Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarrett je nic netušící venkovský balík, který tráví svůj čas většinou v bluesovém baru svého kamaráda Julese. Jeho život se ale změní v okamžiku, kdy dveřmi baru projde svůdná Nora. Nemůže tušit, že Nora je ve skutečnosti stvůra, která dokáže měnit svou podobu a je na útěku před svým milencem Vicem. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, od kterého skoro nic neočekáváte, ale on vás přeci jen dokáže alespoň trochu překvapit a zaujmout. Sice levný a jednoduchý film s trošku slabým scénářem , přesto alespoň se snahou o zajímavě pojatý klasický příběh, což je určitě plus, problém trochu je, že ho dost shazují ty digitální sekvence, které zřejmě měly ohromit, ale působí hrozně trapně zbytečně, já bych se bez nich rozhodně obešel a myslím, že filmu by to jen prospělo. 2,5* ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Docela skvělé béčko o vlčkách. Herci se mi zdáli pro takový film až moc dobří, a to nemluvím jen o Marcovi a Naveenovi. Je to dle mě skvělí námět, ale to natočení? Hrůza, scénář byl moc jednoduchý, prostě i na béčkový film tomu něco chybělo. Efekty taky za moc nestály. Celkově z filmu nemám tak zlý pocit, viděla jsem daleko horší, tohle mělo aspon něco do sebe. Lepší scénář, kamera, efekty a bylo by to o něčem jiném. Takhle je to film balancující nad podprůměrem. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Zvířecí instinkty“ je jednoduše špatný. Ty postavy by i mohly být zajímavé, ale to by se film nesměl brát tak strašně vážně. Jenže i pak byste si uvědomili, že vlastně nejsou nijak originální, ale takové ty klasické, které v hospodě ve filmu najdete často. Trikově je to dost špatné, možná i proto je tu triků minimum, o maskách ani nemluvím. Trocha gore nic nezachraňuje, stejně jako nic moc nezachraňuje trocha erotiky, která se jeví ostřejší, ale ve skutečnosti je to pořád soft. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Lehce netradiční vlkodlačí béčko plné sympatických herců, sexu a celkem povedené várky gore. Vlastní příběh se točí kolem ne moc úspěšného Jarreta, který se živí jako dělník na stavbě a veškerý volný čas tráví v kamarádově baru. Celý život se mu obrací na ruby s příchodem dívky Nory, která se po pár zasunutích k Jarretovi ihned nastěhuje. Na stopě jí je ovšem Vic, který kromě toho, že je jejím milencem má s Norou společné ještě zásadnější a krvavější záležitosti. Jarret, kterému sice již koluje v žilách kontaminovaná krev po Nořině kousnutí na Vica ovšem nestačí, zůstává sám a zmatený. Pochopení nakonec nachází u osoby, u které to opravdu nečekal. Je však možné, že se s vlkodlačím párem ještě setká. Celý snímek celkem svižně odsýpá, nudných pasáží se divák takřka nedočká, krve je místy více než dost a hlavní záporák je vskutku vydařený. Ona netradičnost je v dílku obsažena ztvárněním samotných vlkodlaků, které vzhledem k nízkému rozpočtu nedopadlo také nejhůře a nese sebou jistou dávku originality. U mě za tři hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Režisér Aarniokoski nepatří mezi špičky ve svém oboru a na jeho dílech je to znát na první pohled. Žádný originální scénář tady nenajdete za to zde lze spatřit zřejmě další evoluční podobu vlkodlaka. Předem zapomeňte na chlupatá stvoření, která loví za úplňku a strašidelné vytí, tady se tvůrci pustili do digitální fušařiny ze které vám polezou oči z důlků. Velkým hitem průměrných a podprůměrných filmů poslední doby je obsazení známé osobnosti, jejíž jméno na obalu dvd má nalákat davy diváků. Tentokrát jde o hvězdu seriálu Lost Naveena Andrewse. Bohužel právě jeho výkon bych označil za jeden z nejhorších a myslím si, že jeho jméno utrpělo nejeden šrám. Jedno se však musí tvůrcům nechat- podle mě si zřejmě od začátku byli vědomi, že tento film žádnou velkou díru do světa neudělá a tak se slabé efekty a mizerný děj pokusili doplnit docela odvážnými erotickými scénami v podání pohledné Nicki Aycox a to se jim celkem povedlo. Tato diva se rozhodně nestydí a divákům nabídla několik velmi žhavých póz. Když už po hororové stránce film za moc nestojí, tak alespoň na něco se tu dá dívat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v USA ve státech Nevada (Reno) a Utah (Salt Lake City) v době od 23. června do 20. července 2007. (GASTON73)

Reklama

Reklama