Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (424)

imf 

všechny recenze uživatele

Obočí nahoru za to, že se v těch sto minutách pořád NĚCO děje. Všechny čtyři palce dolů za to JAK se to děje. Epizoda I vám připadala infantilní? S Klonovými válkami Lucas vstupuje na území ovládané Teletubbies. Pryč je machrující Mace Windu, trhající na kusy imperiální droidy. Místo něj se připravte na fialovo-šedo-bůhvíjakou učednici, která je otravnější než Macaulay Culkin v říji. A prťavého Jabbu. A legrační průpovídky ve zmršeném dabingu. Ani ty úvodní rolovací titulky tu nejsou, protože by je asi ty desetileté děti neučetly. V důsledku ovšem nejde ani tak o rodinný podtón, odfláknutou animaci nebo Lucasovu senilitu. Tenhle průměrný televizní pilot zkrátka nemá v kinech co dělat. Netrestám ho za to nižším hodnocením, nekopu ho do slabin kvůli slavným předkům. Dávám mu to, co si zaslouží za to, že dělá z diváků nesvéprávné idioty. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Na dabing jsem rezignoval dávno, než na to jít do kina v hlasové úpravě pro blbečky, radši si chvíli počkám (dobře, čekal jsem déle, než jsem myslel). Kromě otřesného zpracování Jabby (moc hranatý a málo slizký) mi vizuální stránka po několika minutách nečinila žádné potíže a užíval jsem si cool bitev (tank šplhající po stěně? proč ne?) i řízných dialogů mezi Anakinem a jeho padawankou, potěšila i Padmé, i když se jí dočkáme až téměř ke konci. Tak vysoko nejspíš hodnotím i proto, že šest hraných filmů pro mně není vrcholem Hvězdných válek a v Expanded universe se skrze různá média pohybuji už celkem dlouho... uvidíme, co seriál. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotenia som vedel, že netreba očakávať nič veľkolepé. Momentálnych 60% je podľa môjho názoru úplne výstižné percento a preto dávam tri hviezdy. V podstate je to také Star Wars pre deti, resp. pre mladšie ročníky, ktoré nemá (alebo má naozaj malú) šancu zaujať aj staršie publikum. Je to sledovateľné a 98 minút ako takých ubehne pomerne rýchlo. Naozaj vás nezabije, keď The Clone Wars dáte šancu, za predpokladu, že ste skalným Star Wars fanúšikom a chcete si doplniť trocha toho informačného diania z časov medzi SW II a III, ale viac od tohto animáku naozaj nečakajte. Samotná animácia nie je veľmi dobrá a príbeh väčšinu času riadne infantilný. Žiadna extra pohroma, ale ani z ďaleka nejaký zázrak, skrátka obyčajný priemer. P.S. Naozaj nechápem, prečo aj animované Star Wars nemôže mať dospelejší look a vážnejšiu story. Sama animácia o sebe neznamená, že film musí byť väčšinu času naivne detinský, či áno? (poznámka - podobnú chybu robí aj novší seriál Star Wars Rebels) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiné Star Wars, které celkem zajímavě vyplňují děj mezi dvojkou a trojkou. Animace je celkově povedená, tedy až na ty obličeje, které se určitě daly dopilovat o kus lépe. Zaznamenal jsem i pár humorných replik ("Střílej prostě támhle"...:-) ), atmosféra víceméně odpovídala tomu, co známe z celé série. Škoda jisté dětinskosti, která ubírá dospělému divákovi kousek potenciálního kouzla, na druhou stranu jí zase není tolik, aby na tomhle filmu ujížděly už i menší děti. Prostě za tři. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Krapet dětinské, krapet povrchní, ovšem narvané až po uši. Film začne zběsile a do závěrečných titulků se nezastaví. Pozitivní - schová to slabší místa a dějovou "hloubku" a udrží vás. Negativní - film negraduje, uhání, uhání a pak skončí. Sice bude seriál, ale tohle je podpásovka. Jinak ovšem pro fandy SW kvalitní jednohubka. Animace je stylová a nemusí sedět každému, myslím ale, že těch bude minimum. Kdyby si scénárista odpustil pár stupidních fórků s droidy, mohlo to působit líp (ovšem co jsem čekal, vždyť jsem viděl novou trilogii). Jako pilot velmi dobré, do kina trochu nedotažené... Z novinek jsem měl dobrý pocit z Anakinovi padowanky, ovšem třeba hudba byla místy tragická až hnusná. Fandy potěší, ale neoslní. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • Hudbu k filmu nahrál český symfonický orchestr Filharmonici města Prahy. (TwoFace)
  • Film bude prvým Star Wars filmom, ktorý nebude vydaný spoločnosťou 20th Century Fox. O distribúciu sa postarajú Warner Bros. Pictures. (klayman)
  • Snímek měl být původně jen první díl plánovaného seriálu a nebyl určen pro kina. George Lucas se ale rozhodl, když hotový film uviděl, že do kin půjde. (hippyman)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama