Reklama

Reklama

VOD (1)

Expert amerického námořnictva Zach Silver přichází na palubu nejnovější ruské vojenské ponorky Odyssea, která vyplouvá na pravidelné cvičení do Indického oceánu. Celá akce se zdramatizuje, když ponorku obklíčí skupina teroristů, zadrží ji a předají irácké vládě. Zděšení však zavládne, když se na palubě ponorky najde prototyp smrtící nukleární zbraně, která může v průběhu krátké chvíle zničit celou planetu. Podaří se Zachovi v této bezvýchodné situace najít řešení a zachránit Zemi před hrozící katastrofou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Americký film o internacionálním problému, kde si armáda s sebou na cvičení do Indického oceánu bere atomovku. Nevim, ale jisté pochybné kvality to mělo. Viděl jsem už horší filmy s Dudikoffem. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrný akčňák s poněkud vyžilým Michaelem Dudikoffem a s malou rolí pro krásku z JAGu. Všechna žánrová klišé jsou přítomna, "zábava" může začít až po skončení tohoto filmu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak dodal kamarád. Aspoň, že zásobníky při přestřelce vyměňujou, to se jinde ani pořádně nevidí. A má pravdu. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Z oficiálního textu distributora to vypadá na napínavou akční pecku s tíživou atmosférou. Jenomže distributor popisoval úplně jinej film. Nesedí totiž jméno hlavního hrdiny, nesedí děj, nesedí vůbec nic a hlavně tu bezvýchodnou situaci těžce odlehčuje sám hlavní hrdina v podání Dudikoffa, protože jakmile vejde do záběru ta jeho nasysleno-nagelovaná držka, je o zábavu postaráno. Ultrahloupé, ultralaciné, bez emocí, atmosféry, herců, ale vyplatí se na film mrknout kvůli třem věcem: 1/ sympatická fešanda Catherina Bell... 2/ Dudikoffův super kontrachvat proti útoku nožem... 3/ ustřelení věžičky na Empire State Building... Hovadina. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co se akcnich becek z ponorek tyce je toto predloha vsech predloh nic extra vyjimecneho ale filmy co prisli potom uz jeli v linii tohoto celkove shrnuto jeste prumernej akcnak z doby kdy se Dudikator uz postupne propadal do mocalu ale tady sou aspon puvodni zabery pobavi to svou stupiditou a ja se osobne nejvic zasmal zde prezentovanemu typickemu emerickemu ignoranstvi kdy nevedi amici aspon teda ti co tvori takovyto zetka o evrope vubec nic proste mne rozsekalo cituji Gunter Newton slovan narozen v dubrovniku to je teda fakt slovansky jmeno jak hovado! co k tomu dodati? bavte se jak muzete ja Dudikoffa zrovna dvakrat nemusim ale tady by mi jeste nevadil zkratka kousek co neurazi ani nenadchne ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Já viděl nejprve druhý film tohoto béčka a očekával jsem, že ten první bude lepší....bohužel. Možná, že je ještě horší.... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce otřesné, rok 97 bych určitě nehádal. Třetí hvězdička za Catherine Bell, které mi bylo dost líto, že ho musela líbat... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní snímek od režiséra sračiček. Od Stevense jsem viděl o něco horší filmy, takže jsem byl poměrně i překvapen. A naopak od pokračování(pravda to jen Češi si z toho udělaly pokračování ty dva filmy ač si jsou podobné nejsou prakticky ničím vázané, stejně tak jako film Rogue a Black water), nicméně od zmíněného pokračování od kterýho jsem čekal pro změnu víc jsem dostal méně. Od tohohle filmu jsem čekal podprůměrné béčko s Dudikoffem které se bude táhnout stejně jako jeho režisérův Smrtící boj. Opak je ale pravdou ten film je poměrně zábavnej a rychle uteče, jen se od něj nesmí čekat zázraky.(co taky od Dudikoffa čekat, že?) Největší výtku mám ale asi ke kameře která(jak je to u ponorkářských béček zvykem viz. naprosto příšerný Stinger) ta kamera prostě nestíhala a plno akcí není pořádně vidět. A největší plus dávám prostě zábavě. Já se prostě dokonale bavil. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Ti bídní teroristé, oni si opravdu nedají pokoj, pořád musí vystrkovat růžky a dělat neplechy, hlavně se z nějakého podivného důvodu, neustále zaměřují na největší demokracii světa, a tentokráte si pro své zlotřilé plány vybrali atomovou ponorku, ale naštěstí je po ruce betelný amerikanský geroj, jenž té pakáži rozhodí sandál. Útok na ponorku je generický béčkový akčňák, s jednou hvězdou, opět béčkovou, v hlavní roli, které sekundují povědomé tváře, jejichž jména, ani to kde jsme je zahlédli, si většinou nevybavíme. Rozpočet, v rámci kategorie, není nejhorší, byť většina trikových scén je vystřižena z jiných filmů, akce je dostatek (samozřejmě, nevyčerpatelné zásobníky nemohou chybět), herecky to samozřejmě za moc nestojí, scénář je podle osvědčené šablony, takže nás nepřekvapí absolutně nic (i zrádce odhadneme hned po první minutě), hudba je adekvátní (Eric a David Wurstovi nejsou nejhorší skladatelé) a brněnský dabing uspokojivý. Pokud divák neřeší logickou a technickou stránku, nevidím důvod, proč by se neměl bavit, já si film užil. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Takovýhle scénáře jsem vymejšlel, když jsem si jako děcko hrál s hračkama. Dudikoff nám v tomhle filmu ukáže, jak se dá krásně vytáhnout kulka z těla vývrtkou, aníž by to nějak sebevíc bolelo. Stačí flaška vodky bez brzdy po ruce a hnusná žena s náběhem na plastiku po boku. Protivníci vyvražděj nelítostně celou posádku, ale když maj šanci sejmou Dudikoffa, tak ho radši jen uspí...a zrovna jeho. Ten chlápek má fakt štěstí. ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

10%.. Hodně nudné akční béčko. V porovnání s ním působí Seagalovo PŘEPADENÍ V PACIFIKU jako film z jiné galaxie. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další film s Michaelem Dudikoffem a úplný odpad to není,je tu i pár známých tváří,děj je sice klišé ,bojové scény jsou taky fádní a nějaký pc efekt je jak ze špatné hry,ale pořád je to lepší jak spoustu jiných filmu s Dudikoffem,takže dávám 40% a dvě hvězdy. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Co také nového vymyslet ? Všechno už bylo řečeno v jiných "ponorkových filmech". Ale divat se na to dá. Protože tam není mnoho moudrých dialogů, tak to nemusíte tak pozorně sledovat. Protože akční scény, střílení, rvačky a zabíjení už znáte nazpaměť. Přesto všechno je to ale dobrý průměr asi zásluhou MICHAELA DUDIKOFFA. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podpriemerny akcnak, Michael Dudlakov, pardon, Dudikoff ma vsak na konte i vacsie hnoje, tento nie je az tak smradlavy : 25 % ()

otík 

všechny recenze uživatele

Také Michael Dudikoff (a stejně i Dolph Lundgren - Mise pomsty) má své přepadení ponorky a i když v dobách své největší slávy by možná byl oříškem i pro Stevena Seagala, tímto filmem Seagalovu Přepadení nesahá ani po zadní šroub ponorky. Ale na druhou stranu - Dudikoff kromě svých tří ninjů nehrával žádné nezranitelné bojovníky a jeho hrdinové jsou většinou spíše odvážným a rozhodných chlapem, který se rvát umí, ale vždy také dostane nakopáno. Přitom ale hláškuje a umí pobavit svým naivním hraním nadšence starých dobrých béček. V mnoha jeho filmech to tak funguje, často dokonce vyhraje i díky náhodě a nejinak je tomu i zde. Jako bývalý expert námořnictva James Carter (a ne Zach Silver jak to tvrdí obsah) navrhl ponorku Odysseus, kterou však přepadnou teroristé (opět nic nemají společného s Irákem, jak tvrdí obsah, ale je to samostatná jednotka z Balkánu) a s její pomocí chtějí vyslat na Ameriku jadernou hlavici a zničit ji. Carter se však na ponorku dostane a získá (jak jinak) pod svou kontrolu, přičemž mu scénárista předepsal i nějaký ten boj z oči v oči, střelbu a dokonce nechat sestřelit jednou raketou vršek Empire State Building - za což by se nemuseli stydět ani trikaři ze 30.let minulého století!!! Jde o zcela standartní dudikoffku, ve které je vše tak, jak jsme v těchto typech filmu zvyklí. Kořením (a to chutným) jsou snad jen erotická scéna teroristky a námořníka a fešná Catherine Bellová, která si snad i v námořnické uniformě odskočila z natáčení JAGu. PS: za "nejlepší" scénu považuji tu, ve které námořník oznámí Dudikoffovi, aby si hlídal záda a následně jej zezadu podřeže teroristka. Scénárista měl opravdu smysl pro černý humor. Hudba: David & Eric Wurst ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

WTF oficiální text distributora? Se asi někdo spletl bo co. Ale k filmu: Bývalý SEAL (jak děj ukáže, velmi nepřesvědčivé tvrzení), o volném čase konstruktér jaderných ponorek...zřejmě přísně tajná akce probíraná po telefonu s desetiletým klukem...teroristé skloňovaní ve všech pádech a to jedenácté září nebylo ani za dveřmi...prazvláštní manévrování s ponorkou (moc by mě zajímalo, za kolik vteřin se dokáže takovej kolos otočit devadesát stupňů)...v závěru odpalování zablokovaných dveří pomocí C4 ..ok no. Nejhorší ale stejně bylo, jak ten synek, co přišel o matku (jak vyplynulo z děje) téměř s brekem přesvědčuje svého otce, aby určitě šel do boje... a vůbec, jeho role je tak příšerně iritující, to se nedá (ikdyž ty dialogy všeobecně byly dost tragické). Takže 3/10 a to za standardně značně šukézní Bellovou, která hlavnímu hrdinovi za odměnu dá, přestože se předtím setkali dvakrát. Proč ne. ()

Reklama

Reklama