Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (131)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Druhý nejhorší vlakový film, který jsem kdy viděl (na tom "prvním" místě zůstává brutalsračka Snakes on a Train, ve které had sežere vlak). Logiku někdo napíchnul na hák a vyrval ze scénáře, vlak splašili někde na šrotovišti a obsazení naprosto odpovídá žánru. Strašná nuda. Předvídatelné. Ultralaciné. Nemám víc co dodat, tři řádky jsou až až. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden americký pohled na východoevropský vidlákov. A to mnohem méně kvalitní než ten Rothův. Fanoušky gore hororů Train nejspíš neurazí, ale hledat zde byť jen náznaky chytrého příběhu je zbytečné. Ten film je občas tak připitomělý, až to skutečně působí zábavně (kupříkladu bulharský zabiják, jemuž se oběť schovala pod vagón, jej radši vlastnoručně odtlačí, než aby se pro ni sehnul). Strašné je i herecké osazenstvo, mezi kterým kupodivu nevyniká ani Thora Birch, neboť ani jí nelze uvěřit žádnou zahranou emoci. Train si sice dovolím označit za jeden z těch snesitelnějších hororových kusů, které jsem v posledním cca měsíci viděl, avšak i tak to bude pro většinu diváků ztráta času. Takže radši nebrat... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Já už mám depresi jen z toho, že vidím vlak. Nesnáším cestu vlakem a v paměti mám stále cestu vlakem do Rumunska a Bulharska, kdy se nám v Rumunsku porouchala lokomotiva a my 48 hodin stáli v poli. Obklopili nás Rumuni a neustále žebrali a když jsme jim nic nedali, tak nám házeli do oken hlínu, kameny a nebo se dokonce i na vlak vychcali (z vyvýšeného plynového potrubí). Takže umím si představit vlak na Ukrajinu a tento příběh neberu jako fikci, ale realitu. Co se týče filmu, tak řezání parádní :-) Odebírám jednu hvězdičku za šerednou hlavní hrdinku. Pokud by tam byla dlouhovlasá blondýnka s pevným poprsím, dal bych 5* :-) Ale to už by byla fikce. ...........................Ségra mne přinutila dát filmu 5* :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bože to bola chobotnica. Gore miestami skutočne dosť intenzívne a prostredie vlaku má niečo do seba skoro v každom horore (neviem prečo), ale veľmi veľa to ku dnu sťahujú amatérska réžie, nepresvedčivé, až pornografické herecké výkony (Thora, veď tebe bola po Americkej kráse predpovedaná neskutočná kariéra!!!) a scenár, ktorý len ťažko mohol byť ešte horší. Tento film produkoval Thorin otec. Bez komentára, práve som totiž odpadol. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poměrně bezzubý 'trainsploitation' horor, nejblíže má skutečně asi k HOSTELu - který je ovšem mnohem zábavnější. Část týmu amerických zápasníků a zápasnic se zdrží a nastoupí až do vlaku, ze kterého je úniku leda tak po částech... Po cestě do Oděsy bude spousta času poznat spolucestující zlořády - doktorku, průvodčího, řezníka a dva vidláky. Je to velký průměr bez nějakého většího spádu. Jelikož mám podobných filmů nakoukaných řadu (ale snad i kdybych neměl), vůbec ničím mě to nezaujalo. Hlavní hrdinka byla zajímavá na pohled a řezník měl taky charisma, ale to je tak asi vše. Hrůza to není, prostě jen polozáživná naředěná 'drsňárna' - (ne)berte. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor má sice snad všechno, co by dnešní "moderní" horor měl mít, ale přesto v něm většina těchto prvků na mne nezafungovala ... Jednak byly evidentně vykradené z mnoha jiných filmů a to do úplných detailů, jednak film působil jaksi "nevyrovnaně", kdy na jedné straně jsme svědky šíleného mučení a brutality, gore-scény, krev, násilí ... ničeho se filmaři nebáli. Ale stejně to jaksi není ono. Při detailnějším pohledu zjistíme, že sice byla jistá snaha nacpat tam všechno až po okraj, na druhou stranu kamera často nezabírá scénu napřímo, očas se kouká ze špatného úhlu, občas se nedívá vůbec a my jen slyšíme řev oběti ... a pokud už něco vidět je, je to docela amatérsky provedené, "return of Fulci-mask work70. a 80. let" .... V dnešní době prostě trvám na dokonalém provedení, kdy nepoznám ani masky a jednotlivá hejblátka a hadičky, ani digitalizaci. Celkový nápad je totálně stupidní, jedním takovým vlakem jsem jel a můžu s klidem říct, že to tam vypadalo mnohem lépe a personál se choval mnohonásobně lépe!! :-D Prostě a jednoduše, na mne ten horor nezabral, nechytil mne, nudil mne ... Ale chápu, že běžným divákům se může líbit. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka amerických športovcov odchádza na Ukrajinu do mesta Odesi. Noc pred odchodom podaktorí navštívia párty, vďaka ktorej zmeškajú spoj na presun. Jedinou a poslednou možnosťou sa stáva cesta vlakom. Toto však nie len tak obyčajný vagón pre cestujúcich. Boj o život sa môže začať! Horor tak veľmi podobný tomu našemu, "slávnejšiemu" Hostelu. Kde sa vraždilo pre "zábavu", tu je to pre "dobro" ľudí, ktorí nemajú hlboko do vrecka a ich jedinou záchranou života sa stáva nová oblička či srdce. Všetko v tomto horore sme už niekde videli. Nie je tu nič čím by prekvapil. Gore je vskutku vydarené a fanúšik hororu si príde na svoje. Škoda toho rozuzlenia. Nebyť záverečnej, nelogickej "debility", kedy mladá ( 50 kg ) slečna po niekoľkých úderoch päsťou, či dokonca kopancov do ksichtu ( od "pandrláka" vyzerajúceho ako Golem, ktorý nemal problém posunúť vlak RUČNE!! ), všetko "ustojí" a navyše svojho protivníka dokáže, jedným chmatom, ala Warrior, "zlomiť", mohlo to byť o jednu hviezdu navyše - 60%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hneď ako som si pustil tento snímok, tak mi poriadne zatrnulo, pretože na mňa z obrazovky vybaflo logo filmovej spoločnosti Nu Image. Už som videl viacero titulov z ich dieľne a boli to takmer všetko príšerné, nízkorozpočtové, sfušované hlúposti. Šmejdy. Film "Vlak smrti" je typickým produktom tejto shitovej spoločnosti. Je to neoriginálne, nudné, lacné a otravné. Cesta amerických atletov vlakom smrti na Ukrajinu stála za prd. Hlúpy scénar, otrasná kamera, mizerná réžia a slabí herci. * ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Zakouším „tradiční“ jízdu vlakovou soupravou Českých Dobytčáků a říkám si „už to nemůže být horší! --- může“-)) není proto tak důležité, jakým směrem se vydáte, důležité je dosáhnout alespoň nějakého cíle. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinemáckych 80% je v tomto prípade poriadne prestrelených. Spokojný môže byť jedine ten, kto toho ešte veľa nenapozeral. Podobných hororov som už videl desiatky a tento neprináša nič nové. Kopíruje už stokrát videné ako napr. ľakačka s postavou v odraze zrkadla, či príbeh partie mladých, ktorí jeden po druhom skapínajú väčšinou preto, že sú blbí. Nepotrebujem, aby bol film reálny v celku ako taký, ale aspoň v detailoch a scénach by si tú námahu mohli dať. Inak je to trapas ako aj v tomto prípade. Opäť obete porcuje tlustý a nemotorný vrah, ktorý nevie ani poriadne rozprávať a 50kg vážiaca slečna v pohode znesie od tohto 150 kg vajčaka niekoľko úderov priamo do tváre... Väčšina z nás vie, že by nevstala už len po jednom. K postavám si nestihnete vybudovať žiadny vzťah, postavy miznú a divákovi je to jedno. Je to horor, ktorý neprináša nič nové a čo je horšie ani nič zaujímavé. 40%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento horor by se dal nazvat "Hostel ve vlaku" a právě srovnání s Hostelem je docela na místě. Jde tu sice o něco jiného, ale styl a místo činu je podobné. V Hostelu byl podle mého naprosto debilní nápad "mučení a zabíjení za peníze", tady je motiv vražd sice o něco lepší, ale když už to teda dělají z vyššího principu, tak proč je tak masakrují, že? No to by pak asi nebyly ty pravá krvavá jatka. Film je v určitých momentech dobrý, jindy zase úplně přihlouplý. Chování postav je jako už tradičně v podobných filmech hodně často na přesdržku. Vítám vlakové prostředí a některé ty gore scény. (Spoiler - Nemám rád když se cokoli děje s mozkem a tak ani v tomto případě přefiknutí míchy mi neudělalo moc dobře. Za což chválím.) Mínusem je místy rozpačitý děj, chování postav a celý ten velký projekt, kdy ostatní cestující nehnou ani brvou, mi taky příjde docela mimo. Ještě bych apeloval na český název, proč naši distributoři musí do překladu pořád dávat "smrt", "peklo" nebo "zlo", když to v originálním názvu vůbec není? Trapas. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„My tu neumřeme!" „Uáááá! Plesk, křup." Předně  - zdejší obsah je totální blábol a patří k jinému filmu. Sportovci se nepotkají ve vlaku a nejsou mučeni. Části sportovců s trenérem ujede vlak do Oděsy, protože pětice mladých si vyrazila v noci na party. Naštěstí dostanou nabídku od milé dámy k cestování jejím soukromým vlakem. Netuší však, že jde o pojízdnou nemocnici... Solidní gore (stahování z kůže, vybírání orgánů, řezání, podřezávání ad.), slušná kamera a místy napětí. A co se nepovedlo? Američani jsou úplní blbci, a i když jsou zápasníci, byť studenti, nedokážou se ubránit. Co uděláte, když sejmete řezníka? Dorazíte ho. Co udělají zdejší zápasníci a zápasnice? Nechají ho být, aby jim to později nandal. Vůbec hlavní hrdinka Alex se chová jako úplná kráva, až se jeden diví, že to dává. Je to škoda, jelikož pak to těm pablbům skoro přejete, místo abyste jim fandili. Jinak dobré. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

A tak nic proti ničemu - na Ukrajině ve vlacích se maj skoro stejně jako Slováci v hostelech, jen to není takové nechutné. Obvyklá vyvraž´dovačka, která svým prostředím dovede vytrhnout z letargie. Ovšem zázraky nečekat prosím pěkně. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jízdenka vlakem kdesi na východ s vyvrhnutím inclusive. Banda amerických zápasníků (vybraných jako noty na buben) dostává těžkým způsobem na prdel, protože bohužel sedli na vlak, který náhodou slouží jako zásobárna nedobrovolných dárců orgánů. Ne příliš originální nebo bystré, brutální, krátké...průměrná řezničina, která při zabíjení času neurazí, ale moc od toho nečekejte. Co se týče vlaků nebo metra, jsou určitě lepší kusy. 55% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Část smíšeného družstva amerických atletů zmešká vlak na turnaj do Oděsy a náhradou na místo určení je jim podivný vlak s ještě podivnější osádkou co ráda porcuje svoje cestující kvůli orgánům pro nemocné a bohaté pacienty. Film přebral námět ze starého hororu Horror train s Jamie Lee Curtisovou, zásadně ho přepracoval a je kamerou nasnímán tak, že navodí dojem, že se odehrává na konci 70 let a ačkoliv to místy tak nevypadá je zasazen do současnosti a svým pojetím, temnou atmosférou a mírně primitivně vylíčenou východní Evropou vzdáleně připomíná Hostel. Zásadní rozdíl je ve větším množství gore, které je povedené. K vidění jsou scény: dívka nabodlá na hák za ústa, otevření hrudníku zaživa a další, ale při některých scénách kamera přece jen zbaběle uhne. V hlavní roli hvězdná Thora Birch a povětšinou dobře vybraní bulharští herci v záporných rolích (jednoho z nich hraje třeba Ivan Barnev známý z hlavní role v českém filmu Obsluhoval jsem anglického krále) v čele s nesympatickou zlou doktorkou se tváří už půl hodiny předem, že nemají čisté úmysly a hororový znalec přesně ví co tedy bude následovat. Občasná naivita v chování postav či nelogičnost ve filmu je, ale ono to tak nějak k tomuto brakovému žánru patří a neviděl jsem snad horor kde by něco takového nebylo. A je to přece jen film. Mně to nevadí a až někdy pojedu vlakem určitě si na tento horor vzpomenu. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Místy na mě šlo spaní. Je to hrozně nudný film s dost nepravděpodobným scénářem. Američané přišli s hororem, který shodí další evropský stát. Tentokrát Ukrajinu. Myslím, že jsem dokonce pár vražd zaspal, protože umírající nekřičeli dostatečně hlasitě. Jen tak dodatkem bych dodal, že takhle ošklivou hlavní hrdinku už jsem v hororu neviděl docela dlouho. Celý film považuji za nedomyšlený a odfláknutý. Totálně jsem zde postrádal jakýkoliv náznak atomosféry. Navíc je zde plno zvláštních zvratů. Mně se to prostě nelíbilo, a to tak že vůbec. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek se hodí jen na DVD. Herecké výkony jsou katastrofální a některé scény jsou dementní. Například jak se oběť schová pod vlak a frajer místo aby tam vlezl taky tak vlak odtlačí. 2* jsem dal za scénu s páteří a za solidní brutalitu, ale to je tak asi vše co stojí za zmínku. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že se nepodařilo tento námět ani v tomto případě zpracovat kvalitně a realisticky, přitom se toho dá tolik vymyslet. Znova mi vadilo, jak se Amíci dívají na Evropu. Snad se jednou dočkám hororu, kdy přijede partička evropských vysokoškoláků do USA a tam si je podají nějací degeneři :-D. Celkově mám z toho rozporuplné pocity. Největší problém je asi v tom, že samotný námět nenabízí vůbec nic nového, takových hororů jsem totiž viděl už kupu. 45% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na nástupišti číslo 5 nastupujte do vlaku, který nabízí skvělé gore, špinavé, tlusté řezníky a nějaké ty kozy. Pokud ale čekáte nějaký skvělý děj , plný zvratů a uslzených oček, nastupte radši na kolo směr Drama. ()

Reklama

Reklama