Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladého scenáristu Georgese provázejí v životě hlavně krachy. Rozhodne se proto všechno změnit a dosáhnout úspěchu. To ale není vůbec jednoduché! Všichni jako by se proti němu spikli, včetně vlastního těla... Po zvláštní nehodě si dělá, co chce, a Georgese už vůbec neposlouchá, což z něj dělá objekt mnoha trapasů. Svěží francouzská komedie vás spolehlivě pobaví! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Hexa 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se a doznávám se, že jsem si tento film stáhla, ale musim podotknout, že úplně náhodou, jelikož jsem chtěla stáhnou jinou "neřízenou střelu". Taky se mi to vymstilo. Jako trest za nelegální kopii je tento film dokonalý, ale jako komedie je to děs běs. Jednu hvězdičku dávám za trpasličího policistu, kterému se podařilo mě rozesmát. Jako jediný. ()

films3 

všechny recenze uživatele

poblaznena francuzska komedia :D podla su dve skupiny ludi,jednu skupinu tento film pobavil a druhej prisiel trapny....su tam scenky,kde mi hlavny hrdina prisiel ako retardovany :D ...takze ak vas film nechyti prvych minut a je pre vas trapny,tak to uz dalej ani nepozerajte lebo to bude strata casu pre vas.....no ale ma to celkom pobavilo :D uleteny chlapik ten michael youn :D ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

No ze začátku se mi to moc nelíbilo, kde sedí u počítače neoholený, s pupkem, s vajglem, s chlastem chlap, který si jde do kuchyně plné odpadků udělat plesnivý párek s toustem. Až po té jeho nehodě se to rozjelo. Něco bylo vyloženě trapné, něco úsměvné. Byly tam scény, kde jsem doslova řvala smíchy a některé byly docela nepovedené. Je to tak půl napůl. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Mladému scenáristovi Raffy Shartovi bych za tvůrčí (zne)tvoření peripetií mladého scenáristy Georgese zakázal propříště psát scénáře a točit filmy... ,,Svěží francouzská komedie vás spolehlivě pobaví!" No to teda... :-( ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Protože film propadl jak před diváky, tak před kritiky, publikoval Michale Youn na svých oficiálních stránkách velmi agresivní dopis určený kritikům, kteří zhodnotili špatně jeho film. Text byl rychle odstraněn, přesto byl na stránce dost dlouho na to, aby si ho všimla francouzská média. (HappySmile)

Reklama

Reklama