Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Theodora Lynn (Irene Dunne) žije v maloměstě, kde se všichni znají a kde panují starosvětské názory. Theodora pod pseudonymem vydala knihu, která část města pobuřuje, a proto se ze všech sil snaží udržet svou pravou identitu v tajnosti. Vydává za svým vydavatelem do New Yorku, kde se setkává s dotěrným Michaelem (Melvyn Douglas), před kterým si hraje na světačku a v opilosti ztratí dokumenty prozrazující její adresu. Po návratu domů ji vzápětí Michael vyhledá a Theodora je ochotná udělat vše proto, aby se její tajemství neprozradilo, přičemž však způsobí menší pobouření mezi místními staropanenskými tetkami. Odjíždí za Michaelem do New Yorku, kde se situace obrací a dělá ze života peklo ona jemu. (IQ Tiqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Wiliem 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je ještě docela zábava, pár vtipných situací, film působí docela mile, druhá polovina je ale něco zcela jiného, Irene Dunne jsem věřil tu první polovinu filmu, druhou už mi lezla spíše na nervy, to k ní opravdu nepasovalo. Melvin Douglas je docela sympatický ačkoliv také spíše první polovinu filmu. Film je podle trochu moc natahovaný, v druhé polovině příliš užvaněný, naivní, ne tak vtipný a dá se říci sem tam i trochu otravný. 60%. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Škoda, že roli Melvyna Douglase nehraje William Powell nebo Cary Grant. Ačkoli je mu 35, Melvyn vypadá staře, na roli se nehodí, jako opruz nepůsobí správně vtipně a zkazil mi dojem z první třetiny natolik, že jsem chtěl film vypnout. Naštětsí jsem vydržel a odměnou mi byl úsměv na rtech. Poslední třetina je možná trochu ztřeštěná, přiznám se že víc se mi líbila „cudná“ Irene. # [viděno: monitor, sluchátka, EN sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama