Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Recenze (75)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden hororový Cube / Saw klon, který je možné sledovat bez jakékoli duševní újmy. Což ale neznamená, že bych jej nějak zvlášť doporučoval. Pětice lidí se probudí uvězněna v prostorách na dně hluboké studny pouze s několika sudy vody a "hodinami", které dávají tušit, že je zde neznámý hostitel bude hostit hodně dlouho. Bez jídla. Dále si film vystačí s jednoduchou otázkou: "Sežrat se, či nesežrat se?". Chtělo by to v prvé řadě lepší herce a vynalézavější scénář. Kratší stopáž by také nebyla na škodu. Silnější dvě hvězdy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ som jediný, kto dal tomuto filmu také vysoké hodnotenie, ale vôbec ma to netrápi :-) Vidím však, že je tu veľa ľudí, ktorých nemožno nazývať hororovými fanúšikmi. Toto bol film, ktorý mal skvelý námet a veľmi slušnú atmosféru. Bolo to temné, tiesnivé, nepríjemné, vlastne aj na zamyslenie - zabiť-nezabiť, vydržať-nevydržať? Krvavé scény boli tiež celkom slušné, a nízky rozpočet mi v takýchto béčkach nevadí. Niektoré hlášky ma dokonca pobavili, napr. "jej dudy budú chutiť oveľa lepšie ako jej priateľ". Jednu hviezdu strhávam vlastne len za záver, ktorý sa mi zdal kúsok suchý, čakal som tam nejaký zvrat alebo väčší súboj. Ináč nemám čo vytknúť. A hej, podobných filmov bolo natočených už dosť, ale žiaden sa priamo netýkal kanibalizmu (aspoň o nijakom momentálne neviem), takže to bolo aj vcelku originálne a zaujímavé. Určite si film nezaslúži také hodnotenia, aké má. A myslím, že užívateľ sochoking by mal radšej prejsť na rozprávky ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nudil, ale na tak plytký děj se mi to zdálo delší, než bylo záhodno. Vyvstává tu totiž jediná otázka, a s tou si film vystačí až do svého hořkého závěru, který zase postrádá jakékoliv překvapení nebo alespoň zadostiučinění. I přesto je Hunger docela nepříjemnou podívanou, jelikož situace všech zúčastněných je vskutku pěkně na hovno. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Svojím hodnotením dávam najavo únavu a pocit totálnej diváckej depresie z toho nekonečného a vytrvalého prešlapávania na jednom mieste vo filmovom " trapped blood " trende , ktorého šablónu vymodeloval J. Wan. Bodík za to , že sa režisér pohral s Mojím vkusom a tiež za snahu prekonať mínusovú hodnotu podobných snímkov. Pomarančový " central rudovous " je asi výsledkom prísneho castingu , ktorý absolvoval len ON ! ( ten bodík Mi je režisér dľžny ! ) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čakal som to ďaleko horšie, nebral som v úvahu pozitívne ani negatívne ohlasy, pričom skonštatovať môžem akurát toľko, že všetci majú vo svojich vyjadreniach čiastočnú pravdu a tak to skúsim dať do nejakého neutrálu. Má to miestami celkom dobrú atmosféru, no a tu bohužiaľ pozitíva viac menej končia. Toto by mal byť snímok v rámci žánru, obohatený prevažne o gore, ktoré sa tu prakticky nevyskytuje, mordovačky ako také sú bez štipky originality, pričom námet je už ako spomenuli mnohý, 100 krát znásilnený bez štipky potenciálu nejakým spôsobom prekvapiť. Čo sa týka záveru, ten je pomerne hlúpo odseknutý a celková pointa, tak tú by ste tu hľadali úplne márne. Napriek kritike, ale tento pokus vyslovene tragický nie je, no toto je skôr pre hororového nadšenca, ktorý pohltí všetko čo ho postretne, ako pre toho, čo očakáva nejaký filmový zážitok. Podpriemer. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel film s názvom "Hladová noc". Bol to dosť dobrý vamp horror. Dal som mu tri hviezdičky. Dnes som siahol po titule, ktorý debilní tuzemskí distribútori nazvali "Hladová noc". Pôsobilo to na mňa ako podivný hybrid filmov "Saw" a "Kocka". Komorný, sadistický, psycho horrorový kanibalský thriller. Nijak zvlášť ma to nezaujalo, takže dávam dve hviezdy. No a zdá sa, že týmito dvoma snímkami som svoj hlad po hladových horroroch na dosť dlhú dobu uhasil. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mezi Kostkou a SAW. Tematicky tedy nic zcela nového, akorát místo pastí čeká na pochytané a uvězněné ponorková nemoc. A také fakt, že budou muset přežít 30 dní bez jídla jen s vodou. Leda, že by někoho ze skupiny umlátili a snědli. Nejde tedy o motiv kanibalismu, jak ho známe z filmu Přežít (1993), jelikož tam se konzumovalo maso zemřelých. Celkově mi film zcela špatný nepřišel, i když bych ho o půl hodiny zkrátil. Úsporné gore, kdy převládají scény mimo přímý záběr, až tak nevadilo. Klišé s blondýnou bylo ovšem zbytečné, byť závěr, jakkoliv nevěrohodný, mi vyhovoval. Místy slušná atmosféra. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se snažila překonat averzi vůči těžce béčkovým hercům s tím, že to scénárista třeba časem trochu vyzvedne. Od půlky už jsem se jen skoro doslova užírala naprostou nudou, která mě, ač jsem k filmu usedala svěží, více méně úspěšně uspávala. Nikdo tu nic teda nevyzvedl, jen mě málem vyzvedávala rychlá. 20% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Na to, že tam hlavní herci (chlapi) byli přes 25 dní, tak jim nevyrostly ani o kousek vousy. To bylo hodně zvláštní, ale budiž. Vše je snadno předvídatelné, místy nudné až otravné, ale i tak celkově docela snesitelné. Není to žádný hororový skvost, ale na jedno zhlédnutí dostačující záležitost. Dle mého názoru mohli herci vypadat zničeněji, přeci jen tam byli měsíc a nějakých 25 dní bez jídla .. 4/10 = 42% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Rozhodne príjemné prekvapenie a čerstvý vietor do pomerne obohraného námetu. Opäť jeden z filmov, čo si podľa mňa tak nízke hodnotenie nezaslúži. Päť ľudí je zavretých v studni bez jedla iba so zásobami vody. Nevedia prečo, nevedia ako, časom im však dochádza jedna vec. Ten "niekto" ich len tak nepustí a pokiaľ chcú prežiť musia začať niečo jesť. Začnú sa vytvárať spojenectvá, najprv na základe sympatií, neskôr na základe rozumu, intríg....Od tohto momentu sa film stáva z pohľadu psychológie jednotlivých postáv veľmi zaujímavým. Hra o život sa môže začať.... Čo sa týka finále, bol som spokojný. Páčilo sa mi elegantné vyriešenie tejto situácie. Niekedy zdravý rozum víťazí nad všetkým a dokonca môže pomôcť človeku zachovať si svoju tvár. 80/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

5 lidí zavřených na dně studny. 1 místnost a druhá místnost kde je voda a díra(WC). Za chvíli se na scéně objeví "pan" skalpel a každýmu je snad jasný na co je určenej. Je fakt, že tenhle námět je x krát viděnej ale tady je to okořeněný kanibalismem. Mě osobně film nevadil,nenudil jsem se a dokonce mi ani nevadili herci(postavy). Chybělo tu ale gore a konec byl takovej neslanej nemastnej. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút sa deje v tme , ktorá mi neuveriteľne pila krv , ale kedˇ sa rozsvietilo , želal som si , aby sa opäť zhaslo ! Poklona Majstrovi ricci.s ! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Hlad je prý nejlepší kuchař... průměrný scénář si uvař." Recept: vezmi čtyři barely vody a přidej vepřové z pěti kusů (z morálních sviní, ale ne úplných a jen nakousnuto, proč?). Lehce pocákej kečupem, oblož šedým dekorativním polystyrénem, zakoupeným v Hornbachu ve slevě, typ skála, a nechej svinské trouby pomalu dusit v troubě, deset metrů pod zemí. Kuchyňský budíček minutku nastav na 30 dní. Pak ještě chvíli dus a občas zkontroluj pohledem do šmírovací kamery, jestli už jde maso od kosti. Lze podávat jako nudnou odpolední svačinku nebo jako pouhý předkrm před hlavním chodem - Mladými křehkými Uruguayci s ledovým salátem. Btw, na to, že neměli nudou do čeho píchnout (píchání proběhlo, ale později, neb cesta k srdci vede žaludkem), páč měli tři prdele času, zpočátku dokonce pět prdelí, tam VŮBEC NIC neřešili, natož traumata, kvůli nimž si je úchylný Babica do svého pořadu vybral. Ani ohledně útěku si moc nevyskakovali, jedna urvaná žárovka a prodlabaná zeď do nikam, žádné vršení pyramidy ze získaných kostí, cihel a hlíny, kterou by si mohli nakopat z podlahy (!), žádné stavění barelů a lidí na sebe, vyrábění horolezeckých skob z plechových hrnků a pod. MacGyver by byl z díry venku do večeře, naši čulibrci jen seděli na bobku, trpěli na pohodu a jen ukázněně čekali na smrt a na to, co za ně vymyslí scenáristi. Což nebylo nic moc. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nic nového. 101 minut bylo strašně dlouhých. Hvězda za parádní poster (který mě vlastně nalákal) a druhá, za druhou polovinu, alias ''kanibalský orgie''. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Hunger nejvíce utrpěl na rozjezdu. On se totiž rozjíždí polovinu filmu. Počáteční dojem navíc poškozují nesympatičtí herci, nerealistické prostředí a především nulový děj. Den za dnem ubíhá v podstatě beze změn a u večerního promítání má tak divák co dělat, aby během vynuceného klimbání neusnul úplně. Od nevyhnutelného zvratu, který na sebe nechává čekat nekonečnou hodinu, se ovšem celková kvalita posunuje o třídu výše. Nastává neuvěřitelné peklo. V temném, chladném prostředí podzemního komplexu se rozjíždí psychologická hra o přežití. Nikdo nikomu nemůže věřit, intriky, vznikající v pološílených a unavených hlavách přežívajících, se hromadí. Prostřihů do sídla únosce, který si slastně pomocí videokamer vychutnává každou vteřinu jejich utrpení je stále více a samotný závěr tak i mírně překvapí. Proto jsem tedy s ohledem na sexy hlavní hrdinku, celkový nápad, zdejší hodnocení a především druhou polovinu během udílení hvězd přimhouřil oko. Haters gonna hate. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další variance na Saw/ Kostka a dalších 100 jim podobným filmům, a jak už to tak bývá nedosahuje tomu ani po kolena. Neuvěřitelně jsem bojoval abych filmu dal aspoň 3*, ale nakonec dám jenom 2*. Přeci jenom film je zbytečně dlouhý a než se tu objeví krev nebo nějaké známky akce tak je 1 hodina filmu pryč. Pak teprve začne psycho teror který jakž takž funguje. On by fungoval lépe kdyby tu byly lepší herci, sice hlavní hrdinka není vyloženě špatná ale zbytek je katastrofa. Co bych ale naopak chtěl pochválit je hudba která je povedená, co naopak ale není povedené jsou postavy které jsou buďto ploché že víte od začátku kdo je zlej a kdo hodnej a nebo u toho doktora přesně nevíme o co mu jako jde. Nebo jsem to aspoň nepochopil. Film je to podprůměrný na noční promítání na Nově. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že trvalo celkem dlouho, než se začalo pořádně něco dít, ale když za to všichni zúčastnění vzali, stálo to za to. A vůbec nevadilo, že ten koncept několika lidí zavřených někde někým je ohraný až běda, protože Hunger je solidně natočenou záležitostí, která jde sice leckdy na hranu absurdity, ale ta základní otázka je o to intenzivnější a stejně tak se mi líbila záporákova motivace, která se zdála být docela rozumná. Tempu by sice slušela alepoň o 15-20 minut kratší stopáž, ale co už. Pro mě příjemné překvapení. 75% ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Hunger byl pro mě nudný, zbytečně natahovaný, nikterak zajímavý snímek. Čekal jsem, co se z filmu vyklube, ale pro mě to byla ztráta času. ()

Reklama

Reklama