Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pěkný nápad, ze kterého by Jingsaw měl radost, ikdyž ten byl vynalézavější. A v tom je hlavní problém. Skoro nic se tu neděje až do chvíle, kdy už to někteří psychicky nevydrží a zaútočí. Člověk pořád čeká, že přijde nějaké překvápko nebo zvrat, ale ono ne. Naopak přijde slabý, zkratkovitý závěr a tak u mě jen za dvě hvězdy. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden hororový Cube / Saw klon, který je možné sledovat bez jakékoli duševní újmy. Což ale neznamená, že bych jej nějak zvlášť doporučoval. Pětice lidí se probudí uvězněna v prostorách na dně hluboké studny pouze s několika sudy vody a "hodinami", které dávají tušit, že je zde neznámý hostitel bude hostit hodně dlouho. Bez jídla. Dále si film vystačí s jednoduchou otázkou: "Sežrat se, či nesežrat se?". Chtělo by to v prvé řadě lepší herce a vynalézavější scénář. Kratší stopáž by také nebyla na škodu. Silnější dvě hvězdy. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nudil, ale na tak plytký děj se mi to zdálo delší, než bylo záhodno. Vyvstává tu totiž jediná otázka, a s tou si film vystačí až do svého hořkého závěru, který zase postrádá jakékoliv překvapení nebo alespoň zadostiučinění. I přesto je Hunger docela nepříjemnou podívanou, jelikož situace všech zúčastněných je vskutku pěkně na hovno. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Tohle považovat za horor je hřích. Film mě celkem zabavil, líbila se mi psychika lidí a příběh člověka co to všechno připravil. Jen prostě nevím proč. Na konci ji prostě nechal jít a já nevím proč. Proč chtěl aby ti lidi jedli lidské maso? Film byl zmatený a pocit strachu nikde. Přesto se nejedná o nejhorší kousek. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se snažila překonat averzi vůči těžce béčkovým hercům s tím, že to scénárista třeba časem trochu vyzvedne. Od půlky už jsem se jen skoro doslova užírala naprostou nudou, která mě, ač jsem k filmu usedala svěží, více méně úspěšně uspávala. Nikdo tu nic teda nevyzvedl, jen mě málem vyzvedávala rychlá. 20% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama