Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Diskuze

Sgr.Krtek

Sgr.Krtek (hodnocení, recenze)

Tak takovou sračku může opravdu natočit jenom nějaká pobožná společnost

dawsoo

dawsoo (hodnocení, recenze)

Strašidelnost na druhou stejná "klasa" jako Ještěři Útočí :)))

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

A není ten film náhodou přímo určený k smíchu? Tedy není myšlen vážně?

Metodik

Metodik (hodnocení, recenze)

Hrozná srač..., ale s dostatečnou dávkou sebezapření se dá dokoukat do konce, chudák Emmerich. Opravdu se povedl je ten plakát, ale podobný záběr v tomhle "dílku" opravdu neuvidíte. Osobně mi ale nejvíc vadilo násilné cpaní křesťanského mýtu do naprosto cizorodé "materie" (kříž v hrobce, setkání u jezulátka co spasí svět, pseudonáboženské kecy made in USA,...) - něco jako posledních 5 minut Války světů

ex.term

ex.term (hodnocení, recenze)

Nejtragičtější na filmu je jeho scénář. Ten je tak tragický, že často nutí i k smíchu.

separovac

separovac (hodnocení, recenze)

Soudný den ve spojení Mayské kultury, seismické aktivity, zpomalení rotace země, a naboženství v mlhavém rouše. Šokující překvapení spočívá v přežití některých jedinců před zánikem. Sentimentalita obalená nesmysly bujarí ke konci filmu jako rakovina. Na začátku Vám naservírují panenskou přírodu a pár lidiček zkoumající (nazvěme to památkami minulosti). Pokud čekáte logickou hříčku scén, které by Vám detailně vysvětlili co se děje budete zklámani katastrofickými "bludy". Jediným plusem před odpadem vidím v oné seismické aktivitě, která má za následek zničení řady větších měst ve světě, zachycení z leteckého pohledu a při náhledu na planetu Zemi . :-) a snaha (spíše amaterský pokus) o zachycení zničení světa předpovězenou dávnou civilizací Mayů --- v druhém bodě jde o Mayskou kulturu staveb ve spojení s panenskou přířodou. Film je ztráta času a lze vidět dost narychlo natočených scén a výprava celým filmem vyšokuje každého alespoń trochu smýšlejícího jedince nad produkcí tohoto kvasu. Neuvěřitelným šokem budou pro Vás hlavně klidně se vyvíjející další scény bez paniky, bez hlubšího zamyšlení.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

kekesko: Ono tady ani nejde o víru nebo předurčení, ale o tu porci hovadínství, naivity a vlezlosti.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Zase si tu pár "filmových fajšmekrov" ulavilo v komentoch. Niektorí si k tomu zabudli zobrať toaletný papier tak neviem ako dopadli. Netreba zabúdať, že ten film mal zanedbatelný rozpočet a napriek tomu je to pozeratelné a dá sa povedať aj zrozumitelné. Prečo by niekto nemohol byť od malička k niečomu predurčený? To je také nepochopitelné? Pre veriacich nie.

Bubbo

Bubbo (hodnocení, recenze)

Už len cover a názov filmu su nudne jak posledna hodina matiky pred maturou ( pochop, z matematiky sa uz nematuruje - teda nie povinne )

M.W.Renard

M.W.Renard (hodnocení, recenze)

Tento film mě překvapil svými neobvyklými efekty, srovnatelnými s titány svého druhu jako Teletubies apod. Scénář mi navodil reálnou představu o tom, co se stane, když někdo uteče ze speciálního ústavu pro duševně choré a osamělé jedince a napíše domů kocourovi Mikešovi, který má dlouhodobé známosti v Hollywoodu. Hudba, opravdu nemohu hodnotit, protože jsem raději po 20 vteřinách nastavil hlasitost na 0. Takže všem, kteří chtějí vidět něco natolik úžasného, že po zhlédnutí půjdou zapálit kůlnu sousedovi, prosím...

mario1979

mario1979 (hodnocení, recenze)

Pane boze.To rusi dokazu lepsi film natocit,ako ta fraska co vznikla.Ten film by sa neujal ani v roku 1940...co maly asi lepsie efekty,ako v tej fraske.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Vám všem, co jste tomuto filmu dali odpad!, bych přál vidět např: War of the Worlds: Next Wave nebo Snakes on a Train... to jsou aspoň prvotřídní sračky, tohle je sice taky ukrutná blbost, ale aspoň o trochu zručněji natočená, to co se děje ve War of the worlds: Next Wave je fakt naprosto neuvěřitelně příšerný... doporučuju:)

Lillyilly

Lillyilly (hodnocení, recenze)

Vystačili si s pár slovy : bože, prosím, pomoc, bože....atd atd to asi fakt není film pro mě

Reklama

Reklama