Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Spark of Insanity

(pořad)
USA, 2007, 80 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

Obsahy(1)

Druhé vystoupení známého amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD. Obsahuje osmdesát minut plných scének ve kterých kromě Jeffa vystupují jeho oblíbené postavičky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Achmed the Dead Terrorist a Melvin the Superhero. Značná část tohoto vystoupení je dostupná na serveru YouTube a je možné, že je budete znát, ale styl Jeffa Dunhama a jeho břichomluvecké kvality zaručují, že i po několikátém shlédnutí se zhluboka zasmějete. (Plague.)

(více)

Recenze (95)

Jardys88 

všechny recenze uživatele

Naprosto naprosto nepřekonatelné vystoupení. Tiše doufám že se jěště někdy dočkáme dalšího jeho vystoupení na DVD. Donutí vás řvát smíchy. Nejvíce se mi líbilo v tomto jeho vystoupení, že si dokázal udělat i velmi povedenou legraci z terorismu. Přesto jaká je amerika vcelku puritánská a o hodně tématech se nebaví, Jeff si z nich udělá srandu, přidá pár obscénních přirovnání a spoustu velmi ale velmi jadrných nadávek nejtěžšího kalibru. A kdo si nezamiluje aspoň Waltera, Josého nebo Peanuta není pro mne člověk. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie kultové dielko, ktoré nám predvázda kultového komika Jef f Dun Hama s jeho postavičkami. Oproti prvému filmu je tento lepši v tom že každá z jeho postavičiek je niečim výnimočná ako Achmed, ktorý je mŕtvy, Walter. ktorý je no walter sa až tak nezmenil ale preto ho máme tak radi takisto aj Peanuts a José jalapeno on the stick. tiež je tu Melvin the superhero. Každý výstup týchto postavičiek aj samotného jeffa je skvelý ale musím dať aj napriek tomu 4* a to už len s princípu a tiež preto lebo som tieto videá videl na youtube už dávnejšie a viem že keby som to videl celkovo ako teraz bolo by to za 5* ale na youtube som si každý výstup pozrel aspoň dvatsať krát a už to skrátka nebolo ono ale rozhodne je to kráľovská zábava a každému ju doporučujem. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Od dob Mr. Beana jsem se tak dlouho a nahlas nikdy nesmál. Dunham je vskutku prvotřídní komik, který vymyslel legendární postavičky a co je hlavní - vdechnul jim život! Modrý Prius, čivava a hlavně pětice bláznivých loutek. Žádná není nudná, žádná není trapná a vévodí jim nikdo jiný než mrtvý terorista Achmed. SILENCE! I KILL YOU! ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Skvělý břichomluvec, úžasná invence a propracovanost charakterů loutek a neskutečný smysl pro improvizaci i humor. Ale přes populárního Achmeda mám rád Waltera. Hláška: Walter odpovídá na dotazy od diváků v sále: "Drahý Waltře, proč zvracím při čištění zubů a ne při orálním sexu se svým přítelem?" ... Walter:" Pravděpodobně bude její zubní kartáček větší....." ROFL! ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Neexistuje člověk, který by se u vystoupení Jeffa Dunhama nezasmál. Spark of Insanity je s asi nejznámější postavičkou Jeffa, Achmedem mrtvým teroristou, který se proslavil předně přes YouTube a byl posílán všemi směry. Druhé Jeffovo DVD se mi zdá o poznání lepší než první Arguing with Myself, už od úvodního prostřihu do postele rodiny Dunham, kde spoelčně s manželkou Jeffa, Jeffem leží i jeho loutky. José: "What you like to see my stick?" ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Pozadí scény se během představení s každou loutkou mění. (c.tucker)
  • V komentáři na DVD Jeff Dunham popsal, že loutka Melvin the Superhero Guy má upravené obočí tak, že se každé pohybuje vůči sobě opačným směrem. (c.tucker)

Reklama

Reklama