Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

martincba

martincba (hodnocení, recenze)

Keby som bol tretiacik na zakladnej urcite ma to viac oslovi ale zase je plus ze to mozete pustit aj detom nenadava sa tam a nie je tam fekalny humor ako vo vacsine US filmov.

radulicek

radulicek (hodnocení, recenze)

Ve scéně kdy strážný spadne ze střechy s jedním ze zlodějů, vylézá z kuliček, je možné vidět pochodující postavy.

Nessos

Nessos (hodnocení, recenze)

Váhal jsem, jestli dát 3* nebo 4*, nakonec jsem se rozhodl pro 3* z jednoho prostého důvodu. Podobných "komedií" je hromada a jsou i lepší než Policajt ze sámošky.

Shimitz

Shimitz (hodnocení, recenze)

já se snad už posesouvám! Premiéra zase až v květnu. Paánové distributoři, děkuji mnohokrát.

Diego

Diego (hodnocení, recenze)

tak jako trailer je luxusni =D,ale to traler má byt, at už je film sracka nebo ne:/

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama