Reklama

Reklama

Mrtví přicházejí domů

(neoficiální název)
  • USA The House on Tombstone Hill (více)
Trailer

Obsahy(1)

Přátelé si jdou prohlédnout starý dům. Na předzahrádce najdou ženský hrob. Jeden z nich rozbije náhrobek a probudí její pomstu. Mrtví ožívají a živí nemohou uniknout, protože dům se zamyká, aby je udržel uvnitř – navždy. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Omladina se pustí do renovace zpustlého obřího domu, který jeden z nich koupil za pakatel. Idiotský Bob zničí náhrobek bývalé majitelky, ale jak se později ukáže, na tom to nestojí, páč dům byl od její smrti prodám několikrát a noví majitelé se nikdy dlouho nezdrželi. Bába šerepetka výborná a vůbec nevadí, že pod maskou tušíte někoho mladšího, možná i nejspíš chlapa. O co jde v celém filmu, to je šťavnatá vybíjená. Místy až splatter komedie, páč některé vraždy prostě vyloudí úsměv. Jak tam tak babizna stojí u okna s mačetou, nejde se nesmát. A šlup, šlup, ručičky v tahu a tím to nekončí. A dojde na střeva ven! Tedy aby ne, jelikož když vás přefiknou na půl, tak střeva ven musí. Pěkné jsou návraty obětí a většina si jich to užívá, trubka netrubka. Některé mordy sice nejsou úplně v přímém přenosu, ale krve jsou galony. Původně bych dal jen tři, avšak za ten mazec na konci musím jednu malinkou přihodit. Typická pozdní osmdesátková záležitost už bez nahoty, i když náběh tu byl. Dnes bych doporučil hlavně skalním příznivcům a sběratelům. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Parádne praktické gore efekty, jednoduchý, ale super príbeh, dom "in the middle of nowhere", trocha cheese sem a tam a vynikajúce finále- niekedy mi viac netreba. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kvalitný horor. Skupinka teenagerov sa vyberie opraviť starý dom, ale urobia hlúposť hneď na začiatku, keď rozbijú náhrobný kameň a vzkriesia vraždiacu babičku. Tá chodila len o paličke, ale keď už mala niekoho zabiť, tak bola neskutočne vitálna. Chválim originalitu, pretože videli ste už v nejakom horore babičku s mačetou alebo cirkulárkou? Ja ešte nie. Škoda len, že nenatočili scénku, kde s tou cirkulárkou rozrezáva teenagera, lebo to by som šiel určite s hodnotením naplno. Je to mimochodom kombinácia slasheru a zombie hororu, pretože každý, koho babka odrovná, sa zmení na zombíka. Masky boli fajn, ale aj tak by som bol radšej, keby sa jednalo o čistý slasher, trochu to totiž hororu ubralo na vážnosti. Zase na druhej strane mohli byť hlavní hrdinovia zmasakrovaní viac ako raz, čo je fajn. Gore kvalitné, a za parádne vyvrcholenie pridám ešte jednu (neplánovanú) hviezdu. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Partička mlaďochů jedou opravovat starej barák, jenže probudí pár let mrtvou starou bábu, která je tam pak začne pěkně jednoho po druhém masakrovat. Je to strašlivá blbost a demence, ale v tomhle ranku o to zas tak ani moc nejde. Vypnout myslící část mozku a užívat si sice amatérskou volovinu, ale natočenou se zápalem pro věc. Potěší i pár kvalitních ručních gore efektů a samotná babka má rovněž pěknou fasádu :). ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama