Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina tří námořníků, kteří patří k ochraně místního amerického velvyslanectví, přijíždí na motorkách do hospody, kde mladíci ale nejsou příliš vítáni. Zatímco jeden z nich – Tommy Taylor – zůstává stranou a je jasné, že o všem ví a své druhy sem vlákal úmyslně, druzí dva jsou zbiti a posléze rychle odvlečeni muži v černém …Seržanti Joe Armstrong a Curtis Jackson přijíždějí na ostrov, aby pomohli objasnit záhadná zmizení amerických námořníků, patřících k ochrance velvyslanectví. Brzy se i oni stanou terčem útoku mužů v černém – ninjů. A opět se zdá, že je k nim přivedl Tommy. Nadřízený kapitán, který má přezdívku Divokej Bill, nechce oběma rangerům věřit, když vyprávějí o útocích ninjů. Tommy mezitím dostává po telefonu pokyn zabít Armstronga, který bojuje přinejmenším stejně dobře, jako místní ninjové. Tommy pozve Armstronga do hospody „U slepého žebráka“, kde mu svěří, že své přátele lákal do pasti, protože drží v zajetí jeho ženu, domorodku. Ve strachu o její život začal pracovat pro nepřítele. Řekne Armstrongovi o ostrově Black Bird Island, kde vládne Lev, občanským jménem Leo Berg, jeden z největších světových překupníků drog, a kde pro něho provádí pokusy s úpravou lidských genů profesor Sanborne. Tommyho slova Armstronga jen utvrdí v jeho podezření, že se na ostrově děje něco nepatřičného. Ještě než stačí odejít, muži v černém Tommyho zabijí… Armstrong s Jacksonem se brzy nato účastní recepce u guvernéra, kde na vlastní oči spatří pověstného Lva. Na recepci ztropí výtržnost mladá žena, která hovoří o svém otci, kterého Lev násilím drží na ostrově, a prosí přítomné o pomoc. Je to dcera profesora Sanborna Alicia. Guvernérovi muži se jí okamžitě chopí a násilím posadí do auta. Armstrong s Jacksonem je sledují a po několika potyčkách se dívce podaří uprchnout. Od ní se Armstrong dozví další podrobnosti o činnosti jejího otce na ostrově: Lev ho přinutil, aby pomocí upravených genetických kódů vyráběl pro jeho světovládné plány dokonalé zabijáky, jakési superninji. Zmizelí námořníci byli chytáni proto, aby sloužili pro potřebné pokusy. Zatímco Jackson jde zmobilizovat americké námořníky, Joe Armstrong s Alicií se vypravují sami na ostrov. (TV Prima)

(více)

Recenze (164)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To čo platí o jednotke platí aj o dvojke. Manekín Dudikoff s čiernym kamošom Jamesom ( z ktorého je čoraz väčší frajer ) pozabíjajú ďalšie kvantá stupídnych ninjov čo si myslia že môžu vyskakovať ako sa im zachce a sem-tam hodia aj nejakú tú hlášku. Je to blbé, je to naivné, je to akčné a našťastie aj stále rovnako hovadným spôsobom zábavné. ()

CradleSKS 

všechny recenze uživatele

Nevim cim to je, ale jako malemu se mi ten film libil a jedine co mi ted zustalo, kdyz jsem ho po dlouhe dobe videl, byla nostalgie...na jedny z prvnich akcnich filmu co jsem videl..Bojove sceny, ktere se mi driv libily mi prijdou velice nezdarile, nejaky nezdarily mix bojoveho umeni ve stylu "ninja", ktery nema hlavu ani patu, nelogicke sceny, atd...presto par scenek me pobavilo. Celkove vzato je to asi naposledy co jsem si ten film pustil a radsi si ho necham ve vzpominkach...Herecke vykony jsou take dost amaterske... ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Typický akčný biják z osemdesiatych rokov. Výpovedná hodnota nulová, dej plytký, herci hrozní. Ale v tej dobe to naozaj malo štýl, bolo to proste in. Také filmy vtedy bežali, na týchto súbojoch vyrástla celá jedna generácia. Namakanému Dudikoffovi s jeho parťákom černochom ste v súbojoch s nindžami proste fandili - napriek tomu že tí nindžovia pôsobili viac ako paródia než na zastrašenie :-) Akokoľvek mi to dnes príde lacné a trápne, musím tomu dať aspoň aké také hodnotenie. Z nostalgie. Mimochodom Michael Dudikoff je neuveriteľný tragéd, čo sa týka herectva. Ale takí sú tu všetci, to je poznávacou značkou pre tieto lacné béčkové akčné hovadiny. 1/5 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní komentáře, tento film je skvělým pokračováním nejlepší jedničky. Je to béčko, tak co byste čekali víc ? Máme tu stejné duo Michael Dudikoff a Steve James. Dudikoff opět předvádí své skvělé bojové umění. Hudba je jiná, trochu horší než v prvním dílu. Příběh je ještě jednodušíí. Hlavní záporák ujde. Celkově je film nabitej akcí, ne takovou, jako v předchozím filmu, ale furt je na co se dívat. Hodnotím na 83% = **** ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nostalgické vzpomínky na doby našeho dětství, kdy jsme neměli tak vyinutý zrak abychom poznali že TAKHLE se bojové scény věrohodně natočit nedají, vynášejí tomuto filmu lehce podprůměrné hodnocení. Ale je to jen kvůli těm hodinám skvělé zábavy, které nám Ninja poskytl, když nám bylo tak deset, dvanáct (kdo by zapomněl na Steva Jamese a jeho souboj s třemi zakuklenci najednou:)). Jinak bych musel dát hodnocení ještě nižší. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Posledný film Michaela Dudikoffa, na ktorom spolupracoval s producentmi Menahemom Golanom a Yormanom Globusom. (m.a.t.o.)
  • Až v tejto časti série sa dozvedáme priezvisko hlavnej postavy. (Johnny.ARN)
  • Oba hlavní hrdinové patří k jednotce Rangers, jejich nášivky s orlí hlavou ovšem jsou označením 101. výsadkové divize. (Žralok)

Reklama

Reklama