Reklama

Reklama

Kocour v botách na cestě kolem světa

  • Česko Kocour v botách 2: Cesta kolem světa (více)

Obsahy(1)

Když má někdo rozumu za tři, dokáže cokoli. Kocour v botách – legendární dobrodružství chytrého a statečného kocoura Pera na toulkách po světě. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší diel o kocúrovi v čižmách. Práve tento diel vo mne vyvolal túžbu cestovať, spoznávať svet, zažívať dobrodružstvo a hlavne nájsť si lásku, aj keď tu Perovi nevyšla, tak ako mne doteraz. Film som prežíval, aj keď s odstupom času už vo mne nevyvoláva tie silné pocity, čo v minulosti, skôr nostalgiu. Animačne, strihovo, pohybovo, hudobne, dejovo fantastické. Veľmi sa mi to páčilo, viac než mnohé súčasné rozprávky. Nezabudnuteľné hlavne s mamutím príbehom, letným mestom, či ponorkovým dobrodružstvom a hlavne poblúznenie ženou v kúpeľoch. To je akoby zo mňa. Ninja korytnačky, Kocúr v čižmách, No počkaj!, či Káčerovo boli moje srdcové záležitosti, dnes sa k tomu pridali hlavne Simpsonovci. Toto je síce príbeh na motívy Willyho Foga, ale páčilo sa mi to akosi viac takto v celku s Perom, lebo som si tento príbeh zamiloval, aj keď nie je tak skvele podrobný a dlhý. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Willy Fog nahečmaný do hodiny. Z prvního dílu si půjčujeme prvky typické pro pohádku: lež, klam, krádeže, násilí____ Uřvané, uječení nic s rádoby futuristickými vynálezy, bez logiky. Autoři byli tak zoufalí, že v závěru ještě uměle gradovali nezápletku blbostma typu rozbité schody k věži, vymyšleným tvrzením, že kocour musí stát nahoře na věži, i když na začátku zaznělo, že má být pod hodinami. Ani dabing v režii Ludvíka Žáčka toho mnoho nezmůže. Zase realisticky vzato, tohle by se dnešním dětem mohlo líbit, protože je to stejně debilní jako současná dětská nabídka. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne najlepšie spracovanie trilógie s japonským kocúrom Perom (smiešne to meno), v ktorom nechýba silná dobrodružnosť, nápaditý humor a vtip. Zmixované s moderným prevedením slávnej verneovky tomu dáva neobyčajnú príchuť. Animácia je premakaná, kvalitná a hlavne vtipná. Občasnú infantilnosť ide ľahko prekusnúť. Aj po rokoch je tento animák svieži a moderný. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Willy Fog.. Další pokračování hodnotím jetšě o lad´ku víš, animace o proti prvnímu dílu je pestrobarevnější a hlavně kvalitnější. Svižné tempo je nasazené již od první minuty, pohádka je dobrodružná, nepostrádá napětí ani komické situace, dialogy srozumitelné, takže nevidím důvod proč nenasadit plný počet hvězd ***** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tuhle verzi Kocoura v botách jsem měl vždycky nejradši. Jako malej(cca. 5-7 let) jsem shlédl na divokém západě, a ted se mi dostaly do pracek i zbylé dva díly, a nemůžu si stěžovat. Jistě chtělo by to přidat třeba na takové animaci, ale jako celek film vůbec nenudí a je to příjemné pokoukání. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama