Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mezi Kostkou a SAW. Tematicky tedy nic zcela nového, akorát místo pastí čeká na pochytané a uvězněné ponorková nemoc. A také fakt, že budou muset přežít 30 dní bez jídla jen s vodou. Leda, že by někoho ze skupiny umlátili a snědli. Nejde tedy o motiv kanibalismu, jak ho známe z filmu Přežít (1993), jelikož tam se konzumovalo maso zemřelých. Celkově mi film zcela špatný nepřišel, i když bych ho o půl hodiny zkrátil. Úsporné gore, kdy převládají scény mimo přímý záběr, až tak nevadilo. Klišé s blondýnou bylo ovšem zbytečné, byť závěr, jakkoliv nevěrohodný, mi vyhovoval. Místy slušná atmosféra. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se teda moc nepovedlo, schází atmosféra, napětí ...atd. Nápad ve studni nejni špatnej, ale bohužel hodně blbě provedenej a nezachrání to ani záblesk scénky kdy se začínají pojídat. pro mě 101 minut nudy. A hlavní záporák zrzavej od pohledu krajně nesympatickej. Začátek, kde není nic vidět radši ani nekomentuju... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se nudil, ale na tak plytký děj se mi to zdálo delší, než bylo záhodno. Vyvstává tu totiž jediná otázka, a s tou si film vystačí až do svého hořkého závěru, který zase postrádá jakékoliv překvapení nebo alespoň zadostiučinění. I přesto je Hunger docela nepříjemnou podívanou, jelikož situace všech zúčastněných je vskutku pěkně na hovno. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden hororový Cube / Saw klon, který je možné sledovat bez jakékoli duševní újmy. Což ale neznamená, že bych jej nějak zvlášť doporučoval. Pětice lidí se probudí uvězněna v prostorách na dně hluboké studny pouze s několika sudy vody a "hodinami", které dávají tušit, že je zde neznámý hostitel bude hostit hodně dlouho. Bez jídla. Dále si film vystačí s jednoduchou otázkou: "Sežrat se, či nesežrat se?". Chtělo by to v prvé řadě lepší herce a vynalézavější scénář. Kratší stopáž by také nebyla na škodu. Silnější dvě hvězdy. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

5 lidí zavřených na dně studny. 1 místnost a druhá místnost kde je voda a díra(WC). Za chvíli se na scéně objeví "pan" skalpel a každýmu je snad jasný na co je určenej. Je fakt, že tenhle námět je x krát viděnej ale tady je to okořeněný kanibalismem. Mě osobně film nevadil,nenudil jsem se a dokonce mi ani nevadili herci(postavy). Chybělo tu ale gore a konec byl takovej neslanej nemastnej. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama