Reklama

Reklama

Americký ninja 4

  • USA American Ninja 4: The Annihilation (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní americká jednotka Delta Force se pokusí v nejmenované zemi proniknout do pevnosti arabského emíra, který tu ukrývá přenosnou jadernou bombu a financuje výcvik bojovníků ninja pro smrtonosný teroristický útok na New York. Jednotka je však odhalena a zdecimována. Přeživší vojáci jsou zajati a na jejich záchranu jsou vysláni Sean Davidson a Carl Brackston, dva speciální agenti ostří jako břitva. Seskočí padákem, uniknou psychotickému šéfovi bezpečnosti emírovy pevnosti a bývalému britskému vojákovi Mulgrewovi, ani jim se však nepodaří misi dokončit a jsou zajati. Odpovědná místa se obrátí na mistra bojových umění Joea Armstronga, který pracuje pro mírové sbory. Ten přijme jejich žádost s ohledem na svého zajatého přítele a vydá se do akce. Vyhledá vůdce místních rebelů a přesvědčí ho k předstíranému útoku na emírovu pevnost. Ten odpoutá pozornost bezpečnostních sil a Armstrong pronikne do pevnosti. Rozpoutá se rozhodující bitva, z níž může vzejít pouze jediný vítěz. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Není Steve James, není zábava. Ty tři předešlé díly jsou zábavné hlavně díky němu, ale tady se už bohužel neobjevil...příběh je jako vždy sra*čka, ale bohužel čtyřka už není ani zábavná svou trapností. Ani Dudikoff nepotěší. ()

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Prvykrat v zivote som zazil, ze som pri pozerani filmu CITIL ako mi umieraju mozgove bunky. Napriek tomu, ze aj predchadzajuce diely som povazoval za skvele nechcene komedie, oproti tomuto filmu (ehm... "filmu") vyznievaju ako Ben Hur. ()

n42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tu se ninja už doopravdy naštve a vytáhne na chlápka meč. A chlápek klidně na to: "A to je další věc, co mě na vás sere. Taháte meče tam, kde se bude střílet." ()

Nix 

všechny recenze uživatele

David a Dudikoff spolu. Tenhle díl byl zábavný a akce tu bylo opravdu hodně. Celkově i ten film měl takový drsnější feeling a opravdu byl zábavný. Přišlo mi, že se trochu zlepšili souboje a bylo to svižnější. Naprosto na pohodu béčko a po jedničce určitě zase zábavný ninja. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Po neuspokojivé trojce Cedric Sundstrom zpytoval svědomí a servíruje nám vcelku kvalitní díl, který je i posledním ze série, který stojí za to. David Bradley kope kolem sebe o 106 a Michael Dudikoff jako poslední záchrana zavzpomíná na staré dobré časy :-) ()

bigbadboy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sem si nemoh odpustit. Nevím jak ostatní, ale já Amerického ninju 4 považuji za skvělou klasiku... klasický příběh s klasickým dějem a klasickým koncem. ()

Han 

všechny recenze uživatele

Americký ninja nebyl nikdy tím osvobozujícím blockbusterem, které točí komerční režiséři, ale přesto se dalo na jedničku a když zavřu jedno oko tak i na dvojku koukat.Ale proč to natahovat na více dílů? ()

JiV 

všechny recenze uživatele

V podstatě to byl velmi zábavný snímek. Na takhle špatných filmech je něco až magicky přitažlivého, co vám zabrání to nedokoukat(viděno v TV na Cool). Opravdu nevím, co vytknouti dříve. Ať už jde o obsazení s hereckým talentem čtrnáct dní mrtvého vorvaně či o jednotlivé charaktery, kterým dal scénář do vínku sex appeal a společenskou grácii filcky, nebo o celkově špatnou výpravu, choreografii soubojů a v neposlední řadě technicky tragický český dabing. Jednotlivé detaily jako chytání šípu do zubů, naleštěný meč po naporcování několika kilogramů ninjů, kteří po celoživotním výcviku mají pohybový projev paraplegika, až po nepoužití střelných zbraní(lepší je si počkat, až vás Dudlíkov postupně zmlátí kopem s otočkou, který viditelně končí asi půl metru před vaším obličejem) jsou prostě už jen takový kaviár pro filmové fajnšmekry. Netuším, kolik mohla stát licence tohoto hitu, ale odhadoval bych to na něco okolo ceny velkého rodinného balení toaletního papíru v Lídlu. ()

kouBaMW 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, jak to dokáže na člověka zapůsobit ,ale tento film jsem dostal od tety v originále na VHS o Vánocích pod stromeček jako dítě. Nedokážu přesně určit svůj tehdejší věk (10-13 ???), ale pustil jsem si to snad 20x a žral to jak nic jiného.. O to větší zážitek jsem měl teď v roce 2017, kdy jsem na "ninju" narazil v tv, pustil ho a každá započatá scéna se mi vybavila dopředu do detailu... (škoda jiného dabingu, ale i tak). Vím že je to kravina, ale dětství dokáže divy... ()

Humans 

všechny recenze uživatele

nesmyslné dialogy, nesmyslný děj vycucaný z paty, trapné zápletky a každopádně tam nesmí chybět nějaká vnadná žena ve vedlejší roli, do které se zamiluje jeden z hlavních hrdinů a pak ji tahá bezdůvodně s sebou. Trapná americká oddanost že musí odejít ze svatby, ještě tam chyběla vlajka a hymna. Slátanina, nerad dávám "odpad!" tak aspon * z lítosti a za, no snahu? ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tak tento film bych zařadil mezi ty nejrozporuplnější, které jsem viděl. 1. Nejrozporuplnější je pro mě Pokémon: první film. Tohle bych zařadil asi na druhé místo. Nepochopil jsem to. Máme tu oba dva hrdiny. I Bradleyho, i Dudikoffa. To je skvělý nápad! Aby se oba dva setkali. Jenže o čem je ten film? Kdyby jste se mě na děj ptali z pohledu Dudikoffa, tak to zní asi nějak takhle: Dudikoff je učitelem dětí, v džungli jacýsi Ninja-blázni nechávají ukřižovat jednoho vojáka za druhým, někdy ho upálí, atd. Dudikoff pak příjde a většinu protivníků povraždí. Ty vole co to je za děj?! Pokud jde o dějovou línií z pohledu Bradleyho, tak u něho se objeví nějaká akce, nebo scéna kdy lidí mezi sebou mluví. Já bych vám ten děj uměl popsat, ale to bych vám ho musel odhalit. Tak se na něj podívejte sami, a uvidíte. Jen vás chci varovat: Dudikoff se objeví až někde uprostřed, a jakmile se objeví, Bradley se jen tak poflakuje. Super. ()

DaveManiak odpad!

všechny recenze uživatele

Rada: Nezkoušejte chytání vystřelenýho šípu do zubů- to umí jen Míša Dudikoff! A ta hlavní- od tohohle filmu RUCE PRYČ!! Ale se simultáním překladem je to bomba. ()

SONYAGENT 

všechny recenze uživatele

S tou záchranou je to jinak. Film není dokonalý, ale nebyl náhodou natočen pro ony 12-ti leté kluky, kterří si rádi lepí na zeď plakáty a plastovým samurajským mečem honí po zahradě Vašeho domácího mazlíčka?? ()

Reklama

Reklama