Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1966 vysílala v Británii populární hudbu jen veřejnoprávní BBC a to jen asi půlhodinku denně. Proto vznikly pirátské stanice, které hrály 24 hodin denně. Aby unikly sankcím, vysílaly z lodí v Severním moři, jež kotvily mimo výsostné vody Británie. Jejich počínání se však nelíbilo vládě. Trnem v oku jim bylo především Rádio Rock. Posádku tohoto nejzábavnějšího plavidla poznáváme společně s teenagerem Carlem, kterého tam po vyhození ze školy poslala jeho svérázná matka na převýchovu ke kmotrovi Quentinovi, jenž pirátskému rádiu šéfuje. Carla čeká drsná životní lekce, vedená těmi nejlepšími pedagogy - americkým hudebním fanatikem, zábavným moderátorem Davem, playboyem na plný úvazek a dalšími rozhlasáky, kteří jsou všechno, jen ne normální. Miluje je celá Británie s výjimkou ministra Dormandyho, zodpovědného za rozhlasové vysílání. Ten je schopen čehokoliv, jen aby tyhle kacíře umlčel. (TV Nova)

(více)

Galerie (92)

Související novinky

Philip Seymour Hoffman 1967 - 2014

Philip Seymour Hoffman 1967 - 2014

02.02.2014

Philip Seymour Hoffman, držitel Oscara za hlavní roli v životopisném filmu Capote, byl nalezen mrtvý ve svém newyorském bytě. Herec měl již delší dobu problémy s drogami. Před kamerou se začal… (více)

Herecké posily 2: Chlapi

Herecké posily 2: Chlapi

07.03.2008

My jsme vás varovali! Včera tady byla smršť ženského půvabu, dnes se budeme věnovat obsazování té ošklivější části herecké obce do rozjetých projektů. Ale nebudeme skrblit ani zajímavými novými… (více)

Láska rocková

Láska rocková

23.02.2008

I kdyby Richard Curtis už v životě nic nenapsal a nenatočil, do zlatého fondu kinematografie (a našich romantických srdcí ;-)) se už navždy zapsal scénářem k Čtyřem svatbám a jednomu pohřbu a hlavně… (více)

Reklama

Reklama