Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pawel (Adam Werstak) je 12letý chlapec, který se dovídá, že jeho nemocná matka umírá na rakovinu. Lékař mu řekne, že jen zázrak ji může zachránit život. Pawel je silně věřící, pevně přesvědčen o tom, že zázraky se dějí. Rozhodne se běžet do Čenstochové, věří, že když tam doběhne, stane se zázrak a maminka se uzdraví. První společný útěk s jeho bratrem je rychle zmařen. Pawel se rozhoduje na nic nečekat a běžet sám, protože ví, že již nemá mnoho času.
Cestou mu pomáhá jeho učitel tělocviku (Robert Więckiewicz), který má problémy s alkoholem. Za jeho rozhodnutím doprovázet Pawla stojí útěk před sebou samým... (kamals)

(více)

Recenze (2)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Po všetkých stránkach excelentný film, s vyváženým pohľadom na veci duchovné aj svetské a uveriteľným koncom. Robert Więckiewicz (učiteľ) hral skvele. Až sa divím, že som prvý zo 60 ľudí, čo tento skrytý poklad komentujem. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kokos, pri pohľade na postavu Więckiewiczoveho alkoholika ma rozbolela pečeň! Reálny film s ťažko rozdýchateľnou depkou. Záverečná scéna, ked hľadel do slnka, mi silno zovrela žalúdok. Kto má za sebou ťažkú chlastaciu skúsenosť, pochopí. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama