Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o dvou kamarádech odlišné orientace, kteří se snaží získat své partnery opravdu zvláštním způsobem. Gay Kyle poradí heterosexuálnímu Celebovi, že získá divokou Gwen, pokud ji přesvědčí o tom, že je gay, protože pro ně má slabost. Vše ovšem nabere jiného větru, když se do hry vloží Celebovi rodiče, bývalá přítelkyně a další. (h144)

(více)

Recenze (10)

Rover 

všechny recenze uživatele

Tak on ten film je prakticky o ničem, ale nemohu říct, že se mi nelíbil (ano, může za to především herecké obsazení). Komedie to není, je to spíš takový romantický film z trochu uměle vytvořené komunity. Potěšilo mě, že se zde moc nesetkáme se zavedenými stereotypy a klišé, jaké tak rádi používají tvůrci neobeznámení s poměry. HUDBA: Dominik Hauser - takhle si představuju hudbu v pornu, strašný. ()

Allan 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s uživateli AngelAngie a Radim - opravdu pěkní chlapi, kteří opravdu, ale opravdu neumějí hrát. Především pozoruhodná je postava heteráka Celeba v podání jistého pana Lunsforda: herec, jenž dokáže zahrát jediný dramatický výraz - zakaboněné obočí a šikmý pohled kamsi do strany nebo rovnou do země. Po stránce komediální je film skutečně žalostná komedie; po stránce romantické žalostná romance a po stránce erotické skutečně špatné péčko. Ale abych nebyl tak úplně přísný - scéna, kdy Celeb na gauči poslouchá hlas vytoužené Gwen a Mark mu zároveň provádí to, co je snem snad každého nedeviatního gaye, je nasnímána velice vkusně a přitom je zatraceně sexy. Ale přeci jen, je to trochu málo na devadesátiminutový film. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* probíráním starší zašlé filmotéky jsem objevil i tyto dvě ztřeštěné gay komedie a tak abych k nim mohl něco napsat. Oba díly spojuje herecké obsazení - podotýkám že velmi slabé, televizní skoro sitcomové zpracování a příběhy, které jsou jednoduché a určené zejména pro pubertální publikum. Chvílemi vtipné a chvílemi trapné, takže úplná nuda to není - hlavní plus je, že si na nic nehraje a zná své meze. Přesto na tři hvězdičky to nemá a má spíš snižující úroveň, tak jsem dal prvnímu o něco lepší znamínko.... A vidím, že se nám to už rozrostlo na 5 dílů, do důchodu času dost .... [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Ha ha ha :). Půlka filmu je sexy sex po telefonu a druhou půlku jsem prořval smíchy. Chudáci sousedi :). Takhle jsem se u filmu opravdu hooodně dlouho nenasmál, hlavně teda část "velké tlusté párky k večeři" :)). To je tak blbý, až by to byla skvělá divadelní hra :). Vtipný, klouzavý, nehrotivý, super :). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama