Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladého scenáristu Georgese provázejí v životě hlavně krachy. Rozhodne se proto všechno změnit a dosáhnout úspěchu. To ale není vůbec jednoduché! Všichni jako by se proti němu spikli, včetně vlastního těla... Po zvláštní nehodě si dělá, co chce, a Georgese už vůbec neposlouchá, což z něj dělá objekt mnoha trapasů. Svěží francouzská komedie vás spolehlivě pobaví! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Mladému scenáristovi Raffy Shartovi bych za tvůrčí (zne)tvoření peripetií mladého scenáristy Georgese zakázal propříště psát scénáře a točit filmy... ,,Svěží francouzská komedie vás spolehlivě pobaví!" No to teda... :-( ()

LihO odpad!

všechny recenze uživatele

Čistý odpad. Zlý scenár, takmer žiadny dej, úbohý výkon hercov... na to, že to bola komédia, tak som sa ani raz nezasmial. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

...šmárjá tohle je číčovina největšího kalibru... ALE přes všechny ty trapnosti a fekálnosti mě to pobavilo a to se počítá... ()

laik_60 odpad!

všechny recenze uživatele

Odsúdeniahodný poľutovaniahodný nepodarok po hereckej i scenáristickej stránke. Divím sa českej dabingovej spoločnosti, že sa na to vôbec dala a predabovala ten film. Môj prvý "odpad" v databáze. Vďaka roztomilému omylu. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za scénu s doktorem v restauraci.To jsem řval smíchy.Ale brzo mě smích přešel a já jen kroutil hlavou.Tvůrci neůspěšně kopírují film Já,moje druhé já a Irena. ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Omyl mě zavedl k tomuhle, místo k filmu se stejným názvem z roku 2010. Nevtipná, nesympatická "komedie" podobná Zamilovanému profesorovi. Navíc ten začátek. Ať mi nikdo neříká, že to nebyla "narážka" na Hanka Moodyho z Californication, spisovatel(scénárista) a černé Porsche s rozbitým světlem. 22% ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Hvezdicku za to ze jsem se parkrat zasmal, jinak nesmirna ptakovina, normalne bych dal vic, ale tohle nemelo obdoby, vtipny to bylo jen ze zacatku, pak slo o holou traparnu! ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nucená bláznivá komedie, u které se ani člověk pořádně nezasměje, jak je to typicky francouzsky nevtipný, Nějaká scéna se mi tam ale líbila, už ani nevím jaká, proto ta druhá hvězdička :-) 30% ()

Joža 

všechny recenze uživatele

Zas jedna z těch bláznivejch komedií u kterých se člověk zasměje každé blbosti,docela mne pobavila tak proto čtyři hvězdy. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Fekálovina, na kterou bych se nepodíval nebýt záměny při výběru s jinou ( britskou ) Neřízeou střelou.Začátkem mi sice koutkly asi 2x cukly nahoru, bohužel jsem za svůj omyl krutě zaplatil vyhozenou 90 minutovkou svého života. Trapnost - 15% ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se a doznávám se, že jsem si tento film stáhla, ale musim podotknout, že úplně náhodou, jelikož jsem chtěla stáhnou jinou "neřízenou střelu". Taky se mi to vymstilo. Jako trest za nelegální kopii je tento film dokonalý, ale jako komedie je to děs běs. Jednu hvězdičku dávám za trpasličího policistu, kterému se podařilo mě rozesmát. Jako jediný. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

No ze začátku se mi to moc nelíbilo, kde sedí u počítače neoholený, s pupkem, s vajglem, s chlastem chlap, který si jde do kuchyně plné odpadků udělat plesnivý párek s toustem. Až po té jeho nehodě se to rozjelo. Něco bylo vyloženě trapné, něco úsměvné. Byly tam scény, kde jsem doslova řvala smíchy a některé byly docela nepovedené. Je to tak půl napůl. ()

Reklama

Reklama