Reklama

Reklama

Dokaž to!

všechny plakáty
Trailer

Mladá Lauryn (Mary Elizabeth Winstead) pomáhá po předčasné smrti svých rodičů bratrovi Joelovi (John Reardon) s provozem autoservisu, který jejich rodina provozovala. Současně ale trénuje na zkoušky do taneční školy v Chicagu. Když je ale na zkoušce odmítnuta, nedokáže se vrátit zpátky domů. Dana (Tessa Thompson), se kterou se seznámí, jí nabídne možnost ubytování a sežene jí práci účetní v místním tanečním klubu.
Jednoho dne po zavření klubu, nedokáže Lauryn odolat pokušení a zkusí si zatančit na prázdném podiu. Místní DJ Russ (Riley Smith) ji při tanci uvidí a zjistí, že je dost dobrá. Zanedlouho se mu podaří prosadit, aby Lauryn dostala šanci naostro, ta po krátkém zaváhání souhlasí. Cesta za sny ale obvykle nebývá tak jednoduchá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (104)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 9/10 Choreografie 9/10/// +moderní taneční hudba, Mary Elizabeth Winstead skutečně vynikne, výborná choreografie, hezký příběh -mohlo být klidně delší, mělo tu být ještě víc tanečních čísel a příběh je z těch jednodušších/// U Dokaž to! jsem se příjemně bavil. První co mi asi prolítne hlavou je vzpomínka na film Divoké kočky, který byl taky cestou jedné mladé dívky za svým snem. Tentokrát tu sice hlavní postava nemá svého otce, má tu však svého bratra, do toho lásku, starosti s tím kde složit hlavu a snahu o to se dostat na školu. Holka má štěstí a podaří se jí zakotvit v jednom tanečním klubu a já si opět vybavuji Divoké kočky. To ale rozhodně není mínus. Stejně tak jako se dokážu na zmíněný film dívat stále dokola, tak stejně tak se dokážu na podobný příbeh dívat znova a znova. Tento typ filmů je prostě kouzelný, s příjemnou hudbou, sympatickou hlavní hrdinkou (tentokrát s dcerou Johna McClanea) a přitom je tak jednoduchý a naivní, že dokáže vždy pohladit, zabavit a po stránce hudební kvalitně uspokojit. Chtěl jsem na to jít do kina. To sice nevyšlo, ale tenhle film ano, ten se povedl./// Celkem 80%/// ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tanečné filmy sa delia na dva druhy. Buď tam hrá Julia Stiles a má to scenár, alebo je hlavná postava megasexi modelka (čím by bol Flashdance bez Jennifer Beals, že?), má to na chlp rovnaký príbeh a postavy, a mužské party hrajú nejakí neznámi hezouni. A v tomto prípade ešte strašnú hudbu a podpriemernú choreografiu. Takže jednou vetou: Mary Elizabeth v elasťákoch. ()

Reklama

Ketchi 

všechny recenze uživatele

Hodnocení značně navyšuje Mary Elizabeth. Kdo nemá rád tuhle kočičku, co má nohy dlouhý jak hajzlovej pavouk, tak nemá jedinej důvod proč tenhle film zhlédnout. Je hloupej a nelogickej, třeba by mě zajímalo, od kdy se začaly kluby s tančícíma ženskejma plnit dalšíma ženskejma oproti obvyklé klientele úchýláků se stovkou v drobnejch. ()

feho312 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám jenom díky romantickému výrazu a hezkému tělu Mary Elisabeth Winstead. Film je jinak zlátaninou x krát opakovaných motivů, hned mě napadá Coyote Ugly. Bohužel ani taneční scény nestály za moc a jim bych kromě pokulhávající choreografie vytknul i hroznej střih, který byl díky nekvalitně natočeným scénám asi nevyhnutelný. Malé plus bych dal na závěr za hudbu. ()

jawesy 

všechny recenze uživatele

U mě jsou to tři hlavně proto že mám slabost pro hudební (taneční) filmy. Jinak mi to příjde jaksi nedotáhnuté, opatrné nebo co. Nejde zrovna o strhující dílko každopádně, jako plus bych viděla závěr ve kterém autoři zbytečně neprotahovali finále a nenutili diváka sledovat 30 minut dramatického závěrečného tance kdy se vše stihne na poslední chvíli. Z tohoto filmu jsem jaksi na rozpacích, stavba vystoupení v tanečním klubu byla velmi zajmavá ale celkově děj trochu umíral. Prostě tenhle film asi jen pro příznivce hudebních filmů. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si zahrála jednu z hlavních tanečnic Ashley Roberts, dřívější členka skupiny Pussycat dolls, která byla známa právě svou choreografií. (Aknah)

Reklama

Reklama