Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi nejlepší zloděj aut Kevin sežene se svým společníkem zakázku pro nového šéfa a mají doručit nejrůznější typy všech možných automobilů, včetně prototypu umístěného v muzeu. Celou věc komplikují problémy s místním latinskoamerickým gangem a taky skutečnost, že Kevin tajně pracuje pro FBI. Další hnací silou je touha po pomstě nejen za zabitého kamaráda... (Radiq)

(více)

Recenze (15)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodovej oddechovej filmek, kterej se se zápletkou nijak nesral a jednoduše ji asi někde okoukal a trocu doplnil. Hltavé oko si smlsne na nádhernejch autech a na jedné až dvou sexy kočkách. Jinak je tam Michael Madsen, kterej už svou brutalitou nepřekvapí (a má stále hlubší hlas), pak je tam herec, co vypadá jak Meat Loaf, ale není to Meat Loaf, a Palladino s knírem a čupřinou, s kterejma bych do filmu rači nelezl. I když jsem to viděl bez titulků, tak tomu bylo dobře rozumnět a můžu říct, že jsem se jakž takž bavil. Ale jak už jsem řkl: že bych z toho ochcával blahem křeslo, to ne. Vy možná jo. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jestli máte uchylku na auta tak tohle se vám bude líbit něco ve stylu Rychle a zběsile a 60 sekund akorát o hodně mín akce jen na konci. Madsen je tam skvelej, hudba parádní celkem se mi to libilo akorát tam mohlo být fakt víc akce. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Pohodová a hlavně jednoduchá akční jednohubka, pod níž je podepsán rutinér Russell Mulcahy, můj oblíbený hororový režisér.. Akcelerace smrti naprosto bezostyšně vykrádá 60 sekund a spoustu dalších žánrově blízkých filmů, k průměru ho z bahna klišovitosti tlačí zejména Michael Madsen s "ksichtem" darebáka a ucházející Erik Palladino. Nejlépe zpracovanou scénu, kdy partička krade "789ku" z muzea, bych si uměl představit o něco delší na úkor dosti zhovadilého finále v docích.. Přestřelku mezi dvěma pseudogangy a zřejmě naprostými nováčky v řadách FBI raději komentovat nebudu..;) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zručne natočená televízna variácia na Rýchlo a zbesilo, 60 sekúnd a ďalšie podobné filmy o zlodejoch áut. Hlavný hrdina - tajný polda Palladino je obsadený sympaťákom Palladinom, ktorého mám rád od čias, keď makal v seriály Pohotovosť. Madsen si tu strihol ďalšieho drsného záporáka a nepôsobí tak znudene ako to má posledné roky vo zvyku. Ostatní sú už len do počtu. Sú tu aj pekné ženy, ktoré sa ukážu hore bez. Filmu by prospela hlavne väčšia porcia akčných scén. Po solídnej úvodnej naháňačke sa ďalšej akcie dočkáme až v závere a medzitým tu je len kopa štandardných kecov, ktoré dvakrát strhujúce nie sú. Pridať pár mega a mohlo to byť solídne béčko, ale aspoň to nie je full CGI ako je dnes zvykom a z toho mála Mulcahy vydoloval celkom pozerateľný film pre chlapov na nudný večer, keď náhodou nejde v telke Kobra 11. 4/10. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Na obalu je Madsen, jenže jak to tak u něj bývá, moc se na plátně neobjevuje. Akcelerace smrti je k uzoufání nudný, nezajímavý a slabý film, které mu lze pochválit snad je n technické zpracování a obstojné herecké obsazení. Jinak děs! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní snímek přihřívající si polívčičku na popularitě rychlých aut a pořádné akce. Šablonovitý příběh o krádežích luxusních aut v nízkorozpočtovém ražení je sice již velmi předvídatelný, ale není zase až tak špatný, jak by se dalo očekávat. Michael Madsen bude asi z hereckého ansámblu hlavním lákadlem , ale ničím nepřekvapuje. Ať je kde je, všude se tváří prostě stejně. Děj není nijak komplikovaný a mnohé scény v něm jakoby jsme už někde viděli. Na nízký rozpočet nevyznívá výprava špatně a rychlý střih působí chválihodně. Nelogičnosti hoďme stranou, jako televizní oddechovka může být snímek s určitým odstupem přijatelný. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě odpad. A to hned ze dvou důvodů - za a) film, kterej adoruje zmrdy co kradou auta, b) videoklipový záběry se splitscreenem, prostě na facku. Tohle bych měl nějak obdivovat? Od režiséra Highanderů a slušného "On the beach" bych čekal víc. ()

racing666 

všechny recenze uživatele

Nic extra jsem neočekával, ale film mě bavil a překvapil. Má rychlej spád, hodně akce..... je to zkrátka dobrá akční podívaná. 70% ()

Ostrovan211 

všechny recenze uživatele

Je možné zparodovat parodii? Dlouho jsem nevěděl jestli je to možné ale tehle film mi dal jasnou odpověď. Ano! Všechno jde když se chce. A todle je důkaz že lze parodovat už tak dost podprůměrný film jako 60 sekund. Jednu hvězdu dávám za zběsilý tanec Michaela Madsena mezi kulkamam (nebo co to tam vlastně na konci předváděl). ()

Reklama

Reklama