Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Triple H 

všechny recenze uživatele

Nie som veľmi preberavý človek. Sandlerovky mám rád, Deuce Bigalow ma tiež pobavil. Ale toto ma absolútne nebavilo. Zasmial som sa asi tri krát a zvyšok deja bol len absolútne nudná hlušina. Skôr som rozmýšľal nad tým či tie absurdné vozíky "mall cops" v Amerike naozaj majú. Kevin James je veľmi schopný, má aj talent, ale tu skrátka nemal žiadny materiál. Nevtipná nuda, čakal som o dosť viac. Ako to mohlo zarobiť 150 miliónov v USA? Možno to obézna časť populácie vnímala ako ich akčný film alebo čo...Idem si zas pustiť Zohana... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nehrát Paul Blarta Kevin James, jeho dívku snů Jayma Mays a hlavního padoucha Keir O´Donnell, šlo by o jen těžko stravitelný průser, kde by trapnost triumfovala ve všech ohledech a nesnesitelnost a hloupost by gejzírem tryskala z každého záběru, z každého slova, každého činu. Skutečně, už dlouho ale nepamatuji, že by opravdu jen casting tak vytrhl trn z prdele zbytku filmu, který by byl jinak vážně čistým odpadem. Ústřední sympatické trio ale působí naštěstí skutečně tak příjemným a zábavným dojmem, že jsem dokázal ten mizerný zbytek jednoduše ignorovat a častokrát přivřít oči i nad takovýma kokotinama, až jsem sám sebe překvapoval, co ještě všechno dokážu snést a tolerovat. Takže zápletka tuctová, mdlá, nenápaditá, prostředí o ničem, ovšem ze všeho nejhůř dopadl samotný humor, kdy vychází na jednu úsměvnou scénu pět nudných a pět vyloženě trapných, a o nějakou vyloženě zábavnou tu nemá divák pak šanci ani zavadit. Celé mi to navíc přišlo úplně šíleně naivní, a poslední třetina je pak už jen doslova bezednou studnicí nesoudnosti a nefunkční praštěnosti. Přes všechny ty opravdu silná negativa ve mně ale zároveň vystrkují růžky i jisté pocity spokojenosti a uvolněnosti, ikdyž tedy nevím, jak toho tvůrci dosáhli, já jsem z toho celého filmu ale prostě jednoduše v rozpacích, a vůbec nevím jak ho mám hodnotit. Asi tedy ale jako průměrnou, sympatickou idiotinu. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kevin James je zábavný a hlavního hrdinu díkybohu nehraje jako otravného trotla, ale jako příjemného citlivého smolaře a dobráka od kosti se smyslem pro zásady. Navíc má štěstí na sympaticky roztomilou Jaymu Mays, se kterou mu to herecky velmi pěkně klape. Potud dobré. A vlastně ani nápad udělat z druhé poloviny snímku variaci na Smrtonosnou past není vůbec špatný. Jenže humor v téhle části filmu se bohužel stává jaksi trapnějším a nezajímavým, a to vinou nesmírně nezábavně nablblé lupičské bandy. Škoda, mohla to být vyloženě odpočinková záležitost. Dvě a půl hvězdičky. ()

ivan bohatyr odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně hloupé scény, u kterých sem se ani nezasmál, levná zápletka společensky vyděděného muže, který se hraje na bonda, a naopak okouzlující ženy. Jejich hloupé dialogy a trapné pokusy o seznámení nemůžou vyústit v nic lepšího než odpad. Taky od americké komedie založené na problémech lidí s nadváhou se nedá čekat nic jiného. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film začíná jako komedie o nešikovném policajtovi, který má v životě trošku smůly a teď momentálně řeší lásku v obchodním centru, kde pracuje jako ochranka. Tímto k první půlhodině snímku. Další část už nápadně připomíná Smrtonosnou past. Osobně Kevina Jamese moc nemusím. Jeho hlášky jdou dost mimo mě. Tady hraje sympaťáka, kterému člověk upřímně fandit musí. Mé hodnocení se zaseklo na dvou hvězdičkách a celkově mě nejvíce potěšila hlavní píseň, která je mimořádně chytlavá. "I Can't Hold Back" - skupina Survivor, která má na svědomí největší hity z Rockyho. Ta hitovost je znát! 45% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)
  • Jako prvnímu v roce 2009 se filmu podařilo dosáhnout v amerických kinech výdělku 100 milionů dolarů. (HellFire)
  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama