Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alfons jako garde totálně zklamal, ale pan Tau ho zastoupil, a tak si Káťa s Martinem přece jen prožili svůj velký ples. Zatímco si leželi v náručí a vychutnávali své sólo, panu Tau a Alfonsovi se podařilo proměnit vědeckou přednášku v dokonalé fiasko. Přesto má tento večer dobrý konec, o který se postaral muž s buřinkou. Káťa už nebude muset před tatínkem tajit svou známost s Martinem.
(oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde by Alfons byl, kdyby neměl Pana Tau. S tím plesem to bylo vymyšleno moc hezky. Já jsem věděla, že to s tou přírodovědnou přednáškou nedopadne dobře. Vždycky, když Alfons někam vleze, tak s něco semele. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 2, epizoda 9. Tenhle díl je plný hudby, tančení, Menšíka a pohody. Také Jaroslav Štercl v roli vrátného je příjemný. A František Kovářík jako nadšený historik dávající přednášku o jakýchsi luluolandech či o čem je třešnička na dortu hlavně pro dospělé. Díl, který rozhodně pobaví. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě možná nejhezčí díl z druhé série pana Tau, ve kterém si pohledná Káťa v podání Magdy Křížkové-Šebestové řádně užije na plese ještě týden předtím, než vůbec začal. A samozřejmě nádherná záležitost Františka Kováříka a jeho besedy...:) (71%) ()

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje nejoblíbenější scéna ze třetí série je tanec Vondráčka a Křížkové na hudbu neviditelné kapely. Zvláště jedna přehazovačka při rokenrolu je úchvatná. ()

Reklama

Reklama