Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bettina Lloydová je cynická newyorská novinářka. Jednoho dne je vyslána do rodného města v Ohiu, aby prozkoumala zvláštní příběh Paco Ramireze, muže v kómatu, o kterém se říká, že má schopnost uzdravovat lidi. Bettina je rozhodnuta dokázat, že jeho zázraky jsou podvod, protože sama nevěří v boha. Shledává se znovu se svou rodinou a sousedy a tato setkání jí pomohou vyrovnat se s tragickými událostmi, kvůli kterým před deseti lety odešla z domova. A také sama projde zvláštní zkušeností, která navždy může změnit její život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Hedka 

všechny recenze uživatele

Tip z kresťanskej televízie, ale mám z neho zmiešané pocity. Trochu sa mi to zdá pritiahnuté za vlasy. Je tu zhustených príliš veľa vážnych problémov. Vadili mi teologické nepresnosti, ktoré vzbudili dojem amatérskej réžie. Napr. čo mal znamenať ten samotný akt "rozhrešenia?!" Prečo takto? Načo bol potrebný krst, veď každý divák musel pochopiť, že hlavná hrdinka bola v detstve praktizujúcou kresťanskou (je teda logické, že bola aj pokrstenou). Vlastne tento krst ani nebol formálne správny, jeho improvizovaná formula mi pripomínala skôr novodobé pseudokrsty kníh, CD a neviem ešte čoho všetkého..... Napriek tomu sa na to dalo pozerať, váham medzi troma a štyrmi hviezdičkami...veď film sa snaží povedať to podstatné: Bohu nič nie je nemožné... ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Průměrný, spíše podprůměrný film s průměrnými hereckými výkony a příšerným dabingem ještě horším scénářem. Pobavil mě pseudokřest v závěru filmu. Svatý otec by se asi divil, biskupové křižovali a ostatní kněží nevěřícně kroutili hlavou. No v případě, že by katolická církev náhodou chtěla změnit rituál křtu, ví na koho se obrátit! :o) scénář: Bethany Rooney ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama