Reklama

Reklama

Útok na ponorku II: Klamný cíl

  • USA Counter Measures (více)
Trailer

Obsahy(1)

Expert amerického námořnictva Zach Silver přichází na palubu nejnovější ruské vojenské ponorky Odyssea, která vyplouvá na pravidelné cvičení do Indického oceánu. Celá akce se zdramatizuje, když ponorku obklíčí skupina teroristů, zadrží ji a předají irácké vládě. Zděšení však zavládne, když se na palubě ponorky najde prototyp smrtící nukleární zbraně, která může v průběhu krátké chvíle zničit celou planetu. Podaří se Zachovi v této bezvýchodné situace najít řešení a zachránit Zemi před hrozící katastrofou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tady už ani ty zásobníky vyměňovat nemuseli. Kravina to byla evidentní a o to víc ještě záměrnější, než její "lepší" první díl, jež mu byla učiněna taková sláva, že mu museli natočit na počest ještě jeden díl, který prostě dopadl, tak jak dopadl. Kdo by čekal něco lepšího? ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Hned po pěti minutách jsem dvakrát zaklepal na zem a složil se do bezvědomí. Druhý den jsem se rozhodl podstoupit svůj souboj s touhle obludou znovu. Zdatně jsem uhýbal očima před těžkými ranami, které mi tato parodie na film v pravidelných intervalech uštědřovala. Mnohokrát jsem zažil pocit deja vu, to proto, že ve filmu je asi polovina záběrů z prvního dílu. Bolí to. Jako ten největší kopanec do koulí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jednicka se mi libila vic tohle uz je o nicem plati heslo ze moc recyklace skodi je to furt to samy timhle mne Ray neoslni umi to lip ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Je to béčko, ale shlédnout se to dá. Je fakt, že jediné, co si z toho pamatuji je: 1) jak si Dudikoff vývrtkou vyoperoval kulku ze stehna, 2) přivítání se s teroristy na palubě ponorky - Dudikoff nic netušíc si připíjí alkoholickým nápojem (s narkotikem) a říká: "To musí být dobrý ročník", poté, co se složí na zem, řekne vůdce teroristů: "Asi to nebyl tak dobrý ročník" ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatný film, je to příjemná jednohubka, která pobaví a film rozhodně nudit nebude. Je třeba se na film dívat s přehledem. Akční scény tu jsou, je jich celkem přiměřené množství, ničím sice neoslní, někdy mi scény připadají jako pohoda, že se hlavnímu hrdinovi nemůže nic stát. Dost béčkovité scény a jiné věci jsou ve filmu. Nejvíc zaujme Michael Dudikoff, jinač je herecké obsazené na nic. Pro mě pouze průměr, kterým ale ničím neurazí. Hodnotím na 50% = *** ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavná hovadina - ruské přízvuky, sex v prvních pěti minutách, prsatá blondýna a Dudikoff vrtající se ve stehně vývrtkou. Některé filmy jsou tak špatné, až jsou dobré a tohle je jeden z nich. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

A ja sa zase len usmejem a zaspomínam :-) Len "distribučné pokračovanie", ktoré je lepšie ako "jednotka". A nemám problém si to pustiť aj teraz a baviť sa... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl, to fakt nešlo. Už jen ten začátek - grupa tvrdých navy seals vyběhne na molo a najednou z nějaké rampy začnou vybíhat vojáci. Začne přestřelka. Nepoznáte, kdo kam koho a jestli střílí, kdo kam běží (podle střihu by u těch pěti mariňáků byla ta početná grupa ochranky během sekundy), ale jak jednoho zasáhne kulka, Dudikoff odhodí zbraň a jde si poplakat! Kua, co to je?! Následně se nám dostane docela hodně pohledů na obnažené tělo ruské agentky a po pár zdlouhavých konverzacích se děj konečně přesune na ponorku. Kde to vypadá jak v obýváku kohokoliv z Beverly Hills. Naprosto nereálné a stupidní, pohrdající divákovým vkusem, pohrdající jakýmikoliv filmařskými postupy (proto mne udivuje, že místní sebranka inťošů film nehodnotí plným počtem podobně jako třeba podobně zmršené Modré stíny), a střihač chudák také neměl šťastnou ruku a nůžky. ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

10%.. Řadové akční béčko, které potěší několika dobrými hláškami, slušnou hudbou, ale nepotěší ledabyle natočenou akcí a o tu tady jde především. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Útoku na ponorku se nese v podobném duchu jako jednička, vystupuje tu ale jiný hrdina - Jack Fuller, bývalý voják, který je po smrti svého bratra oddaným pacifistou a vojenským lékařem. Musí se však společně s plukovnicí Swainovou nalodit na supermoderní ruskou ponorku Oděsa, kde se má účastnit cvičení ve Středozemí. Jak je nám ale jasné, ponorku drží ve své moci teroristé a svůj jaderný arzenál chtějí použít na města bývalého SSSR a vytvořit tak nový Sovětský svaz vzešlý z prachu bývalých republik. Teroristů mraky, Dudikoff ve slušné formě a můžeme jít na to. Určitě akčnější film než díl první, hlášek kupa, úsměvných scén ještě více. Ve svém duchu akčního ňoumy Dudikoff likviduje jednoho teroristu za druhým využívaje granátu, pistolky, boje i vývrtky (a to ne jednou). Scéna, kdy si pomocí vývrtky Dudikoff vytáhne kulku z postřeleného stehna, je vskutku lahůdková. Nebo když po každém vyhraném souboji zaujme bolestivý postoj a začne kulhat s od začátku filmu postřelenou nohou. Ale proč ne, jsme v béčkových vodách. Hudba: David & Eric Wurst ()

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém je snad všechno špatně. A to včetně otravných záběrů z jedničky. Hrůza. Nekoukat! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tak niekde na dne mariánskej priekopy by mali skončiť nielen postavy, ale aj štáb. Rádiové lúče na pozícii režiséra opäť robia svoju prácu vehementne pre niekoho dobre, aby nasypal pár dolárov na akčnú tragédiu. Všetko čo bolo zlé na jednotke, je tu to isté, lebo ako píše Biblia: "Zlý strom nemôže rodiť dobré ovocie." On tú cestu Michael nájde. Toporne, žalostne, bez rukopisu, bez akcie a narácie. Všetko veci, od ktorých sú takéto filmy sprostené a majú za cieľ strápniť diváka. Žalostný film. (videné 11.12.2019, HDrip) ()

Reklama

Reklama