Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eletroinženýr Robert Dean, zaměstnanec Genconu, žije spokojeným životem až do chvíle, kdy ho začnou pronásledovat vize, plné zuřivosti a chaosu. Jednoho dne je ve vlastním domě prěpaden přesilou mužů, před kterými je nucen utéct do lesa. Tam se opět dostaví vize, díky které vidí svojí ženu Alison odcházející s neznámými útočníky. Robert se vrátí do prázdného domu, kde objeví disketu s logem Gencomu a dešifruje jí. Na obrazovce se objeví jeho zdeformovaná podobizna. Robert se seznámí s mladou Suzanne se kterou jí pojí podobné zážitky. Suzanne byla nedávno unesena a podrobena genetickým testům. Robert se rozhodne i za cenu svého života objasnit utajované operace... (Dr.over)

(více)

Recenze (12)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dudikoffa toho netalenta at uz si Fred Olen Ray do svych zetkarskych projektu radsi nebere to se pak nemuze divit ze to vypada jak to vypada ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost od Raye který dokáže natočit stupidní a zábavné filmy, tenhle film je bohužel jen stupidní. Čekal jsem o něco více, takhle je to nuda která se táhne ke konci který každej ví jak dopadne. Dudikoff opět nehraje, co čekat že ano? Langgenkamp se snaží ale je jí to k ničemu. Béčko na jedno zkouknutí, pokavaď chcete něco lepšího od Raye rozhodně zkoukněte Evil Toons. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To byla nuda už od pohledu. Vizuál k zblití, Dudikoff na hovno, příběh sračka a hudbu jako bych slyšel už tak v X jiných béček. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jen samotný obal od Řitky si dělá z náhodných kupujících opravdovou prdel: „ děsivý horor Freda Olena Raye“…Samozřejmě, že to s tímto žánrem nemá absolutně nic společného, ale on sám tento video film za moc nestojí. Michael Dudikoff už má svá nejlepší léta dávno za sebou a souboje zvládá jen s opravdovými obtížemi, stejně jako dnes již přestárlý Seagal – taky to vypadalo dost komicky. On sám příběh by nemusel být vůbec špatný, ale to by se tohoto námětu musel chopit někdo úplně jiný. Jediným štěstím bylo, že tu hrála Heather Langenkamp, protože jinak bych se na to asi ani nedodíval. Ta závěrečná „hedka“ už nebyla ani směšná.30% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Béčkové sci-fi o klonování lidí a různých stvoření.K tomu vymazaná paměti Michaela,aby mohl dostat úkol jako bývalý voják zneškodnit senátora.Byly už daleko horší filmy a to si myslím i Majkem Dudikoffem.Za mě tedy celkově průměr a tedy 50% a tři hvězdy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dudikoff v ďalšej roli v sci-fi príbehu, tentoraz o manipulácii mysle pomocou implantátu. Samozrejme, že Dudikoff nie je žiadne "béčko" a celú vec prekukne a poľahky premôže implantát, ktorý na ním mal doteraz plnú moc. Akčné scény sú typické pre televízne spracovanie, herci skôr podpriemerní a to vrátane samotného Dudikoffa. Je však fajn, že sa v príbehu netočí okolo neho všetko. ()

dustur 

všechny recenze uživatele

Ja viem,že Michael Dudikoff nieje niak extra veľký herec, ale zas to musím uznať že sa snaží,a pritom to filme v niektorých momentoch mu to aj docela ide..., a musím povedať že som z filmu príjemne prekvapený..., dobre uznám že to nieje na plný počet... Ale film samo o sebe,nebol zlý..., samozrejme nedal by som mu žáner že ( akčný alebo sci-fi ) ,ale čisto len thriller... Podľa mňa si film zaslúži šancu, takže niekedy si ho určite že ešte pozriem... Moje hodnotenie filmu je.: 3 / 5. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Nudný nic moc film. Nejlepší byl výbuch auta. Co si jako filmaři mysleli? Borec dojede v Pontiacu Firebird a když potom auto vybuchuje, tak je to jasný Buick Reatta. To by poznal i slepý. 2* ()

Virusman666 

všechny recenze uživatele

No, Dudikoff se opět vyznamenal, není to prostě herec podle mého gusta a myslím, že nesedí hodně lidem... Jinak by to nebyl špatný námět na film,,, ()

LeePriest 

všechny recenze uživatele

Béčko jak vyšitý. Tady se hned od začátku pozná, že se jedná o nízkorozpočtový amatérský snímek. Herci se sice snaží, jejich chování před kamerou je však většinou mizerně zpracované, v akci se objevují nedostatky typu chlap se pořádně rozmáchne, pak se ožene, nicméně je okatě poznat že rukou nakonec máchne ve vzduchu vedle protivníka, který se pak jako že zasažen sesune k zemi atd. Přesto má však film solidní zajímavou zápletku, která mě udržela v pozornosti, takže když přimhouřím oči, na ty 3 hvězdy to je. ()

Reklama

Reklama