Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ceny Britské akademie filmového a televizního umění - BAFTA jsou nejprestižnějším oceněním ve Velké Británii. Do kategorií, které jsou ve hře, patří nejlepší film, nejlepší režie, nejlepší ženský a mužský herecký výkon, nejlepší scénář a další. Cílem poroty, sestavené z profesionálů, kteří patří k významným odborníkům ve filmových a televizních profesích, je vybrat a ocenit nejlepší umělecká díla předchozího roku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ceremoniál, které nepostrádá vtip (zásluha moderátora Stephena Frye), kultivované vystupování (Colin Firth obouvající Meryl Streep) a dojímavé momenty (ocenění Martyho Scorseseho)? Ano, Britové zkrátka umí. A pokud bych měla jejich letošní výkon srovnávat se zaoceánskou konkurencí v podobě Zlatých glóbů a Oscarů nebo s kontinentální obdobou typu Českých lvů, musím říct, že se jednalo o nejpohodovější a nejsympatičtější předávání filmových cen, jaké jsem v roce 2012 na televizních obrazovkách viděla. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Vkusné, stručné, vtipné a vyhráli mí favorité, takže spokojenost. A Popelka Meryl s princem Colinem neměli chybu...:) ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Díky BAFTAs za oprášení britského národního klenotu. Meryl ty trapasy snad přitahuje. John Hurt a Martin Scorsese určitě zaslouženě a další důvod proč zajít na The Artist. ()

Reklama

Reklama