Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Tau na kouzelnické soutěži vykouzlí slona a všichni chtějí vypátrat, jak to dělá. Inspektor Málek, který stále po muži na křídle letadla pátrá, dostal tip, a tak se jde na večerní kouzelnické představení podívat. Děti se seznámí s Veronikou, dcerou kouzelnice Stelly, a pan Tau jim vykouzlí lístky na večerní představení, které je už vyprodané. A to představení se přes některé intriky nevražících kouzelníků opravdu povede, zvlášť proto, že zásluhou pana Tau se tentokrát může dívat z hlediště i Veronika, která jinak mamince musí na jevišti vždy pomáhat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nák se v těch dílech nevyznám. Ale po pravdě pan Tau mě nebavil nikdy, ten trotl co nemluví a klepe pořád na svou bouřku k popukání zrovna není. Herecké obsazení je dobré, ale to tajky vždy není všechno. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl třetí série nám zavádí pana Tau na kouzelnický sjezd a určitě nezůstane stát nečinně bokem, neboť i mezi kouzelníky jsou ti dobří a ti druzí, kteří chtějí být nejlepší i za cenu toho, že sabotují práci svých konkurentů. Tento díl nepostrádá vtip, párkrát jsem se zasmál...(64%) ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kúzelníci sú žiarlivé mrchy a sabotujú si vzájomne vystúpenia, našťastie náš hrdina zachráni situáciu aspoň u Brejchovej, chudák Hrubý Noe asi po spackanom výstupe nadobro skončil magickú kariéru. Falšovanie lístkov spôsobí najprv melu, potom príde pán Tau ako biblický mesiáš a pod jeho dobrotivým úsmevom ustanú sváry a situácia sa zázračne vyrieši kolenovou metódou. Brodský je stále na stope. Možno je to mojou antipatiou k iluzionistom všeho druhu, ale táto epizóda ma akosi nevedela chytiť. ()

Reklama

Reklama