Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Organizace spojených národů ustanovila čtyřčlennou mezinárodní speciální jednotku s výmluvným názvem Úder svobody, která je nasazována na nejtěžší mise. Své schopnosti její členové prověří během akce v Sýrii, kde mají zneškodnit radarové zařízení blokující cizí elektronické navádění. Po splnění mise jsou členové jednotky pozváni jako čestní hosté na palubu americké letadlové lodi, kde má být podepsána dohoda slibující mír v daném regionu. Přítomen je i syrský prezident, ale během ceremonie se stane obětí útoku, který zosnoval mocí posedlý syrský plukovník, jenž následně se svými muži zabere raketovou základnu Spojených národů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Film z 90 % Parazitující na záběrech z filmů: ŽELEZNÝ OREL 1, 2 a TOP GUN. Tvůrci vcelku spatlali dobrý příběh, ale všechno ostatní si převzali od cizích ... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Tento komentář píši s hodně velkým časovým odstupem, Úder svobody jsem viděl před několika lety a musím se přiznat, že si z něj téměř nic nepamatuji...snad jedinou scénu, kdy Michael jde po schodech s puškou v ruce na střechu nějakého domu (takový ten typický z východního světa), má oblečenou jakousi bílou nebo šedou košili...je to skutečně jen útržkovité...líbí se mi ten samotný název, který slibuje dobrou podívanou, která se bohužel nekoná... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z vojenských filmů, které je neuvěřitelné množství. Stejná hudba, stejně či podobně natočené scény. Příběh jednoduchý, akčních scén je tu dost, chvílema film trochu nudí. Dudikoff se tu předvede docela dost. I nějaký souboj se tu najde, hudba ucházející. Škoda, že tento film + jeho podobné filmy nemají větší rozpočet a nápady. Hodnotím na 50% = *** ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Krásna vykrádačka Skaly a Boeingu... Ale toto mi na narozdiel od iných Dudikoffoviek neprišlo ani zábavné... Dve som dal, aby mal Michael ďaľší film s modrým políčkom... iank za jednu :-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nudná stíhačko-lodní podívaná s Dudikoffem, který se musí zbavit teroristů. Akci hledáte ve filmu jak pšouk ve výřivce, nudný kecy, žádný hlášky a poslední fight byl mín akční než Zeman co upad ze schodů. Proč vlastně dvě hvězdy? Nebylo to nejhorší, dalo se na to ješte koukat a film mě zase tak neštval jako některý nudný "akční" odpady. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prečo silou mocou parazitovať a vytĺkať zisk tam kde sa ešte nevyčerpalo všetko a nebyť originálny? Peniaze, to je odpoveď. Niekedy však ani to nepríde, keď je to scestný film, amatérsky film, či film zo pseudohrdinami. Režisérovi tohto preamerikanistického filmu by som poradil sa spamätať, pokiaľ sa tak už nestalo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Do filmu som siel s vyslovenym despektom , hlavne po predchadzajucom Dudikoffovom pocine Counter Measures 1998, ktory vysoko odborna, fundovana filmovo -teoreticka verejnost striktne definuje ako Retardovanu Ultrapicovinu. Uder Svobody ... prosim zachrante ma od Dudikoffa ........ 7 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Slušný akční snímek s Michaelem Dudokoffem v hl.roli. Nebýt však trapných efektů, když sestřelovali nepřátelské letadla dalo by se to hodnotit daleko víš, bohužel. Kolikrát se někomu může zdát o vykrádání jiných snímků, ale takto to zase neberu, je to prostě další film s letadly a záchranou rukojmích, kde je americká armáda a prezident nejlepší. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Úder svobody není tak špatný akční film a býval bych mu dal i vyšší hodnocení, jenže to by tu nesmělo být jedno velké ALE. Tím ALE je fakt, či spíše moje přesvědčení, abych uvedl na pravou míru, že Úder svobody vznikl na objednávku americké vlády. Netvrďte mi přece, že prezident USA je osoba, jež se dokáže vždy správně rozhodnout, a že americká armáda je vždy ta hodná a do ,,nepřátelských" zemí jezdí tvořit demokracii a upevňovat bezpečnost celého světa. To je, myslím si, naivní představa, není-liž pravda? ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Blahoslaveni chudí duchem. Autoři tohoto fimů teda bohatství ducha skutečně moc nepobrali. Tyto primitivní náměty o zlých, povšechně arabských resp. islámských (jedno jestli iráckých, syrských libyjských, iránských afgánských) politiků či vojáků straší americké občany, a nejne americké, všemocností těchto lidí. Pravdou však je, že jejich "všemocnost" zavisí na naší neschopnosti, resp. schopnosti vytvořit jim prostor pro jejich rejdy. Podle obdobných amerických filmů je těmto lidem dopřáván takový prostor, že je jen s podivem, že USA již dávno nejsou islámskou republikou. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Michael Dudikoff jak ho jeho pět fanoušků chce vidět. Opět stupidní scénář, přiblblý příběh a přímo neherecké výkony všech herců. To je v ksotce Úder svobody. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento film vcelku jde.Hodnotím jej 2 hvězdičkami a Dudikoff zde odvádí docela dobrý výkon.Podle mě to zase tak špatné nebylo...Dávám 40 procent.Hlavně za souboje a za výkon Michaela Dudikoffa. ()

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Zlí arabi verzus dobri americania ... superhrdina Dudikoff ... jeden chlap s pistolou proti tridsiatim so samopalom (ked nasada do lietadla, nikto zrovna nestriela) ... americky patriotizmus, ktorým je nasiaknute (ogrcane) kazde jedno policko filmu ... tak toto nie, ... nemilorsdne odpad ()

Reklama

Reklama