Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Arguing with Myself

(pořad)
USA, 2006, 76 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham

Obsahy(1)

První "celovečerní" vystoupení amerického břichomluvce Jeffa Dunhama, které vyšlo na DVD, i když jeho obsah je částečně přístupný na serveru YouTube. Jeff Nejprve vypráví jednu příhodu, která se mu stala na letišti, když do města přilétal a tato se pak táhne celým vystoupením jako tenká linie. Postupně vystupuje s postavičkami Waltera, Bubby J., Peanuta a Jose Jalapena. Zároveň se v průběhu vystoupení několikrát objeví Jeffův "manager", postavička Sweet Daddy. (Plague.)

(více)

Recenze (51)

H34D 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je bezesporu nadprůměrný komik a pravděpodobně i dokonalý břichomluvec, ovšem to ještě neznamená, že bychom měli automaticky rozhazovat pětihvězdičková hodnocení. Jeho vtipy jsou totiž už značně profláklé a vycházejí z tradičních lidových joků (o manželství apod.), které jsme už většinou někde slyšeli (i když ne že by to až tak vadilo). Originální je tak jen ona koncepce show, tedy konverzace s figurkami, vtipy samotné už méně a jen tak na okraj, pojetí Peanuta mi přišlo, díky jeho drzosti a hyperaktivitě místy až otravné... Celkově úsměvné to bylo, to ano, ale smál jsem se jen málokdy. Jako show na živo je vystoupení Jeffa Dunhama dost možná zážitek jiné úrovně, ale rozhodovat se v klidu domova, zda si pustít DVD s břichomluvcem, nebo náhodný film Frat Packu už určitě není tak jednoznačné, jak by se podle CSFD hodnocení mohlo zdát... 6/10 ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Poprvé v životě jsem měl tu čest vidět vystoupení nefalšovaně dokonale vtipného člověka. Doufám, že to viděli tvůrci Comebacku + všeználci z Moviezone a dělali si poznámky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že ještě donedávna jsem tohoto komika prakticky neznal a jeho výstup mě opravdu pobavil. Určitě díky jeho břichomluveckému umění i díky vtipům a historkám, které vypráví. Přestože mám radši peprnější humor (z nejnovější doby mě strhl Jimmy Carr) i zde jsem se častokrát nasmál. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na Dunhamovi se mi líbí, že se z ničím nesere a dělá si prdel naprosto ze všech, včetně sebe. Walter je pořád boží, znovu mě úplně převálcoval a Peanut to dává neskutečně. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Sweet Daddy D nebyl nic moc, ale ostatní loutky to hravě zvládli. Jeff je prostě bourák a když z hlediště odešel zdavotní převozce Mike, tak jsem myslel že z Waltera umřu smíchy. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je výjimečný komik - nikoho podobného neznám, je prostě originál a to, co se svými loutkami dokáže, je něco neskutečného. Samozřejmě asi každý bude mít některé loutky raději a některé už méně - mě moc nezaujali Sweet Daddy ani Jose on a stick :) a naopak to u mě jednoznačně vyhrál Walter - intermezzo ohledně Mika, co opustil sál: "I need a medical transport!" :D Pokud to mám celkově zhodnotit, tak narážím na podobný problém jako u divadelních záznamů - zkrátka ten zážitek "být při tom" je nezprostředkovatelný, jinak bych šel do plných... ;) P.S.: Proč tu není žádné hodnocení od uživatelů v Top 30??? ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham je skrátka komik s veľkým K. Čo robí jeho predstavenia také výnimočné nie je to že chrlí jeden vtip za druhým a musím uznať že sú vcelku vydarené, ale to že vytvoril nezabudnuteľné postavičky, ktoré sú skrátka dokonalé a práve to ako s nimi zaobchádza a argumenty medzi nimi a ním sú prosto úžasné. Najlepšie postavičky, aspoň pre mňa sú Walter, Achmed a Peanuts. Tieto postavičky majú šmrnc a rozhodne nenudia. 4* Som dal kvôli Bubba J. a Sweet Daddym D, pretože aj keď u nich sa nájdu nejáke tie slušné vtipy nie sú tak skvelý ako traja spomínaný. Stopáž je primeraná a myslím si že na prvé vystúpenie na dvd to nie je zlé. Každopádne Jeff Dunham je taký malí bôžik, ktoré ho si vždy rád vychutnám. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham má neskutečný talent (nejde jen o břichomluvectví, ale především o to, jak zábavně to dokáže prodat), každá postavička má něco do sebe (za mě je zde jasným vítězem Walter) a jako celek je tahle show prostě a jednoduše výborná.. silné 4* ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Dokonalé, Jeff Dunham musí byť génius, lebo ešte teraz ma bolí brucho od toľkého smiechu. Neskutočné množstvo vypointovaných dialógov, navážanie sa do všetkého, na čo príde reč, do zopár členov publika a pritom nikdy nie trápne. Doteraz som poznal Dunham len z krátkych videí na youtube, ale takéto hodinové predstavenie je niečo úžasné. Osobný favorit - Peanut. Kiežby aj k nám raz prišiel do divadla, určite by som si sadol do prvého radu, nech sa môže navážať aj do mňa. :-) ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Co slovo to perla. Nejradši mám Waltera, ale Peanut ma asi nejlepší fóry: What they're gonna do next? Gonna take blind fokes to see David Copperfield? The Elephant disappeared... It's just fucking disappeared. Oh he's juggleing now, you should see that! Oh sorry... xDDDDDDDDDDDDDD ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Zmiňovat se o tom, že Jeff Dunham je skvělý břichomluvec je asi úplně zbytečné ( to snad každý dobře ví ). Jeff Dunham je sympatický i příjemný člověk a já obdivuju jeho povedený smysl pro hůmor, kdy si dělá srandu ze všeho a taky i sám ze sebe ( a to zatraceně vtipně ). Každý si časem najde svou nej loutku ( Pro mě to je Walter a Achmed :-) ). ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Jak ten chlapek muze mluvit a pritom neotvirat usta? A ze mu z ust vychazi naprosto uzasny humor. Humor moderni, stiplavy, trochu tvrdsi, osobity a originalni. Naprosto dokonale vtahuje divaka do predstaveni a tim permanentne udrzuje v pozoru. No ono popravde sam Mr. Peanut tu pozornost udrzi sam :-D ()

carly 

všechny recenze uživatele

Walter je úžasný. a je fakt, že každý nejakého toho Waltera pozná. Sweet Daddy je, no, sweet :D a mám veľké problémy rozumieť Bubba J.-ovi. aj keď jeho vtipy o pive sú na jednotku. ale najlepší je jednoznačne Peanut. a Jośé Jalapeno :D ()

Angelopul 

všechny recenze uživatele

Americká lidová zábava, která využívá společenských a rasových stereotypů, ušitá na míru americkému plebejskému maloměšťáckému publiku. ()

EstéCaňa 

všechny recenze uživatele

Dokonalost! Vím že Achmed je, asi nejproslavenější loutkou Jeffa, ale tento výstup se Spark of Insanity nemůže rovnat. 10/10 ()

Reklama

Reklama