Reklama

Reklama

Monsters

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2004, 17 min

Obsahy(1)

8-ročný Stan je utrápené dieťa so živou predstavivosťou a nenávistnou staršou sestrou. V jedno nedeľné popoludnie sa násilné vízie a súrodenecké nepriateľstvo vážne vymkne spod kontroly. (humpass)

Recenze (13)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tentokráte nám už Morgan nabízí film bez animací. Je o chlapci, jehož svět fantazie se prolíná s realitou. Jinak neni co dodat, Kusko.t2 už to sem zase všechno napsal. Tenhle kraťas se mi možná líbil od Morgana nejvíc. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Dejte tomuhle režisérovi někdo konečně kurva řádnej rozpočet, ať může spáchat celovečerák, tady totiž Morgan dokazuje, že i bez animace dokáže vykouzlit skvělej vizuál a z v podstatě intimního komorního příběhu o vztahu mezi osmiletým bratrem a starší sestrou drama plné prasózní atmosféry a tajemných záběrů. Navíc je tu pár klasicky hororových scén, které zvládá lépe, než kdokoliv ze současné áčkové hororové ligy (koukám na tebe, rutinní a nudně kopírující Wane!). http://vimeo.com/8268959PS: já si někdy říkám, jestli na toho Wana nejsem moc zlej, když vlastně točí docela dobrý filmy, ale.. Hnedka mě to přejde (o; ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Monsters – predstavuje obraz práve nás a nášho skrytého vnútra, ktoré režisér vyjadril v celo-hrannom snímku prostredníctvom malého chlapca Stana, ktorému akumulácia nezhôd s jeho staršou sestrou privodila dosť závažnú víziu, ktorá nakoniec trocha prerástla mimo bežný rámec. Po zhliadnutí tvorby Roberta Morgana musím konštatovať, že kraťasy z jeho pera sa v mojom dojme nachádzajú až na tom samotnom vrchole drsnejšej, umeleckej, krátkometrážnej tvorby. Proste bez výhrad, totálny zásah! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Robert Morgan je starý lišák mazaný o čemž mne přesvědčil již několikrát. Jeho shorty se mi líbí a ani u tohoto tomu nebylo jinak. Lehce morbidní a ujeté věci já rád, takže ten pošuk s mačetou a husí hlavy – no radost pohledět. Mohu jen doporučit a už se těším na další nášup z jeho dílny… ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Zajtra skuknem znovu a prehodnotím. Na každý pád krása, ehhh uff..., viackrát som sa cítila fakt pekne huste, pretože drsné súrodenecké hádky, tie som si odkrútila bohate, určo nie diplomovka, ale bakalárka o tom by padla bez najmenších pochýb.:)) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo len z toho chlapca vyrastie? Ono prílišné predpoklady na zdravý rast určite nemá ( ujačená pubertálna ségra, pomerne ignorantský rodičia ). ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečné, výjimečně nicotné, přesto svým způsobem nevšední a bavící. Sice nic proti, ale taky prostě nic extra. P.S.: Kua, kdyby zfilmovali moji představivost, tak se zadávíte hrůzou z toho jak se budete smát :D ()

easaque 

všechny recenze uživatele

zatím poslední viděný krátký film od Morgana se mi už tolik nelíbil. Už ani není tak nápaditý, jen se snaží šokovat představami malého kluka, který se nesnáší se sestrou. Drsný je stále, ale tentokrát si myslím, že docela samoúčelně. Tudíž jen silnější 2* [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] Jeho filmy můžete shlédnout na stránkách: http://www.robertmorganfilms.com/ ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých slabších Morganových kraťasov, ale každý kto vyrastal s protivnou malou sestrou sa v tom musí nájsť. 3,5*. ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

No já mám rád děti co by hlavní postavy v hororovém žánru a zde se mi potvrdilo, za čím si stojím. Nádherný Morganův kraťas. ()

Reklama

Reklama