Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři nejlepší kámoši ze střední se rozhodnou navštívit místní vysokou školu a doufají, že zažijí pořádně divoký víkend. Nejlepší víkend svého života, na který budou věčně vzpomínat . Ale dá se utajit, že jsou jenom středoškoláci? (sheen)

Recenze (72)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Transcenders: 1. Penny On A Train Track - Ben Kweller [4:26] ,2. Jailbait - Supagroup [4:00] ,3. All Good - Zeroleen [3:03] ,4. Slice Of Life - Sweatshop Union [2:46] ,5. Fear the Mullet - Oklahomos [3:09] ,6. Let's Go Get Wasted - Supagroup [4:12] ,7. Beer Song - Mustard Plug [3:41] ,8. Dope Girl - Donnis [2:59] ,9. Undercover - The Transcenders [3:22] ,10. No Heaven - Champion [3:28] ,11. Gotta Get Rid of Rick - Baron Zen [4:06] ,12. Night Sky - Peirson Ross [4:12], ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem je obsazení herců, kde vyhrabali tak nesympatičtí pitomce. A co si podle nich mohli tvůrci myslet, nevím nevím. Z druhé řady nesmyslné a nechutné ujetosti, ale někdy to mělo i světlou stránku. Maximální plus a důvod nějakého vyššího hodnocení je jen díky poslední pomstě, kde se bylo na co dívat a zasmát taky, škoda že si s tím nedali větší práci a nevydávali se tak špatnou cestou. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po čem kluci touží? Naši bratia to trefili pouhým překladem názvu líp než Deb(il) za kamerou, který si celou tuhle hloupost vycucal ani nechci vědět odkud. Běž to tam zkontrolovat, kamaráde, jestli jsi na něco nezapomněl a když už tam budeš, zavři za sebou víko. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Další z řady ténage x-sex, x-chlasto-party komedií, která ničím nevyniká. Jako obvykle nehorázný příval navybíraných "hot-chicks", alkoholu a nechutností. Jako obvykle točících se okolo pořáných pařeb a sexu. Žádná inteligentní komedie, jen bezmozková záležitost. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z dlhého predlhého radu teen-party komédií, ktorá ničím neoslní, ale ani nenahnevá. Krásne zapadne do čiernej diery šedivej podpriemernosti hromady ďalších komédií podobného razenia. Herci boli tak hrozne nesympatickí, až sa dalo na tom zabaviť. Na druhú stranu dievčatá, to bol úplne iný level. Chlapčenským looserom a nímandom zo strednej sa tak splnil sen a "očarili" pekné slečny z vysokej. Na druhú stranu, bolo to lepšie ako napr. taký nudný zvratok Projekt X (2012), aj keď ani tu nemohol chýbať trpaslík, aby aspoň trocha pomohol k celkovej humornejšej atmosfére. Našlo sa tu však pár celkom podarených humorných scénok, spojených hlavne s tým stredoškolským tlstým chalanom, takže zaslúžené 2*. 40/100 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

rozhodně né špatnej film..já jsem se docela bavil hlavě ten tlustoch mě dostával..takhle to opravdu je.. ten film má pravdu. Drake Bell byl docela dobrej..a holky byli taky pěkný...pak pomsta těch sr*čů ktery si to určitě zasloužily..na tenhle film bych se rád kouknul víc krát...ale když to srovnám s lepšíma komediema tak si spíš pustim neco jinyho ale neni to špatný :) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nikdy neviděli žádný z dílů Prci, prci, prcičky, neviděli Superbad nebo Old School, pak se možná i trochu pobavíte. Na sugestivní distribuční název zní jednoduchá odpověď, a to právě od dob Prci, prci, prcičky - zasunout. (Oni to možná kluci chtěli i před filmem Prci, prci..., ale zas tak moc se to do světa nevytrubovalo, a možná to o to bylo hezčí...) Tady máme skoro typickou trojku - chytrolín, charakterní hezoun a vypatlaný tlustoprd. Dostanou se na večírek na vysoké, odhalí falešnou tvář jedné holky, a druhý den jeden zasune, další skončí s věčnou a nehynoucí láskou nebo polibkem. Vtipné to moc není, jedině že byste měli rádi hrubozrnný hospodský humor po třetí hodině ranní. Ale pro střízlivého to moc není, Disk načíná protipirát, trailery na filmy Nehanebné lásky Francoise Sagan, Přestřelka v Palermu, Iron Man, 12, reklama, jinak nic tu nenajdete navíc. Snad jen že na konci filmu pod titulky běží sestřih nepovedených scén. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takže po čem kluci asi tak touží no ví to někdo, ne ale fakt dost dobře povedené teen zábava, když fakt dáte velké zoufalce a posery k sobě a oni fakt ale fakt chtějí pořádnou párty chlast a ženy tak se to povede. ()

MáŠa

všechny recenze uživatele

Jedna z těch typických teenagerovek, na kterou když kouknete, a druhý den slyšíte název tohoto filmu, tak si nemůžete vzpomenout, o čem to bylo. Prostě taková tuctovka. Ale celkem jsem si to užil. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tento film je hanbou teenagerským filmom...hrozní herci, nechutný fekálny humor akurát tie babenky stoja za to...ale to je už málo v dnešnej dobe ()

rt12

všechny recenze uživatele

Tři zamindrákovaní kreténi z vysoké si najdou ještě větší kretény ze střední. O co jde v tomto nefilmu - čím odpornější tím lepší. Tomu se říká ,,smysl pro humor". ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal že dostanu. Bandu loserů(romantika, nerda a vymaštěnce), kteří si chtějí užít, kalby, spoustu "hot chicks", zlé drsňáky, lež vyvolené, odhalení lži, omlouvání, rozhádání se s kamarádama, usmíření se s kamarádama, vyčinění zlým padouchům, romantik dostane pusu, nerd se stane cool, vymaštěnec si zašuká. Konec. Můj mozek si výborně odpočinul, takže spokojenost. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Slova "fuck a shit" jste zde mohli slyset vickrat nez slova "slibuji a prisaham" pri kandidatskem projevu na americkeho prezidenta. To vypovida o tom ze pan scenarista ma min napadu nez houpaci poník. Vsechno je nalajnovany uz pri uvodni melodii a vy proste vite, ze banda nadrzenych pubertaku si bude muset projit tunou vykalu a ostudy, nez se jejich guma u trenyrek konecne povoli. Vtipnejsi dialogy jsem zazil v cekarne u zubare a talent pana rezisera jsem nedavno potkal na hlavnim nadrazi u eskalatoru jak prodava tydenik Novy prostor. Z toho mi vychazi jednoducha vec, cas straveny koukanim na tento opus, jsem mohl stravit daleko uzitecnejsim zpusobem, napriklad okousavanim si nehtu na noze umelou protezou kamaradovo babicky. ()

BoredSeal odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem teenagerské komedie většinou rád, obzvlášť pokud byly neslušné a ulítlé a nezastavil mě sprostý mluvící penis v kalhotách, dívka prožívající svůj první orgasmus při jízdě na kole po dlažbě, tlusťoch předstírající sportovkyni, aby mohl své spoluhráčky šmírovat... Tak tomu je konec. U "komedie" Vana Wilder se mi poprvé chtělo zvracet, když se na obrazovce přecpávali padouchové koláčem, ze kterého v kvantech vytékalo psí semeno vydávané za puding. Tady mi bylo na blití skoro nonstop. Uvedu příklad:. Trojice hlavních pitomců se ubytuje u lidí, kterým slouží pro posměch. Koupí do to hlavy pytlíkem moči od svých ubytovatelů, pak nepřevlečení pokračují na párty, kde jsou nedobrovolně donucení pít před narvaným domem z nahého těla úchylného přihřátého týpka proudy tequily stékající z půlek chlupaté zadnice a pak nadále setrvávají po zbytek filmu pro další utrpení ve společnosti svých nepřátel, co jim tenhle zážitek umožnili. Dál? Vulgární odporný tlusťoch přitahuje ucházející blondýnu, která s ním chce souložit ihned na párty. Do pokoje však vlezou dvě lesbičky s vibrátorem a tak se atraktivní pár skrývá pod postelí a je z orgií nahoře nadržený. Lesbičky odejdou, přijde úchyl, najde vibrátor a nacpe si ho do análu a řičí, zatímco pár pod postelí nevylézá a čeká. Proč tam lezli proboha? Scénář je nechutnej a stupidní až běda. Tak mě napadá, že tenhle komentář je příliš luxusní pro takovouhle hroznou věc. ()

Reklama

Reklama