Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj road-movie s názvem Tennessee je jednoduchý. Dva bratři se vydají hledat svého otci, cestou potkají jednu dámu (Mariah Carey), ta se jim svěří, že ji vyhnal bezohledný manžel, který ji bil a nadával. Bratři souhlasí a příjmaní ji k sobě. Cesta všem otevře oči a přivede je na správnou cestu. (MonarC)

Recenze (3)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Romantické to moc není a komedie už vůbec ne. Tennessee je především drama o dvou bratrech (z nichž jeden umírá na leukémii) z rozbité rodiny, kteří se snaží najít svého otce. Je to takové to klasické indie drama s pomalou kamerou a pečlivě budovanou atmosférou. ()

MonarC 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý ale poutavý příběh dvou bratrů a servírky. Sympatická Mariah Carey s minimem make-upu dokazuje, že kromě zpěvu zvládne i komplikovanější herecké role. Film má takovou záhadnou atmosferu a doprovází ho krásná hudba... ()

Houbos 

všechny recenze uživatele

Jesli můžete road movie, je to dobrý (7/10) film. Nevěděl jsem při sledování, kdo je to ta Mariah Carey – zpěvačka v hlavní roli, nazpívala k filmu písničku ‚Right to Dream’, svoji asi jedinou poslouchatelnou… Podobné: Transamerica, ()

Reklama

Reklama