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo mohl natočit po zrůdné trojce ještě zrůdnější čtyřku. Podle zajímavostí vznikaly filmy najednou, to z toho tvůrci chtěli udělat ságu či co? Od trojky se to skoro neliší, triky jsou hnusný, anakonda taky, jen krve se tu nešetří. Prostě devadesáti minutový film, kde se parta lidí honí po lese s digitální anakondou a nikdo přitom nepoužije mozek. Snad už další díl nebude, sotva jsem dokoukal tohle. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ždímat,ždímat,ždímat jak se to jen dá stejně jako u Hellraisra. V 80.letech by to bylo super béčko,ale v dnešní počítačové a nudé filmové době nic víc než jen další nuda. Jo dal jsem dvě hvězdy,ale jen proto,že se mi líbí blondýnky,takže Crystal Allen dostává jednu,jinak by to bylo za jednu hvězdičku. Stejně tak i ve trojce. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Crystal Allen je sice docela sexy milfík, jenže to se můžete rovnou kouknout na nějaký péčko s Lisou Ann, kde jí protáhne skoro stejně velká Anakonda anakundu.Televizní mrdka z rumunskýho lesa na kraji Bukurešti točená za dolar padesát, s efekty her na první BellGame a tak mocnou demencí dialogů, že jste občas pochybovali otom, zda-li scénárista téhle kokotiny je opravdu člověk a ne gibon.Ve světle týhle pecky je jednička s dvojkou "luxusní" animal horor.0%. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička šla do kin, slušně vydělala, měla pestré osazenstvo lodi včetně Jennifer Lopez i tajemně přitažlivý deštný prales s jedním gigantickým nebezpečím ve vodě. A na pultech videopůjčoven se tehdy moc neohřála. (Asi) čtvrté setkání s digitální hroznýšovitou potvorou je naopak „uměním“ v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Triviální scénář nabízí za přítomnosti neuvěřitelně tupých dialogů nezáživné požírání jedné postavy za druhou, přičemž nápady jako by si tvůrci nechávali v rukávu. Jenže oni vlastně žádné nemají. Tahle Anakonda je pouze nicotným výkřikem a divák u sklenky něčeho ostřejšího může jen přemýšlet, pro koho je to vlastně celé určené. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než třetí díl s Hasselhoffem. Bohužel ne o tolik, aby spatřil světlo světa film, na který by se pro jeho kvality stálo za to podívat, ale dost na to, aby prudce poklesl guilty-pleasure potenciál. Digitální anakonda tentokrát s trochou představivosti opravdu připomíná hada (úspěch! :-D), rumunský lesík však i nadále zůstává nezaměnitelným. Jinak je to samozřejmě hrozná kravina, u které musí divákovi vrtat hlavou, jakým zázrakem může mít takhle špatná sérii tolik dílů. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)

Reklama

Reklama