Reklama

Reklama

Americké vojenské letectvo testuje prototyp nové stíhačky, která je neviditelná nejen pro radary, ale i pro lidské oko a satelity. Jenže letoun ukradne ziskuchtivý odpadlík a dodá ho libyjské vojenské teroristické organizaci. Americké letectvo do akce povolává svého nejlepšího pilota. Hrdina s americkou vlajkou na srdci musí navzdory zástupům nepřátel zachránit svého uvězněného parťáka, navrátit ukradenou stíhačku do správných rukou a během toho mimochodem zachránit Evropu od hrozivého teroristického útoku, vlastnoručně zlikvidovat teroristickou organizaci, pomoci libyjskému hnutí odporu a získat si srdce tamní pohledné disidentky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dudikoff a akčňák jak od Tony Scotta. K zamyšlení, plný napětí a parádních akčních scén, slušných hereckých výkonů, luxusní hudební vsuvky a v neposlední řadě nápaditého příběhu. To všecko v tomto filmu a v každém jiném, kde se Dudikoff objeví chybí. Přestože nemám rád ani Scotta ani Dudikoffova podíval jsem se na tuhle zhovadilost a už teď vím, že příště to v žádném případě neudělám. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale kdyby nenatočili film ŽELEZNÝ OREL 1, tak by nemohla nikdy vzniknout kupa takovýchto filmů. Zkrátka spatlaniny nadruhou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dudikoff uz byl v 90 letech v kopru a Rick Jacobson patri k reziserum ktery k tomu vyznamne prispel tenhle hodne prumernej film patri sice k tomu ne uplne nejhorsimu ale spis to parazituje na lepsim superpilotovi a v pohode je tu hlavne Norton ten si drzi svuj standart ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"PERHAPS I CAN HELP YOU FIND WHAT YOU WANT." ----------- Úplne prvé prsia, ktoré som videl ako malý bastard na televíznej obrazovke vďaka starej zaprášenej VHS-ke. A že doteraz som na to nezabudol, pffff. Hviezdičku za to. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná podívaná, ale béčková a to dost...Některé hlášky jsou i dobré (Ratchere, učil jsi mě, učil jsi Jannicka, ale zapomněls učit sám sebe!). Z filmů M. Dudikoffa od r. 1990 je možná nejlepší, ale samozřejmě k Americkému ninjovi nebo Pomstě z let 1985 - 86 se nedá přirovnat. zkrátka opakuji, je to béčko, ale koukatelné. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu ide o jeden z najväčších vrcholov trápnosti aký sa kedy v akčných filmoch objavil. To, že jeden americký hero bojuje sám (ako inak) proti celému teroristickému komandu je úplne v poriadku za predpokladu, že na voľnom priestranstve a to opakujem, na voľnom priestranstve zabije asi desať vojakov vyzbrojených automatickými zbraňami len pištoľou ráže 9 milimetrov. Normálne som žasol, to aj Matrix je uveriteľnejší. Tak takto som si záverečnú prestrelku teda nepredstavoval. Niečo podobné sa môže stať akurát tak hráčovi pri hraní FPS strielačky na úrovni easy ale nie v akčnom filme, ktorý by mal aspoň trochu nabudiť atmosféru reality. Nebol som ani sklamaný ale šokovaný. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film s Michaelem Dudikoffem, kde tu máme dobrý příběh, který ale není moc dobře zpracován, ale nevadí. Podobný film - remake Létající zabiják je se Seagalem (ten je o dost lepší). Akčních scén je tu dost, jsou celkem dobré, souboje se zde také najdou, ale ve filmu není nějak cítit napětí a vše je docela předvídatelné, což ale není velkou chybou. Hudba celkem slušná. Na jedno shlédnutí je to dobrá zábava. Hodnotím na 54% = *** ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu se nedivím, že Dudikoff už nedostává žádné role. Je umění za celý život natočit jeden slušný film. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Klišovité béčko bez poriadnej akcie - lietadlová naháňačka ma vždy viac otravuje ako baví. Dudikoff si drží svoj štandard :), ale na moje obľúbené ÚTOKY NA PONORKU to ani zďaleka nemá... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Na vzniku tohoto akčního béčka se podílel prakticky stejný tým okolo Ricka Jacobsona, který rok předtím natočil AKČNÍ KOMANDO a výsledek je navlas stejný. Znovu se jedná o únos letadla, teroristy, hrozbu v podobě smrti spousty lidí a znovu je tu Michael Dudikoff v roli zachránce a Richard Norton v roli záporáka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Michael Dudikoff /American Ninja/ uz mal po kariere v polke 90. rokov, a tuna sa nadherne predviedla lesk a bieda jeho kariery. Pribeh je umelina az strach, herecke vykony ziadne a a akcne sceny doslova az samoucelne. niet divu, ze Dudikoff je dnes /rok 2015/ tam, kde je. Nezachranila to ani ucast Richarda Nortona, ktory bol legendou kataristickych filmov a ani Catherine Bell /Walker, texas Ranger s Cakom Norrisom/. 10 % ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Béčko, které není naprosto špatné, jen dost špatné. Dudukoff zachraňuje svět před teroristy z Libye. Totálně mimo mísu, ale akční scény sem tam zajímavé. ()

Reklama

Reklama