Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Standic1 

všechny recenze uživatele

Hladová hra se jeví jako docela zajímavý nápad, ačkoliv podobnost s některými známějšími filmy asi nepřehlédnete. Herecky něco málo podprůměrem. Jediná z postav, která nepodlehne hladu a nepustí se do žraní jednoho z kolegů mi přišla po 30 dnech bez jídla až moc čilá. Hádám, že by neměla sílu se ani postavit, natož někoho zabít a pak ještě vylézt ze studny po lanovém žeříku. Celá stopáž je až moc utahaná a od poloviny jsem se začal dost nudit a jen tak tak jsem vydržel dokoukat film do konce. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se teda moc nepovedlo, schází atmosféra, napětí ...atd. Nápad ve studni nejni špatnej, ale bohužel hodně blbě provedenej a nezachrání to ani záblesk scénky kdy se začínají pojídat. pro mě 101 minut nudy. A hlavní záporák zrzavej od pohledu krajně nesympatickej. Začátek, kde není nic vidět radši ani nekomentuju... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejdříve tu byl snímek ´Kostka´, který moc úspěchu nepobral. Pak se objevil ´Saw´ a to už byla jiná liga. Uvězněná parta lidí a jakási hra, kde jde skutečně o všechno. A jak je ve filmové branži zvykem, jakmile má něco úspěch a vzniká série, každý se hned snaží si na námětu přihřát svoji polívčičku. Tak vznikl i tento snímek, který však může být zklamáním. Jako oba zmíněné filmy skutečně není. Tady je to více o psychologii, než o rozsekaných údech. Námětové šablony se děj striktně drží, ale to je asi tak všechno. Napětí pokulhává a atmosféra se spíše svíjí v podivnosti. Nízký rozpočet moc nedovolil a tak to vypadá jak to vypadá. Příběh však myšlenku má, ale z takového zpracování asi málokterého diváka napadne. Ale byly tu i horší filmové pokusy, takže neházejme flintu do žita. Třeba to jen potřebuje svůj čas. Máme tu uvězněnou skupinku lidí s množstvím vody, avšak zcela bez jídla. Jak se zachová přirozený živočišný pud v zájmu přežití? ()

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Tento film nabídl téměř maximum co mohl. Sice bych čekal, že po tolika týdnech hladovky budou aktéři vypadat přece jen trochu víc bídně a ne jako když mají kocovinu po propařené noci v klubu. A pak ty vlasy! Proč mají hlavní hrdinky po víc jak měsíci nemytí hlavy, tak krásné, čisté a svěží vlasy?! Proč?! Když přehlédnu pár nesmyslných věcí a jako skeptik prostě nevěřím, že se dá tak dlouho vydržet bez jídla, protože já bych si už nejspíš po dvou dnech pochutnával na vlastní noze, musím říct, že se mi tato nechuťárna docela líbila. 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Hlad je prý nejlepší kuchař... průměrný scénář si uvař." Recept: vezmi čtyři barely vody a přidej vepřové z pěti kusů (z morálních sviní, ale ne úplných a jen nakousnuto, proč?). Lehce pocákej kečupem, oblož šedým dekorativním polystyrénem, zakoupeným v Hornbachu ve slevě, typ skála, a nechej svinské trouby pomalu dusit v troubě, deset metrů pod zemí. Kuchyňský budíček minutku nastav na 30 dní. Pak ještě chvíli dus a občas zkontroluj pohledem do šmírovací kamery, jestli už jde maso od kosti. Lze podávat jako nudnou odpolední svačinku nebo jako pouhý předkrm před hlavním chodem - Mladými křehkými Uruguayci s ledovým salátem. Btw, na to, že neměli nudou do čeho píchnout (píchání proběhlo, ale později, neb cesta k srdci vede žaludkem), páč měli tři prdele času, zpočátku dokonce pět prdelí, tam VŮBEC NIC neřešili, natož traumata, kvůli nimž si je úchylný Babica do svého pořadu vybral. Ani ohledně útěku si moc nevyskakovali, jedna urvaná žárovka a prodlabaná zeď do nikam, žádné vršení pyramidy ze získaných kostí, cihel a hlíny, kterou by si mohli nakopat z podlahy (!), žádné stavění barelů a lidí na sebe, vyrábění horolezeckých skob z plechových hrnků a pod. MacGyver by byl z díry venku do večeře, naši čulibrci jen seděli na bobku, trpěli na pohodu a jen ukázněně čekali na smrt a na to, co za ně vymyslí scenáristi. Což nebylo nic moc. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama