Reklama

Reklama

Monstrosity

  • USA The Atomic Brain (více)

Obsahy(1)

Sadistická, sebecká, bohatá pani Hetty Marchová (Marjorie Eaton) využíva svojho starého gigola a renegádskeho vedca Otta Franka (Frank Gerstle). Dotuje jeho ilegálne experimenty vo svojom gotickom dome a plánuje transplantovať svoj mozog do tela mladej ženy. Najme si tri slúžky - cudzinky: Mexičanku Anitu Gonzalez (Lisa Lang), Britku Beu Mullins (Judy Bamber) a Rakúšanku Ninu Rhodes (Erika Peters). Frank dokáže použitím radiácie transplantovať mozog bez využitia chirurgie. Potom čo transplantuje mačací mozog do Anity a tá vyškriabe Beino oko, Nina sa stáva perspektívnou schránkou pre pani Marchovú. (matriosa)

(více)

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vopchať do hodiny filmu nudu a pokus o presah, je to naozaj unikátne. Ak sa niekto snaží o to zaujať diváka rôznymi námetmi a žánrami, možno by to trebalo skúsiť urobiť po starosvetsky. Viacero tvorcov, vedelo z podobného príbehu vytrieskať za polovičnú cenu aspoň polovičné maximum. Tu to ide hlboko pod. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ten druhý název se mi líbí mnohem více.;-) Taky mám z těchto filmů atomový mozek. Hahaha!!! A nepřestanu... ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Snaha natočit co nejlepší sci-fi horor je tu zřejmá, ale marná. Občas se tu vykrádá Hitchcock, kamera občas zabírá zajímavé úhly a záběry a občas ….. občas je to nechtěně směšné. Herci jsou všichni bez vyjímky mizerní, herečky, které představují oběti šíleného vědce a jeho zaměstnavatelky, mají příšerný akcent a neuvěříte jim zhola nic a ten lidský vlkodlak je spíše pro smích. Produkčně to není žádné terno, protože 95% stopáže neopustíme lokaci jednoho domu, kde je laboratoř na duplikování lidí a kde se odehrává vše podstatné. Mascelli často nezvládá vedení herců a ti hrají jak ochotnický spolek Horní Dolní a to je asi má největší výtka. Jedna z obětí má hrát ženu s kočičím mozkem, takže přejala kočičí chování a gestikulaci, ale namísto kočičí ženy působí jako zfetovaná. Příběh není úplně pitomý, taková klasická hororová zápletka, ale ten film nemá charisma, je to nepodařené a nezábavné béčko. S příšernou hudbou coby nevyžádaným bonusem. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší komentáře film zrovna nevychvalují ale já nemám důvod film nějak hanit. Páč mě to celkem bavilo. Stará ale za to bohatá rašple financuje ve svém sídle vědce kterej provádí experimenty s transplantacemi mozku. Mozkové buňky reaktivuje štěpením v cyklotronu. Hned ze začátku vidíme jak vědec Dr. Otto Frank krade za pomocí svýho nepodarka(nepodařenýho pokusu jímž je vlčí muž) tělo ženy ze hřbitova aby mu posléze mohl „naroubovat" mozek živýho zvířete. Pokus se však nezdaří podle představ a tak se z ženy stává něco jako neškodná zombie která v bílých šatech bloudí po sídle a okolí. Stará rašple která vědce financuje má ale daleko jinačí plány. Už svůj mozek vidí v těle nějaké mladé smyslné ženy. Za tímto účelem najímá tři mladé ženy jako pokojské ze kterých si vybere tu pravou adeptku. Jedna dívka se jeví jako nehodící a tak dostává mozek kočky. Poté se taky jako kočka začne chovat. Což zapříčiní že další dívce vyškrábe oko. A tak pro starou bábu zbývá už jen poslední adeptka do které by se dal „přenést" její mozek. Možná ale vše nedopadne podle plánů. Ačkoliv se film většinu stopáže odehrává jen v sídle a je evidentní, že snímek disponoval velmi malým rozpočtem tak já jsem se ani chvíli nenudil. Navíc díky své krátké stopáži snímek velice rychle utekl. Takže nemám problém udělit 3hvězdy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Los Angeles v USA. (willy1)

Reklama

Reklama