Reklama

Reklama

Americký ninja 4

  • USA American Ninja 4: The Annihilation (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní americká jednotka Delta Force se pokusí v nejmenované zemi proniknout do pevnosti arabského emíra, který tu ukrývá přenosnou jadernou bombu a financuje výcvik bojovníků ninja pro smrtonosný teroristický útok na New York. Jednotka je však odhalena a zdecimována. Přeživší vojáci jsou zajati a na jejich záchranu jsou vysláni Sean Davidson a Carl Brackston, dva speciální agenti ostří jako břitva. Seskočí padákem, uniknou psychotickému šéfovi bezpečnosti emírovy pevnosti a bývalému britskému vojákovi Mulgrewovi, ani jim se však nepodaří misi dokončit a jsou zajati. Odpovědná místa se obrátí na mistra bojových umění Joea Armstronga, který pracuje pro mírové sbory. Ten přijme jejich žádost s ohledem na svého zajatého přítele a vydá se do akce. Vyhledá vůdce místních rebelů a přesvědčí ho k předstíranému útoku na emírovu pevnost. Ten odpoutá pozornost bezpečnostních sil a Armstrong pronikne do pevnosti. Rozpoutá se rozhodující bitva, z níž může vzejít pouze jediný vítěz. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

SONYAGENT 

všechny recenze uživatele

S tou záchranou je to jinak. Film není dokonalý, ale nebyl náhodou natočen pro ony 12-ti leté kluky, kterří si rádi lepí na zeď plakáty a plastovým samurajským mečem honí po zahradě Vašeho domácího mazlíčka?? ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Hlúpe a drevené pokračovanie je také zlé, že Dudi-Koťo sa objaví až v druhej polovici filmu, aby sa potom mohol menej hanbiť. V tomto príbehu dobrí ninjovia zachraňujú komando od zlých ninjov. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

ako malý chlapec som aj týmto aj 1. a 2. dielom bol veľmi nadšený, ROFL, malým deťom, těm je hej :))) (objektívne hodnotenie je max 1-2 hviezdy, ale... :) ()

Raziel811 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli všechny ostatní díly série byly Bčka, tak tohle je nejméně Sko. Na filmu není co pochválit, i v rámci série jde o nejlevnější prodkuci. Jestli to chlapci (Dudikoff a Bradley) brali vážně, tak je jedině dobře, že už jsou oba v propadlišti dějin. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Ninja, ten tvrdej chleba má. A nejen chleba. A Majkl Dudlíkoff ho má taky tvrdej. Ten chleba. A taky Dejvid Zábradly ho má tvrdej. Bejt ninja, na to musíš mít gule. Musíš si na sebe hodit hadry. Barevný hadry. Černý, ale i žlutý, zelený a červený. Abys byl nenápadnej, chápeš. Musíš se umět prát. Asi jako kluci před základkou, to bohatě stačí na to, aby si sundal pár desítek jinejch ninjů. Stejně tvrdejch. Ale ty si tvrdší, tak vyhraješ. Máš ho tvrdšího. Jako pohled, chápeš. A musíš metat otočky. Správnej ninja metá otočky. A až dobojuješ a půjdeš si vodfrknout někam do lokálu, hoď na sebe bílý triko a těsný džíny. A do těch džín si dej jitrnici. Na to letěj holky. Jo a když vylezeš na nějakou velkou a kolmou skálu, tak se nepoť. Je to trapný. Ninjové se nepotí. No fakt, nekoukaj tak na mě. Nekoukej a pamatuj si jednu věc. Ninja ten to má tvrdý. Ninja to má moc tvrdý. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Střet ninji z třetí pokračování Bradleyho a pravého americkýho ninji Dudikoffa. Příběh je opět hloupý a bojové scény nejsou, tak vymakané jako v předchozích dílech. Nicméně vidět znovu Michaela Dudikoffa v ninja munduru a sledovat jak řeže protivníky - mne potěšilo. "Moc toho nenamluví ale vždy udělá správnou věc." Velmi oceňuji toto béčko. - 80%. ()

Reklama

Reklama