Reklama

Reklama

VOD (1)

Casey Beldonová (Odette Yustman) je vysokoškolačka v rozpuku, kterou trápí snad jen dávná vzpomínka na matčinu sebevraždu. Záhy se kolem ní ale začnou dít podivné věci, které nabývají čím dál zlověstnější charakter. Sny se prolínají s realitou, Casey se začne měnit barva očí, zdánlivě bez příčiny umírá kojenec, kterého hlídala… Na konci děsivé spirály, která ji přivede na samou hranici šílenství, Casey pochopí, proč její matka spáchala sebevraždu. Na rozdíl od ní se ale nepoddá a rozhodne se s temnými silami, které ji chtějí ovládnout, svést nerovný souboj. Pomáhat jí budou přátelé a hlavně židovský rabín Sendak (Gary Oldman), který jako jediný ví, jak dybuka zastavit. Nebo se tak alespoň tváří. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (368)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Hororů s tématikou ohledně vymítání už bylo natočeno mnoho, tento sází na originální nápad, a to ten že se do mladé ženy má vtělit temná duše nějakého fracka. Možná by to dopadlo lépe, kdyby to nebylo na rychlo splácané, doplněné o pár nefungujících lekaček a tvůrci si stím vyhráli. Své fanoušky si to možná najde, ale myslím, že to bude především kvůli herečce, která ztvárnila hlavní roli, protože kvůli filmařským kvalitám to rozhodně nehrozí. P.S. By mě zajímalo, na co nalákali Gary Oldmana. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka všeho možného.Jediné poučení co jsem si odtud vzal je,že když budu chtít vymítání tak si nesmím zapomenout občanku,a 10 lidí ochotných kvůli mě chcípnout. ()

ondey 

všechny recenze uživatele

Hezké obrázky podkreslují příšerně trapné dialogy. Herci přehrávají, scény po sobě občas podivně nenavazují (prostřih?) Strach a lekačky ale občas zafungují, člověk se pak pomalu začne bát na ulici všech dětí. Bohužel, kdo viděl trailer, nelekne se pak už ničeho, protože v ukázce je všechno "wow" a "fujtajbl" dopředu prozrazeno. ()

PetrC. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po pár minutách říkal, že už by tomu chyběla snad jen konexe s nacismem... a vzápětí byla tam! 19 % ()

Syna.1990 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám naprosto smíšené pocity. Jumby byl vážně hnusnej a v některých chvílích i děsivej. Bylo zde pár dobrých lekaček např. bráška v zrcadle! No, ale to je asi tak vše. Je to takový ten horor, který si s chutí podruhé pustíte pouze v případě, že u vás poprvé spí nová slečna a vy chcete, aby se přitulila .. Zase na druhou stranu už jsem viděl i horší horory!! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře natočeno, velmi dobře. Není to sice na úplně vysoké hodnocení, ale na ten lepší průměr zcela jistě. Efektů není moc, ale jsou použity v pravou chvíli a jsou na kvalitní úrovni. Herci hrají více než dobře a děj má spád. Tematicky ovšem žádný objev. 111220117819/8441 ()

zuzzuli 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslabších hororů jaké jsem kdy viděla. Primitivní triky, do očí bijící otočené hlavy psů a toho chlápka z toho domova důchodců. To nebylo hororové, ale teda dost blbé, když po zemi chodí po čtyřech chlap s otočenou hlavou, připomínající pavouka. Film nepřinesl vůbec nic nového a závěr vymítání byl také na hlavu postavený. Židovský rabín tam předčítá z nějaké knihy něco o vymítání v hebrejštině, další to po něm opakují v češtině, ona se tam sebou zmítá, ostatní umírají, duch se nevzdává a vybírá si tělo jejích přátel atd. Zaujme to snad jen lidi, totálně neznalé v hororech. Rozhodně nedoporučuji. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Horor je to dětinský, ale já se nenudil. Dávám tři hvězdy za tři věci, co mi utkvěly v paměti: 1) pes 2) Odette Annable 3) prdelka Odette Annable ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Bay sa po večeroch nudil tak sa zamkol v kuchyni a prevaril snáď všetky ázijské duchárčiny, pridal super karosériu hlavnej hrdinky, otrepané ľakačky, nezabudol veľké H, štipku exorcizmu a večera bola hotová. 1* za tú karosériu a za dôchodcu na schodoch. P.S.: Žiadne zvitky tóry neboli zničené ani poškodené.👍😀🖕 ()

oliveros 

všechny recenze uživatele

Celý film som mal pocit akoby Goyer nemal presnú predstavu o tom, čo chce dosiahnuť. Využíva prvky charakteristické pre viacero horrorových sub-žánrov. To by možno nebolo zlé, ak by si bol ich aplikáciou istý. Cítil som v tom mierny chaos, dávajúci konečnej forme kostrbatosť. Dej The Unborn ma nudil a absolútne ničím neprekvapil. Chcelo to ísť vlastnou cestou. Lakačky sú zúfalo predvídateľné, hlavná predstaviteľka nepresvedčivá. Nie nie, toto nebude ani na tri hviezdy. ()

swoulen 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Lekačky nelekaly a děj nekřesťansky předvídatelný. Spíš to vypadá, že je celej film založený na spoďárách hlavní představitelky (což i jako ženská musím přiznat, že velmi okouzlující) a jako bonus sem tam nějaký to posedlý dítě s modrýma očima. Takže tak. ()

(fjw) 

všechny recenze uživatele

Myslím, že plakát k filmu hovoří za vše:) V jedné scéně jsou její kalhotky opravdu pekelně zaříznuté:)) No dobře, i nějaká ta tuctová lekačka... ()

haribo11 odpad!

všechny recenze uživatele

Neodpustím si to a vyjádřím se k tomuhle filmu přesně tak, jak jsem to cítila v kině.. ano v kině.. doteď lituji.nejen peněz, ale hlavně času. V životě jsem neviděla větší slátaninu.. moje očekávání po shlédnutí traileru se skoro ani nedá popsat. těšila jsem se jak malá. Ovšem to zklamání uz během sledování filmu si možna nikdo nedovede představit. naprosto nezajímavý a presně předvídatelný příběh, stále pocit -to už jsem někde viděla- a nezajímavé lekačky o kterých víte dříve než přijdou... první horor na kterém se mi nelíbilo vůbec, ale opravdu vůbec nic.. vlastně ano-trailer... for me - totální odpad... ()

Rastman 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mi tak nezalíbil hlavní původ onoho zla, tak bych asi nebyl tak připoután. Nejen divák, ale i režisér si všimnul vnadných tvarů Odette Yutsman a tak jsou některé scény až zbytečně "provokativní", zatímco většina hnusáren, lekaček a potvoráckých momentů už tu jednou byla. Taková docela drahá vykrádačka. ()

ali-n 

všechny recenze uživatele

A klišé za klišé sa valí ... Mŕtvy chlapec sa objavuje v každej špáre, ktosi sedí na stoličke otočenej smerom k oknu, zas sa kdesi našla stará filmová páska, na ktorej ... Finálne rozuzlenie ide cez mŕtvoly a to doslovne. Prečo ale za tri? Noooo, Odette je veľmi pohľadná a zrejme jej hrozí slušná kariéra. Potešila ma prítomnosť Garyho, i keď to nebola žiadna superrola. Ľakačky som očakával, ibaže napriek tomu dosť zabrali MOJE NAJ - ... a scéna v starobinci s pánom, ktorý ak nejazdí na vozíčku, cvičí jogu, mala fakt grády. Neviem ako sa to stalo, no najviac na mňa zapôsobila úplná jednoduchosť = pes s maskou. ()

johnson 

všechny recenze uživatele

Horoů fanoušek nejsem. U tohohle filmu sem se bál se začátku docela dost, ale jakmile si zvyknete na zůsob jakým je příběh a efekty podávány divákům tak už se není čeho bát. A konec byl vážně ubohý, čekal jsem něco více grandiózního. Tři hvězdičky za to, že sem se bál ze začátku. Ale druhá polovina filmu mě vážně zklamala. ()

rolly 

všechny recenze uživatele

ťažko k tomuto dielu niečo povedať... niečo pozitívneho... goyera musela chytiť akási zlá múza k napísaniu takéhoto niečoho a ešte k tomu Bay, sťa producent, videl v tomto šancu na úspech je tiež akousi záhadou. Ako to už Eraserhead spomenul, dajú sa tu badať prvky z ázijských hororov, žiaľ to však celé pôsobí strašným dojmom a človek sťa šváb s hlavou otočenou o 180 stupňov to celé len umocňuje. 1 hviezda za Oldmana - "záchrancu". ()

huhulalka 

všechny recenze uživatele

Ach ouvej, když jsem viděla upoutávku vypadalo to nadějně, ale drsná černoška, nuda a nuda, tak nějak jsem to musela vidět na dvakrát, protože jsem se nevydržela dívat do konce. Ne proto, že by spadal do bu-bu filmů, ale nic se tam nedělo. Hm. Tak aspoň za pár zajímavých scén dávam jednu. ()

Související novinky

Goyerův sci-fi Cliffhanger

Goyerův sci-fi Cliffhanger

05.02.2014

Producent, scenárista a režisér David S. Goyer v současnosti patří mezi nejžádanější hollywoodské tvůrce. Připravoval Batmany Christophera Nolana nebo Muže z oceli Zacka Snydera, sám potom natočil… (více)

Reklama

Reklama